Sofaer

Opdag komfort og stil i særklasse med vores eksklusive udvalg af sofaer. Uanset om du foretrækker moderne minimalisme eller klassisk charme, har vi den perfekte sofa til dit hjem. Udforsk vores forskellige designs og farver og find din ideelle sofa i dag!

 

Læs mere Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Fuldend stuen med den rigtige sofa

Indret din stue med en moderne sofa der passer til din stil og bolig. Hos Unoliving finder du et stort udvalg af sofaer – både 2-pers sofa, 3-pers sofa, sovesofaer, hjørnesofaer, sofaer med chaiselong og meget mere. Hos Unoliving har vi sofaer i forskellige materialer, stilarter og farver. I sortimentet finder du blandt andet populære sofaer fra Juvila, Kave Home, Woood og BePureHome.

Hvis køkkenet er husets hjerte, så er stuen husets hjerne. Det er her, vi slår benene op efter en lang dag. Det er her, vi læser, snakker, diskuterer, slapper af, nyder og lader op. Helt centralt for alle stuens aktiviteter står selvfølgelig en blød sofa. Derfor er det heller ikke noget tilfælde, at det er vores lækre sofa, der får den vigtigste placering i rummet. Vi søger automatisk efter den og sætter os sammen til rette i den. Hos Unoliving finder du et stort udvalg af moderne sofaer, der kan blive samlingsstedet i din stue og skabe den røde tråd til indretningen i hele dit hjem. Find din favorit moderne sofa her på siden. Hvis du bestiller online, så leverer vi gratis lige til din hoveddør. Snart kan du sætte dig komfortabelt til rette i din nye moderne sofa.

En sofa står i centrum for stuen

Stuen er rummet, hvor vi mødes efter en lang dag og taler om, hvordan dagen er gået. Det er også her, vi har gæster på besøg, og her vi nyder en kop kaffe i gode venners lag – måske over et spil kort eller en quiz. Ofte vælger vi sofaen som udgangspunktet for hyggen, da alle kan få deres egen plads og have det behageligt. Elsker du at hygge foran TV’et, så er en lækker sofa helt essentiel. Er din sofa ikke behagelig at sidde i eller pæn at se på, giver det et skår i glæden. Har du en lille stue, er det måske kun én sofa, du er på udkig efter. Finder du en sofa med chaiselong, har du en ekstra siddeplads uden behov for mere plads. Er du omvendt så heldig at have en stor stue, har du mulighed for at skabe noget af et samlingspunkt med en flot sofagruppe. Find et design, du holder af, og saml flere moderne sofaer i en gruppe. Du kan også finde flere typer moderne sofaer og skabe dit eget personlige præg på din indretning. Vi har mange sofaer til salg, så du bestemmer.

Hvilken sofa skal du vælge?

  1. Når du skal vælge en moderne sofa, er der tre vigtige overvejelser, du skal gøre dig. Prisen. Sofaens pris skal naturligvis ligge inden for budgettet, så sofaen kommer til at være til glæde og ikke til skade.    
  2. Materialet. Nogle sværger til lædersofaer, andre synes, sofaer lavet i stof er mere behagelige at sidde i. Det er vigtigt, at du afgør med dig selv, hvilket stof du foretrækker, når du skal have ny lækker sofa. Synes du, at en lædersofa er pæn, men at den er ubehagelig at sidde i, skal du overveje, om en tekstilsofa ikke vil være et mere oplagt valg for dig. Hvis der er børn i huset, er det derimod ofte oplagt at vælge en lædersofa, da den er nemmere at rengøre. De praktiske aspekter og sofaens design skal gerne gå op i en højere enhed – og derfor har vi et stort udvalg af sofaer i forskellige materialer hos Unoliving. Alle sofaer er lækre sofaer, og en blød sofa er et hit. Nu er den din opgave at finde din yndlingskvalitets sofa. 
  3. Typen. Den sidste overvejelse, du skal gøre dig, er, hvilken type sofa du er til. Har du kun plads til én sofa, kan en sofa med tre sæder eller med chaiselong være det helt rigtige valg. På den måde kan du stadig samles med vennerne, selvom der ikke er meget plads at gøre godt med. En sovesofa kan også være den rigtige løsning, hvis du bor i en mindre lejlighed. Er du så heldig at have en større stue, kan du frit vælge imellem sofaer med to sæder eller flere – og med eller uden chaiselong. Du kan også gå på udkig i udvalget af hjørnesofaer, hvor der er lidt mere plads til alle.

Moderne sofaer fra populære brands hos Unoliving

Hos Unoliving har vi samlet alle de populære brands inde for sofaens henslængte verden. Det giver dig et stort udvalg af sofaer at vælge imellem, så der vil med garanti være en, som lever op til dine ønsker og behov. Er du til de moderne sofaer, så se Kave Home eller WOOOD. Andre sofaer er retro, og andre igen er helt klassiske, så de er et sikkert valg i din stue i mange år fremover. Hvis du leder efter lækre sofaer i et nordisk design, kan du med fordel se på dem af mærket Bloomingville. Du kan også forkæle din stue med en sofa fra House Doctor, som helt sikkert vil glæde alle i hjemmet – både de fastboende og gæsterne. 

Den rigtige sofa gør den store forskel i hjemmet og indretningen 

Sofaen fungerer på mange måder som en magnet, men i stedet for at tiltrække metal, så tiltrækker den mennesker. Vi bliver nemlig automatisk tiltrukket af sofaen, fordi vi ved, at det er her, vi kan slappe af og koble af. Og det gælder ikke kun for dem, der bor fast i hjemmet, det gælder i lige så høj grad også for gæsterne, der med det samme vil lede efter en sofa, hvor de kan samle sig og sætte sig til rette. Derfor er det virkelig vigtigt for at få stuen til at fungere optimalt, at du finder og vælger den rette sofa, for den rigtige sofa gør den helt store forskel og gør sit for at få hele rummet til at hænge sammen.

Hemmeligheden bag at finde den rette sofa er selvfølgelig at kigge efter, hvad for en der tiltrækker dig mest – både når den gælder udseende, komfort og pris. Men det gælder mindst lige så meget om at undersøge stuen nærmere. Hvor skal sofaen stå? Hvor meget plads er der til den? Og hvor mange skal sidde i den? Bag en succesfulde indretning ligger nemlig ikke kun, at du kigger på de enkelte dele hver for sig, men mindst lige så meget i, at du også kigger på, hvordan de går i spil sammen og passer ind i det rum, hvor de skal være. Det gælder således om at finde møbler, der passer ind, og som sørger for, at du udnytter pladsen bedst muligt. Dette er tilfældet for både større og mindre rum.

Samtidig med at du kigger vores velassorterede udvalg igennem her på siden, så er det derfor vigtigt, at du sideløbende kigger på stuen. Passer den sofa, du har udset dig, ind i din stue? Det må du gøre op med dig selv, for kun på den måde, er du sikker på at finde din helt rigtige løsning. Hos Unoliving er det vores klare indstilling, at vi lever af tilfredse kunder. Af den grund ønsker vi heller ikke, du køber en forkert sofa. Vi vil nemlig udelukkende skabe gode matches mellem sofaer, mennesker og hjem. Vi forsøger at skabe de gode matches ved dels at have et stort udvalg af sofaer i forskellige farver, former, faconer og størrelser, så der gerne skulle være noget for enhver smag. Derudover forsøger vi at give den bedst mulige rådgivning. Den får du, hvis du kontakter os.

Køb din nye moderne sofa hos Unoliving 

Hvis din stue mangler en ny sofa, er Unoliving det rigtige sted at lede. Vi har sofaer fra en lang række brands, som alle er i en god kvalitet og i et moderne og smukt design. Det er i sofaen, at vi hygger os, falder i søvn til den kedelige film eller oplever de store begivenheder, der bliver dækket i TV som OL eller de vigtigste nyheder. I og med at vi mener, at sofaen er så helt fundamental for stuens velbefindende, så mener vi selvfølgelig også, at du skal have den bedste mulighed for at få adgang til den. Det har vi gjort ved at have et velassorteret udvalg af kvalitets sofaer og ved at levere dem gratis til dig, når du har udset dig den rette. Vores store udvalg gør, at vi har mange flotte sofaer til salg. Vores sortiment opdateres hele tiden, så du altid er sikker på at finde moderne sofaer til salg hos Unoliving.  

Sofaen egner sig selvfølgelig ikke udelukkende til stuen – det er bare her, at man oftest vil se en sofa, men du kan lige så vel købe en sofa til soveværelset eller børneværelset. Det er også en mulighed med en lille, elegant sofa eller daybed til spisestuen, hvor du kan henslænge dig, inden maden er helt klar til at blive spist. Udover de traditionelle sofaer kan du selvfølgelig også vælge en sovesofa. En sovesofa er den smarte løsning, hvis du vil kombinere seng og sofa. Det kunne for eksempel være i soveværelset eller gæsteværelset, hvor der måske ikke er plads til eller behov for både at have en seng og en sofa. Med en velvalgt sovesofa får du til gengæld to møbler i ét. Om dagen en komfortabel sofa og om aftenen en dejlig og behagelig seng. Så bliver det ikke meget smartere. Sovesofaen leverer vi selvfølgelig også gratis.