Børnesenge

Børnesenge

Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Find den helt rigtige børneseng

Giv børneværelset et løft ved at finde den helt perfekte børneseng, der passer til dit barn og dets behov. Unoliving har et bredt udvalg af børnesenge til alle aldre fra helt spæd til teenageværelset. Vi tilbyder babysenge, tremmesenge, juniorsenge, halvhøje senge, højsenge, køjesenge og mange flere varianter i forskellige stilarter, udformninger og farver. Mangler du en seng til børneværelset, så udforsk vores store sortiment af børnesenge lige her.

Se også vores store udvalg af skriveborde til børn, sækkestole til børn, reoler til børn, lamper til børn og kontorstole til børn.

 

Børnesenge der byder op til leg

Dine børn har en smuk og finurlig fantasi, som skal have lov til at brede sig ud til leg og glæde. Hvorfor ikke finde en børneseng, som kan skabe rammerne for dit barns udvikling. Med en halvhøj børneseng kan dit barn lave en hule med puder og tæpper. Smid et lagen over sengehesten så der bliver lidt mørkt og brug lommelygten til at fortælle historier. Du kan finde halvhøje børnesenge med rutsjebaner, så dit barn kan lege, at de er i en jungle, hvor de går på opdagelse. Børnesengen kan også bruges som en høj scene, når dit barn skal synge den nyeste mgp sang. Køjesengen er perfekt til dig, som har tvillinger. Køjesengen fylder kun i højden og ikke i rummets areal. Det giver dine børn mulighed for at have mere legeplads på gulvet. Højsengen er både praktisk for dit barn, men også for dig. Højsengen er i en højde, hvor du ikke behøver at bukke dig ned, når du skal putte dit barn. I de første par år kan højsengen bruges som legerum, hvor dit barn kan lege med sine bløde bamser. Senere kan der sættes et skrivebord op under børnesengen, hvor dit barn kan tegne og lave lektier.

 

Køb sengen til børneværelset hos Unoliving

Find et bredt udvalg af børnesenge fra anerkendte producenter, til fornuftige priser og i høj kvalitet. Blandt vores leverandører finder du bl.a. FLEXA, Hoppekids og Leander. Gode rammer er essentielle for opvæksten, og her spiller alt - stort som småt - en rolle. Flere af vores børnesenge indbyder til leg i dagstimerne, hvor både fantasien og motorikken bliver sat i gang. Andre modeller har indtænkt smarte opbevaringsmuligheder og er perfekte til det mindre børneværelse. Vi har både høje og halvhøje børnesenge, køjesenge, babysenge, teenagemøbler og meget mere. Vores køjesenge er til de lidt større børn, hvor der er god mulighed for optimal udnyttelse af værelset med god plads til skrivebord eller hyggekrog underneden. Husk på at børnene skal være relativt store og motorisk veludviklede, før de kan klatre sikkert op og ned ad en stige, hvis de vågner midt om natten. Derfor anbefaler vi, at et de mindre børn (3-5 år) starter med en enkeltseng gerne med en sengehest monteret eller en af vores spændende hulemodeller, så de undgår at trille ud af sengen og afstanden til gulvet ikke er for lang. Til teenageværelset har vi et lækkert udvalg af sovesofaer fra Karup Design i mange flotte farver. Her er der god plads til at holde sleepover, og sengen kan nemt bruges som sofa i dagstimerne. Vi sætter en stor ære i, at du finder den helt rigtige seng til yngste guldet, så er du i tvivl om, hvilken størrelse, farve eller stil du skal vælge, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 7242 4343 eller på kundeservice@unoliving.com, så vil vi vejlede dig på bedste vis.