Futoner

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Futoner – et fleksibelt møbel

Futoner er populære som aldrig før - og det er de ikke uden grund. De er både smarte, funktionelle og passer ind i flere rum i dit hjem. Efter hvilken futon du køber, kan den formes fra madras til en sofa, sækkestol eller loungestol. Du kan finde futoner fra det lækre brand Karup Design, som har skabt dem i flere forskellige farver, så du kan finde en i din smag. Vi har futoner til både ude og inde. Futoner er meget fleksible forstående på den måde, at de kan foldes ud som en ekstra madras og samles til en hyggelig sofa eller stol. Du kan også få ekstra sovepladser ved at anvende futoner i indretningen. De er praktiske, når du får en god ven på besøg, som kommer langvejs fra. Her kan du byde din ven eller familiemedlem på en god madras at sove på.

Når futon madrassen ikke bruges til at sove på, kan du forme dem til flere forskellige møbler efter, hvilken futon du har købt. Du kan forme den til en hyggelig sofa i stuen, eller til stor omfavnende sækkestol, hvor du kan sidde og få en lille lur. Futonen vil også fungere perfekt inde på teenagerværelset, hvor futonen kan formes til en lækker stol, som fungerer som en ekstra siddeplads til, når vennerne er på besøg. Futonen er især god til dig, der bor i en mindre bolig, da du hurtigt og nemt kan skabe mere plads i rummet.

Futon madrasser fås i alverdens afskygninger. Hos Unoliving har vi samlet et udvalg, hvor du finder noget til forskellige stilarter. Farverne favner bredt, så du kan enten være modig ved at vælge en fantastisk iøjnefaldende farve, eller du kan vælge en mere diskret farvenuance for et mere dæmpet look til indretningen. Vi har futoner i forskellige størrelser, så du kan vælge den størrelse, der opfylder dit behov.

Som alternativ til futoner kan du kigge efter daybeds, sovesofaer, madrasser og kontinentalsenge.

Futoner til udendørsbrug

Karup Design har designet mange forskellige futoner, som alle har en god komfort og flot design. Heriblandt kan du finde futoner, som både fungerer til indendørs- og udendørsbrug. Brug futonen som en madras, hvor du kan slænge dig og slikke sol i den dejlige sommervarme. Form den til en ekstra siddeplads ved siden af dine loungemøbler på terrassen og nyd noget koldt saftevand. Når den danske sommer viser sig fra sin bedste side, vil futonen være en god madras til dine børn eller børnebørn at lege på. Her kan du snildt byde dem på et stykke vandmelon eller en sodavandsis, da overfladen er vandafvisende, og derfor nemt kan tørres af. Futoner er gode til alle i hele familien.

Futoner i flere farver

Hos unoliving.com har vi futoner i flere farver, som kan være med til enten at bevare din gennemgående stil eller pifte den op med en mere modig farve. De nedtonede farver skaber en stemning af hygge. De er moderne og kan nemt kombineres med andre farver. De mørkere farver omfavner dig, og skaber dybde i rummet. Har du en lidt mere vovet stil, har vi futoner i stærke farver, som bringer liv i rummet. Uanset hvad du vælger, har vi futoner i lækre farver fra paletten, så det er bare at vælge, hvilken der passer bedst til dig.