Køjesenge

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

En etageseng er perfekt til familiens mindste

Leder du efter en etageseng til dit barn eller til børneværelset i sommerhuset? En etageseng er smart, når du mangler flere sovepladser på få kvadratmeter. Har du gæster på besøg, som også har børn, kan I putte dem på samme børneværelse, hvor de kan hygge sig. Lad også to søskende sove sammen i en etageseng - de vil elske det. Hos Unoliving har vi mange forskellige slags køjesenge til børn og etagesenge, som du kan lade dig inspirere af. Find din favorit køjeseng til junior her på siden.

Se også vores store udvalg af halvhøje senge, højsenge og madrasser

Køb en køjeseng til junior hos Unoliving

En køjeseng til junior er for mange et klassisk eksempel på et møbel der hører til barndommen. Etagesengen er både effektiv på begrænset plads i børneværelset, men de små vil også elske at kravle rundt i de høje køjer. Køjeseng junior er en perfekt løsning til deleværelset, hvor I gerne vil udnytte gulvpladsen bedst muligt. Derudover er køjesenge også gode til børneværelset med et enkelt barn. På den måde er der altid en ekstra soveplads, hvis der skulle være overnattende kammerater på besøg. En køjeseng til børn er også perfekt til børneværelset i sommerhuset. Hos Unoliving finder du en masse forskellige modeller af køjesenge til børn, og vi har helt sikkert en børneseng, der passer til børneværelset hjemme hos jer. Vi har køjeseng junior i høj kvalitet og i flere forskellige prisklasser, så du kan finde netop den etageseng, der opfylder dine og dit barns behov.

Smarte og funktionelle køjesenge til børn

Køjesengen er funktionel og smart på mange måder. Har dit barn et mindre værelse, fylder køjesengen kun i højden og på den måde, har dit barn stadig legeplads på gulvet. Køjesengens højde er også rar for dig som den voksne. Du er fri for at bukke dig ned, og du kan nu putte dit barn i en behagelig højde. Har du tvillinger eller jævnaldrene børn, er køjeseng junior den perfekte seng i børneværelset. Her kan de begge sove på samme værelse trygt i hinandens selskab. Stigen er med til at udvikle dit barns motorik, og det kan gøre processen sjovere med at komme i seng. En køjeseng til børn er oplagt til at have stående i sommerhuset/hytten. På en sen aften, hvor dig og dine venner snakker over et glas vin, kan I samle børnene i børneværelset, hvor de kan sove trygt og rart i den praktiske etageseng. En køjeseng junior er smart, da den giver flere sovepladser på begrænset plads, og giver dermed børnene mulighed for at sove i samme rum. En køjeseng til børn kan også skabe rammerne for sjov leg. Hæng et lagen ud over den øverste køje i etagesengen og lav en hyggelig hule i den nederste køje. Find masser af inspiration til børneværelset på vores Pinterest profil, hvor vi deler en masse fede idéer til indretning. 

Køjeseng til junior i forskellige farver og brands

Find en køjeseng i en farve, som dit barn vil elske. Hos Unoliving kan du finde køjesenge i rosa, blå, grøn, hvid, natur og grå. Vælg en køjeseng i en hvid eller naturfarve, hvis den skal gå i arv. Den hvide køjeseng vil have et tidløst design og derfor altid passe ind på børneværelset. Mavis har designet smukke køjesenge i robust træ, så dine børn sover trygt og godt. Hoppekids og Flexa har designet flotte køjesenge i certificeret, så de sikrer dine børns fremtid.