Soveværelse sovesofaer

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Masser af lækre sovesofaer

Du kender det garanteret. Du mangler en ny seng og sofa, men pladsen er lidt for trang i stuen, soveværelset eller i den lille lejlighed til, at begge møbler kan være der. Det er der heldigvis råd for med en smart sovesofa fra Unoliving. Med sovesofaen får du nemlig to møbler i ét. Om dagen har du en almindelig og komfortabel sofa med plads til både dig og dine gæster. Om aftenen forvandler du sofaen til en seng, hvor du eller dine gæster kan sove. Hos Unoliving finder du en lang række lækre, praktiske, smarte og funktionelle sovesofaer. Der er sket meget med designet af sovesofaer i de seneste år, hvor sovesofaen i dag minder mere om en almindelig sofa. Kast et blik på vores sovesofaer fra blandt andet Karup Design og Innovation Living og find den sovesofa, der passer til dig. Du finder garanteret en, der dækker dine behov.

Du kan også finde de smarte sovesofa stole. De er en enkelt seng, der nemt foldes sammen til en flot stol, når den ikke bruges. En sovesofa stol er god, hvis du har en meget lille bolig, og derfor ikke har plads til den traditionelle sofa. En sovesofa stol er også smart, hvis du kun har brug for en enkelt soveplads, som heller ikke skal fylde meget, når du ikke bruger den som seng. 

Se også vores udvalg af sofaer, daybeds og futoner.

Sovesofaer fra Unoliving

Sovesofaen er både et enkelt, praktisk og lettere genialt møbel. At have to møbler i et frigiver plads til, at andet kan komme til – for eksempel et bord eller en lænestol – og giver dig mulighed for at udnytte kvadratmeterne helt optimalt. Selvom tanken er simpel, så er den virkelig i trit med tidens mode, hvor man kan leve småt og smart ved at spare på pladsen og udarbejde unikke etagemøbler, der passer ind i netop ét rum. Vores sovesofaer er ikke helt så unikke, at de kun passer ind i én lejlighed eller i ét præcist rum, fordi vi ikke vil mindske deres brugsgrad og anvendelsesmuligheder. Derfor passer de ind flere steder og vil kunne give et godt resultat i flere sammenhænge, hvor der kan være brug for at optimere pladsen – eller hvor der simpelthen ikke er behov for at have både en seng og en sofa i samme rum. Med en sovesofa fra Unoliving får du således ikke kun et praktisk møbel til dig selv eller dine overnattende gæster. Du sørger også for, at du selv, din familie eller dine gæster får en dejlig og behagelig nattesøvn.
Sovesofaen er det rette valg, hvis du mangler lidt plads på børneværelset, teenageværelset, gæsteværelset eller på kontoret. Det smarte to i et-system gør det nemlig muligt at få to møbler på et møbels plads, så du kan få både sofa og seng på samme værelse. Her på siden kan du vælge mellem kendte og velrenommerede brands som Innovation og Karup, som vi er helt overbeviste om vil leve op til alle dine ønsker, drømme og forventninger. Både hvad angår design og komfort.

En praktisk sovesofa

Hemmeligheden bag at indrette et rum eller et helt hus – hvad enten det er småt eller stort – er at finde møbler, der passer ind og udnytter pladsen bedst muligt. En måde at gøre det på er ved at vælge møbler, der har flere funktioner, som eksempelvis sovesofaen har. Stil den sammen med et lille sofabord, en lampe og et tv, og så har du en stue. Om aftenen forvandler du sofaen til en seng, lampen bliver læselampe, sofabord bliver til natbord og til TV’et. Nu har du pludselig et soveværelse. Sovesofaen er altså både smart, enkel og multifunktionel. Derudover er sovesofaen praktisk, fordi den som oftest indeholder indbyggede små rum, der giver dig plads og mulighed for at opbevare forskellige ting, så de ikke ligger og flyder på sofaen eller rundt omkring på værelset. Det kan eksempelvis være dyne, lagen og pude, men det kan også være tøj, sengetøj, bøger eller andre ting. Pladsen er der, men det er op til dig, hvordan du udnytter den.

Sovesofaer med chaiselong  

Her hos Unoliving finder du et stort sortiment af sovesofaer, som passer til dine behov, ligegyldigt hvordan de lyder og materialiserer sig. Du kan for eksempel vælge en klassisk og elegant sovesofa i farver som grå og sort, der vil passe ind i langt de fleste rum. Eller du kan vælge en sofa med chaiselong, hvis du vil have mulighed for rigtig at slænge dig og slappe af om dagen – og om natten omskabe den til en dejlig seng med ekstra meget plads til dig eller gæster. Så du stadig kan slænge dig, når du skal sove. Sofaen med chaiselong tilbyder også ekstra god plads til at opbevare alle dine ting og sager, så de er uden for syne. Opbevar nemt for eksempel sengetøjet i chaiselongen, så det nemt kan tages frem om aftenen, når du skal bruge det. Hvis du er i tvivl om, hvilken model du skal vælge, hvilke materialer de er udført i, eller hvordan sovesofaerne vil passe ind hjemme hos dig, så er du altid velkommen til at kontakte os.