Lænestole

Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Køb lænestole online

Lænestolen er ikke en stol som andre. Det er uden tvivl hjemmets vigtigste stol – og måske et af vigtigste møbler i hjemmet overhovedet. Bare tænk over det. Når du sidder på arbejdet en hård og trættende dag, hvor opgaverne overstiger timetallet, og hvor to do-listen bare vokser og vokser, hvad er det så du tænker på? Er det at komme hjem til køkkenbordet eller vindueskarmen? Nej, det er selvfølgelig at komme hjem til den gode lænestol, der altid står klar til at forkæle dig – uden du behøver at gøre noget som helst til gengæld. Ud over at sidde i den, naturligvis. Det er derfor langt fra ligegyldigt, hvilken lænestol du vælger. Scroll ned her på siden, og se det store udvalg fra os hos Unoliving igennem. På siden kan finde lænestole fra brands som Kragelund Furniture, FDB Møbler, Zuiver og BePureHome. Der er med garanti mindst en, som tiltaler dig. Så er spørgsmålet bare, hvilken stil og størrelse du foretrækker? 

 

Lænestole

En god læsestol omfavner dig, når du kommer hjem – sådan skal det i hvert fald gerne føles. Den byder dig velkommen efter en lang dag på arbejdet og inviterer dig til at slappe af med en god bog. Læsestolen er det oplagte sted at kravle sammen med et varmt tæppe om sig på de kolde vinterdage. Eller stedet, hvor du med god samvittighed kan lukke øjnene og tage en lur om sommeren, hvis solen varmer for meget. Kort sagt er lænestolen et møbel til hele året. Et møbel, der står for komfort og kvalitet.

 

Men komforten er langt fra den eneste fordel, der er ved en lænestol. Nej, det er også et praktisk valg, fordi stolen fylder betydeligt mindre, end en sofa gør, og af den grund vil der næsten altid være plads til en lænestol, hvad enten det så er i stuen, på herreværelset eller i læsekrogen på kontoret ved siden af den fyldte bogreol eller den brændende pejs.

 

Mange muligheder for magelighed

Anvendelsesmuligheder er altså mange, men det samme er antallet af muligheder, du kan vælge imellem, hvis din næste lænestol skal være fra Unoliving.  Fælles for alle de lænestole, du kan vælge mellem her på siden, er, at de fokuserer på magelighed – det skal altså være behageligt at sidde i dem. Ellers mister de deres formål. Men de skal også være behagelige at se på, og derfor tænker vi altid på, at de stole, der indgår i vores sortiment, har både komfort og design i højsædet.

 

Vælg for eksempel en lækker lænestol i læder eller en i stof med skammel til. Det kan være fra den danske designvirksomhed Bloomingville Furniture, der står for smukt og smart interiør til hjemmet, og som kan fylde hele privaten uden at tømme lommerne. Eller det kan være fra amerikanske TOM TAYLOR, der er den nye dreng i klassen. Mærket er repræsentant for moderne møbler udført i klassisk amerikansk stil, der er legende og inspireret af urban fashion – med en kvalitet, som er helt i top.

 

Du kan selvfølgelig selektere i menuen til venstre og bestemme farve, materiale, brand, pris og størrelse. På den måde får du nemt og hurtigt et overblik over vores udvalg og kan sagtens træffe en beslutning om, hvad der passer bedst ind i dit hjem. 

 

Lænestolens form og funktion

Inden du beslutter dig om din favorit, skal du selvfølgelig gøre dig nogle overvejelser, så du er sikker på, at du får den lænestol, der passer bedst ind hjemme hos netop dig.  

 

Skal lænestolen være i læder? Det er et naturmateriale, der ændrer karakter med tiden, og som kræver lidt opmærksomhed og pleje med årene. Til gengæld er det meget nemt at gøre rent, hvis du eller en anden bliver lidt for magelig i stolen og ender med at spilde kaffen. Derudover er læder et særdeles slidstærkt materiale, så du vil altså være sikker på at kunne nyde godt af stolen i mange år fremover. En lænestof i stof giver dog et blødere fornemmelse, end læder gør. Stof er heller ikke så krævende at holde ved lige – til gengæld er det så sværere at gøre rent. Derfor er det vigtigt, at du imprægnerer stolen, inden du finder dig alt for godt til rette i den.

 

Ud over materialevalg skal du selvfølgelig også overveje, hvor stor stolen skal være, hvor den skal stå henne derhjemme, og hvilken funktion den skal have. Skal du sidde i den og læse, eller er det mere en stol, du skal sidde og arbejde i? Skal stolen kunne tilte tilbage? Vil du have en skammel med til fødderne? Alle disse overvejelser vil det give god mening at gå igennem, inden du bestemmer dig for, hvad for en lænestol, der skal være din næste. 

 

Se også vores store udvalg af TV-borde, sofaer, reoler og sofaborde.

 

Ligegyldigt hvilken stol du vælger, skal du vide, at vi leverer gratis lige til din hoveddør. Og at du altid er meget velkommen til at kontakte os, hvis der er noget som helst, du har spørgsmål til. Vi sidder klar 24/7 for din skyld, så skriv eller ring endelig. Vi lever af glade kunder – og vil hellere end gerne hjælpe dig til den bedste løsning.