Sovesofaer

Sovesofaer

Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Find den helt rigtige sovesofa

En sovesofa passer perfekt til mindre hjem, hvor alt plads skal udnyttes til fulde. Den klassiske sovesofa har opbevaringsrum til dyner og puder, der hurtigt kan gemmes væk. På denne side findes der mange sovesofaer i forskellige designs, farver og materialer alt efter, hvad du har behov for. Kast et blik på vores sovesofaer fra brands som Innovation Living og Karup Design og find den helt rigtige sovesofa til dig.

 

Masser af lækre sovesofaer

Du kender det garanteret. Du mangler en ny seng og sofa, men pladsen er lidt for trang i stuen, soveværelset eller i den lille lejlighed til, at begge møbler kan være der. Det er der heldigvis råd for med en smart sovesofa fra Unoliving. Med sovesofaen får du nemlig to møbler i ét. Om dagen har du en almindelig og komfortabel sofa med plads til både dig og dine gæster. Om aftenen forvandler du sofaen til en seng, som du eller dine gæster kan overnatte behageligt i. Hos Unoliving finder du en lang række lækre, praktiske, smarte og funktionelle sovesofaer. Tag et kig på vores store udvalg igennem. Du finder garanteret en, der dækker dine behov.

Se også vores udvalg af kontinentalsenge, elevationssenge, daybeds og futoner.

 

Sovesofaer fra Unoliving

Sovesofaen er både et enkelt, praktisk og lettere genialt møbel. At have to møbler i et frigiver plads til, at andet kan komme til – for eksempel et bord eller en lænestol – og giver dig mulighed for at udnytte kvadratmeterne helt optimalt. Selvom tanken er simpel, så er den virkelig i trit med tidens mode, hvor man kan leve småt og smart ved at spare på pladsen og udarbejde unikke etagemøbler, der passer ind i netop ét rum. Vores sovesofaer er ikke helt så unikke, at de kun passer ind i én lejlighed eller i ét præcist rum, fordi vi ikke vil mindske deres brugsgrad og anvendelsesmuligheder. Derfor passer de ind flere steder og vil kunne give et godt resultat i flere sammenhænge, hvor der kan være brug for at optimere pladsen – eller hvor der simpelthen ikke er behov for at have både en seng og en sofa i samme rum. Med en sovesofa fra Unoliving får du således ikke kun et praktisk møbel til dig selv eller dine overnattende gæster. Du sørger også for, at du selv, din familie eller dine gæster får en dejlig og behagelig nattesøvn. Sovesofaen er det rette valg, hvis du mangler lidt plads på børneværelset, teenageværelset, gæsteværelset eller på kontoret. Det smarte to i et-system gør det nemlig muligt at få to møbler på et møbels plads, så du kan få både sofa og seng på samme værelse. Her på siden kan du vælge mellem kendte og velrenommerede brands som Innovation og Karup, som vi er helt overbeviste om vil leve op til alle dine ønsker, drømme og forventninger. Både hvad angår design og komfort.

 

En praktisk sovesofa

Hemmeligheden bag at indrette et rum eller et helt hus – hvad enten det er småt eller stort – er at finde møbler, der passer ind og udnytter pladsen bedst muligt. En måde at gøre det på er ved at vælge møbler, der har flere funktioner, som eksempelvis sovesofaen har. Stil den sammen med et lille sofabord, en lampe og et tv, og så har du en stue. Om aftenen forvandler du sofa til seng, lampen bliver læselampe, sofabord bliver til natbord og til tv’et. Nu har du pludselig et soveværelse. Smart, enkelt og multifunktionelt. Derudover er sovesofaen praktisk, fordi den som oftest indeholder indbyggede små rum, der giver dig plads og mulighed for at opbevare forskellige ting, så de ikke ligger og flyder på sofaen eller rundt omkring på værelset. Det kan eksempelvis være dyne, lagen og pude, men det kan også være tøj, sengetøj, bøger eller andre ting. Pladsen er der, men det er op til dig, hvordan du udnytter den.

 

Sofaer med chaiselong

Her hos Unoliving finder du et stort sortiment af sovesofaer, som passer til dine behov, ligegyldigt hvordan de lyder og materialiserer sig. Du kan for eksempel vælge en klassisk og elegant sovesofa i farver som grå og sort, der vil passe ind i langt de fleste rum. Eller du kan vælge en med chaiselong, hvis du vil have mulighed for rigtig at slænge dig og slappe af om dagen – og om natten omskabe den til en dejlig seng med ekstra meget plads til dig. Så du stadig kan slænge dig, når du skal sove. Chaiselongen tilbyder også ekstra god plads til at opbevare alle sine ting og sager, så de er uden for syne. Hvis du er i tvivl om, hvilken model du skal vælge, hvilke materialer de er udført i, eller hvordan sovesofaerne vil passe ind hjemme hos dig, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi sidder klar i support til at hjælpe dig på telefon 7242 4343 alle hverdage fra kl. 9 til kl. 16. Hvis de tidspunkter ikke passer så godt med din kalender, så kan du altid skrive til vores online support, der har åbent alle dage – 24/7. Husk, at hvis du bestiller online, så leverer vi hurtigt og gratis lige til din hoveddør. Så kan du komme i gang med at indrette boligen hurtigst muligt. Og bagefter henslænge dig på din nye sovesofa.