Sofaer

hjørnesofa 3 personers sofa
Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Fuldend stuen med den rigtige sofa

Hvis køkkenet er husets hjerte, så er stuen husets hjerne. Det er her, vi slår benene op efter en lang dag. Det er her, vi læser, snakker, diskuterer, slapper af, nyder og lader op. Og helt centralt for alle stuens aktiviteter står selvfølgelig sofaen. Derfor er det heller ikke noget tilfælde, at det er vores sofa, der får den vigtigste placering i rummet. Vi søger automatisk efter den og sætter os sammen til rette i den.

Hos Unoliving finder du et stort udvalg af sofaer, der kan blive samlingsstedet i din stue og skabe den røde tråd til indretningen i din boligs andre rum. Scroll ned på siden, og find din favorit. Hvis du bestiller online, så leverer vi gratis lige til din hoveddør. Så du snart kan sætte dig komfortabelt til rette.

 

En sofa står i centrum for stuen

Stuen er rummet, hvor vi mødes efter en lang dag og taler om, hvordan dagen er gået. Det er også her, vi har gæster på besøg, og her vi nyder en kop kaffe i gode venners lag – måske over et spil kort eller en quiz. Ofte vælger vi sofaen som omgangspunktet for hyggen, da alle kan få deres egen plads og have det behageligt. Og elsker du at hygge foran TV’et, er sofaen også helt essentiel. Er den ikke behagelig at sidde i eller pæn at se på, giver det et skår i glæden.
Har du en lille stue, er det måske kun én sofa, du er på udkig efter. Finder du en med chaiselong, har du en ekstra siddeplads uden behov for mere plads. Er du omvendt så heldig at have en stor stue, har du mulighed for at skabe noget af et samlingspunkt med en flot sofagruppe. Find et design, du holder af, og saml flere i en gruppe af sofaer. Du kan også finde flere type sofaer og skabe dit eget personlige præg på din indretning. Du bestemmer.

 

Zuiver Fat Freddy Sofa

 

Hvilken sofa skal du vælge?

Når du skal vælge en sofa, er der tre vigtige overvejelser, du skal gøre dig.

 

1) Prisen. Sofaens pris skal naturligvis ligge inden for budgettet, så sofaen kommer til at være til glæde og ikke til skade.

 

2) Materialet. Nogle sværger til lædersofaer, andre synes, sofaer lavet i stof er mere behagelige at sidde i. Det er vigtigt, at du afgør med dig selv, hvilket stof du foretrækker. Synes du, at en lædersofa er pæn, men at den er ubehagelig at sidde i, skal du overveje, om en tekstilsofa ikke vil være et mere oplagt valg for dig. Hvis der er børn i huset, er det derimod ofte oplagt at vælge en lædersofa, da den er nemmere at rengøre. De praktiske aspekter og sofaens design skal gerne gå op i en højere enhed – og derfor har vi et stort udvalg af sofaer i forskellige materialer hos Unoliving.com.

 

3) Typen. Den sidste overvejelse, du skal gøre dig, er, hvilken type sofa du er til. Har du kun plads til én sofa, kan en sofa med tre sæder eller med chaiselong være det helt rigtige valg. På den måde kan du stadig samles med vennerne, selvom der ikke er meget plads at gøre godt med. En sovesofa kan også være den rigtige løsning, hvis du bor i en mindre lejlighed. Er du så heldig at have en større stue, kan du frit vælge imellem sofaer med to sæder eller flere – og med eller uden chaiselong. Du kan også gå på udkig i udvalget af hjørnesofaer, hvor der er lidt mere plads til alle.

 

Populære brands hos Unoliving

Hos Unoliving.com har vi samlet alle de populære brands inden for sofaens henslængte verden. Det giver dig et stort udvalg af sofaer at vælge imellem, så der vil med garanti være en, som lever op til dine ønsker og behov. Nogle er moderne, andre er retro, og andre igen er helt klassiske, så de er et sikkert valg i din stue i mange år fremover.

 

Hvis du leder efter lækre sofaer i et nordisk design, kan du med fordel se på dem af mærket Bloomingville. Du kan også forkæle din stue med en sofa fra House Doctor, som helt sikkert vil glæde alle i hjemmet – både de fastboende og gæsterne.

 

Den rette sofa gør den store forskel

Sofaen fungerer på mange måder som en magnet, men i stedet for at tiltrække metal, så tiltrækker den mennesker. Vi bliver nemlig automatisk tiltrukket af sofaen, fordi vi ved, at det er her, vi kan slappe af og koble af. Og det gælder ikke kun for dem, der bor fast i hjemmet, det gælder i lige så høj grad også for gæsterne, der med det samme vil lede efter en sofa, hvor de kan samle sig og sætte sig til rette. Derfor er det virkelig vigtigt for at få stuen til at fungere optimalt, at du finder og vælger den rette sofa, for den rigtige sofa gør den helt store forskel og gør sit for at få hele rummet til at hænge sammen.

 

Hemmeligheden bag at finde den rette sofa er selvfølgelig at kigge efter, hvad for en der tiltrækker dig mest – både når den gælder udseende, komfort og pris. Men det gælder mindst lige så meget om at undersøge stuen nærmere. Hvor skal sofaen stå? Hvor meget plads er der til den? Og hvor mange skal sidde i den?

 

Hemmeligheden bag den succesfulde indretning ligger nemlig ikke kun i, at du kigger på de enkelte dele hver for sig, men mindst lige så meget i, at du også kigger på, hvordan de går i spil sammen og passer ind i det rum, hvor de skal være. Det gælder således om at finde møbler, der passer ind, og som sørger for, at du udnytter pladsen bedst muligt. Dette er tilfældet for både større og mindre rum.

 

Bloomingville Pause Sofa

 

Samtidig med at du kigger vores velassorterede udvalg igennem her på siden, så er det derfor vigtigt, at du sideløbende kigger på stuen. Passer den sofa, du har udset dig, ind i din stue? Det må du gøre op med dig selv, for kun på den måde, er du sikker på at finde din helt rigtige løsning. Og hos Unoliving er det vores klokkeklare indstilling, at vi lever af tilfredse kunder. Af den grund er vi hellere fri for, at du køber en sofa, hvis det ender med, at det er den forkerte. Vi vil nemlig udelukkende skabe gode matches mellem sofaer, mennesker og hjem.

 

Den måder, vi forsøger at skabe disse gode matches på, er dels ved at have et stort udvalg af sofaer i forskellige farver, former, faconer og størrelser, så der gerne skulle være noget for enhver smag. Dels forsøger vi at sørge for det ved at give den bedst mulige rådgivning.

 

Den får du, hvis du kontakter os. Har du spørgsmål, er du således altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar ved telefonerne på 7242 4343 alle hverdage mellem kl. 9 og kl. 16. Passer de tidspunkter ikke så godt med din kalender, så er vores online support åben alle ugens dage – 24/7, så du altid er sikret den bedste hjælp og vedledning.

 

Få din sofa leveret gratis

Hvis din stue mangler en ny sofa, er Unoliving det rigtige sted at lede. Vi har sofaer fra en lang række brands, som alle er i en god kvalitet og i et moderne og smukt design.

 

Det er i sofaen, at vi hygger os, falder i søvn til den kedelige film eller oplever de store begivenheder, der bliver dækket i tv som OL eller de vigtigste nyheder. I og med at vi mener, at sofaen er så helt fundamental for stuens velbefindende, så mener vi selvfølgelig også, at du skal have den bedste mulighed for at få adgang til den. Det har vi gjort ved at have et velassorteret udvalg af kvalitetssofaer og ved at levere dem gratis til dig, når du har udset dig den rette.

 

Sofaen egner sig selvfølgelig ikke udelukkende til stuen – det er bare her, at man i mindst ni ud af ti tilfælde vil se en sofa figurere. Men du kan lige så vel købe en sofa til soveværelset eller børneværelset. Eller hvad med at tage en lille, elegant sofa til spisestuen, hvor du kan henslænge dig, inden maden er helt klar til at blive spist. Ud over de traditionelle sofaer kan du selvfølgelig også vælge en sovesofa. En sovesofa er den smarte løsning, hvis du vil kombinere seng og sofa. Det kunne for eksempel være i soveværelset eller gæsteværelset, hvor der måske ikke er plads til eller behov for både at have en seng og en sofa. Med en velvalgt sovesofa får du til gengæld to møbler i ét. Om dagen en komfortabel sofa og om aftenen en dejlig og behagelig seng. Så bliver det ikke meget smartere. Sovesofaen leverer vi selvfølgelig også gratis.