Madrasser

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Vælg den rigtige madras

Her finder du en stor samling af madrasser, hvor vi har noget for enhver, også den liggekomfort, du længes efter. Der er et stort udvalg af boxmadrasser, springmadrasser og topmadrasser. Vi har sørget for, at der er madrasser til alle aldre og imødekommer forskellige behov. Her på siden kan du finde madrasser til teenagesengen og voksensengen. Hos Unoliving kan du gå på opdagelse i det store udvalg af madrasser og finde den madras, du ikke kan leve uden. Du skal ikke gå på kompromis med komfort, når det gælder valg af din seng, og din nattesøvn ville takke dig for det. Inden du køber noget, vil vi anbefale dig at læse vores sengeguide, hvor du kan blive klogere på, hvilken seng og madras, du skal vælge. 

Når du har besluttet dig for typen af seng, skal du vælge den rigtige madras, og her er det vigtigt, at overveje hårdheden af sengens madras. Den mest optimale hårdhed er afhængig af din vægt, og hvor blød/hård du gerne vil have, at sengen føles. Vi har lavet følgende vejledende oversigt, som kan give dig et overordnet billede af, hvilken hårdhed, og hvilken type fjedre, der vil passe bedst til dig. Vær opmærksom på, at det er meget individuelt, hvordan de forskellige madrasser føles.

Som en generel hovedregel skal folk af spinkel eller normal bygning ikke have så meget støtte til hofterne, som en person, der er kraftigt bygget. Så hvis du er kraftigt bygget, og er på grænsen mellem en medium og fast madras, så vil det oftest være bedst at vælge den faste madras. Dette er også vigtigt at huske, hvis du både skal finde en madras til dig og din partner – find dem, der præcist passer til jer, så I begge kan sove godt. I kan desuden supplere med en god topmadras for yderligere komfort.

Pift din madras op

Når du vælger sin nye seng og madras kan du overveje, hvordan dit rum er indrettet, og hvilken stil du ønsker. En boxmadras er eksempelvis oplagt, hvis du vil have en enkel indretning. En boxmadras ”larmer” ikke meget, og du kan selv vælge, som du ønsker en sengeramme eller andet til. Se vores store udvalg af sengerammer, sengegavle og sengeben.

Pynt din seng med et flot sengetæppe og pyntepuder, for at skabe den rette stemning i soveværelset. Drapér et blødt og smukt skind på sengen, for at pynte og give hygge. Sengen er et stort møbel, der fylder meget i soveværelset, så derfor er det vigtigt også at tænke sengen med i indretningen og ikke bare som et funktionelt møbel. Gør sengen indbydende med flot opredning med lækre tekstiler. 

Indret dit soveværelse på skønneste vis med 6 uundværlige til soveværelset. Gå også på jagt på vores Pinterest profil og få masser af inspiration og idéer til soveværelset.

Derfor skal du vælge en topmadras

En topmadras er en god investering, da den er med til at forbedre din komfort og forlænge levetiden på din seng. Derudover giver en topmadras et mere hygiejnisk søvnmiljø. Hos Unoliving forhandler vi forskellige topmadrasser med en kerne af enten celcius (også kendt som memory foam) eller latex. Begge typer er med til at give dig god støtte og har nogle ret fantastiske egenskaber. Læs mere og se vores udvalg af topmadrasser. Læs vores sengeguide, for at finde den rigtige topmadras.