FDB Møbler

FDB Møbler blev etableret i 1942 af arkitekt Børge Mogensen med tanken om at skabe kvalitetsmøbler til alle. De store klassikere har i dag fået selskab af en række nutidige designere, der har høstet stor anerkendelse for deres design.

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

En skøn historie om nostalgi og verdensklasse

FDB Møbler blev i 1942 grundlagt af den kendte arkitekt Børge Mogensen. Efter knap 40 år stoppede produktionen og virksomhedens virke i 1980. I 2013 skete der noget. Ole Kiel, nuværende direktør i FDB Møbler, blev i 2013 ansat i Coop, og sideløbende havde han en brændende passion for at få FDB Møbler op at stå igen. Ved et tilfælde blev der opdaget to glemte arkivskabe i kælderen på Coops hovedkvarter, og disse skabe indeholde gamle tegninger af møblerne. Det betød, at det hele kunne genskabes igen. Samtidig kom der en henvendelse fra Kvist Møbler, som i sin tid købte fabrikkerne hvorpå FDB møblerne var blevet produceret. Kvist Møbler ønskede at sælge rettighederne til nogle af de kendte møbler. På den måde blev produktionen startet op igen, og er blevet til det FDB Møbler, som findes i dag.

Virksomheden og brandet har i dag ni selvstændige butikker og sælges i flere møbelbutikker - faktisk sælges møblerne hos 80 forhandlere i Danmark. Blandt andet hos Unoliving, og det er vi stolte af. Dansk design er et veletableret kvalitetsstempel i hele verden, og det er ikke nogen undtagelse for de klassiske møbler fra FDB Møbler. Her har du en FDB Møbler oversigt over de møbler fra brandet, som vi sælger. Vi sælger blandt andet de populære FDB borde. Møbler fra FDB er klassiske og er år efter år et sikkert valg til indretningen. 

FDB Møbler giver plads til livet

Filisofien hos virksomheden er "Plads til mennesker". Gennem årene har der være mange skift i virksomheden, og mange designere er kommet til og gået igen, men ens for hele vejen igennem har være at designe smukke æstetiske møbler af høj håndværksmæssig kvalitet. Samtidig er det en vigtig kerneværdi at møblerne netop er til alle mennesker - ikke kun velhavere, men alle. 

Du kan indrette hele dit hjem med møbler fra FDB Møbler. Du kan blandt andet få spiseborde, spisebordsstole og lænestole, havemøbler, sofaborde