Sengerammer

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Køb sengeramme og sengestel til din madras online

Sengerammer er perfekte til at give indretningen i soveværelset et løft i stedet for, at sengen bare består af en madras. Med en sengeramme kan du give indretningen i soveværelset lidt karakter, hvor du viser din indretningsstil fra resten af hjemmet frem. Hos Unoliving har vi samlet sengerammer i en masser forskellige designs. Her er der metal sengerammer fra for eksempel WOOOD, Kave Home og Loft24 som med flotte detaljer og smukke konstruktioner passer perfekt til den romantiske stil. Er du måske mere til den moderne stil, så taget kig på de polstrede sengerammer. Hos os kan du også købe de særdeles populære sengerammer fra Karup Design, der er udført i en smuk blanding mellem den nordiske og japanske stil. Endnu en smart kvalitet ved en sengeramme er, at du nemt kan udskifte den og dermed pifte dit soveværelse op. Har du haft den samme sengeramme i mange år, og trænger til et nyt look på soveværelset? Så køb sengeramme og ændre hurtigt og nemt på stilen på dit soveværelse. 

Find sengerammer til soveværelset i mange varianter, farver og flere prisklasser. Vi har et kæmpe udvalg af sengerammer til enhver indretning, størrelse og smag. Vælg et sengestel til enkeltsengen eller dobbeltsengen. Med få klik finder du frem til den farve og størrelse af sengeramme, som passer til din madras og stil. Vi har både moderne, romantiske og gammeldags sengerammer, så der er noget for enhver smag. Husk at købe lameller med til din nye sengeramme, hvis der er behov for det. Køb sengeramme hos Unoliving. 

Var det noget med en sengeramme med opbevaring?

En sengeramme med opbevaring kan se ud på mange måder. Der kan for eksempel være praktiske indbyggede skuffer under sengen, hylder i siden af sengerammen eller som Kave Home har lavet det - hele oversiden, der kan foldes op. Hvis du ønsker at se disse senge, så vælg Kave Home i søgefeltet øverst. Vælger du opbevaring under din sengeramme skal du overveje, hvor det ville være mest praktisk at kunne trække en skuffe ud. Er det eksempelvis i den ene side af sengen eller i den anden side? Eller måske ved fodenden? Hvis du har brug for hylder til skoene eller bøgerne, findes der sengerammer, der kombinerer det hele. Se her sengerammerne fra Karup Design. Vælg en sengeramme med skuffe i hver side og i fodenden og med hylder til hjemmeskoene og bøger. En praktisk mulighed kan også være at vælge et sengestel med indbyggede hylder i hovedgærdet. På den måde udnyttes pladsen bag sengen og bøger, mobiltelefon og briller kommer op i en nem tilgængelig højde.

Til sengerammen på ben er en bedroller og anden opbevaring til under sengen en oplagt opbevaringsløsning, både i soveværelset, på børneværelset og i gæsteværelset. Når det skal være både funktionelt og stilfuldt! Opbevar ekstra dyner, puder eller tæpper under sengen. Den uudnyttede plads under sengen kan lige så godt bruges fornuftigt og en sengeramme med opbevaring er løsningen. Uanset om det drejer sig om enkelt- eller dobbeltsengen, så giver et kvalitetssengestel mulighed for at drage fordel af den ellers ubrugelige plads under sengen.

Sengerammer er perfekte til boksmadrasser

Fordi man har en boksmadras, der principielt har indbygget sengeramme, behøver man ikke undvære en smuk ydre sengeramme. Vælg en klassisk sengeramme i træ til boksmadrassen, eller saml de to enkeltmadrasser til en dobbeltseng i en stilfuld sengeramme i sort eller hvid. Børn vokser hurtig og skifter ofte smag løbende med, at de bliver ældre. Det kan være dyrt i sengeindkøb, hver gang de ønsker en nyere og mere aldersvarende stil på deres værelse. En altid alderssvarende sengeramme findes næppe, derfor kan et sengestel til boksmadras være en genial løsning – når smagen ændres, kan du nøjes med at skifte sengerammen eller blot lade boksmadrassen stå alene. Vælg et tidløst design i sort eller hvid, så sengerammen altid matcher indretningen og vil blive ved med at være moderne. 
Se vores udvalg af boxmadrassertopmadrasser, springmadrasser og sengegavle.

Sengerammer til elevationssenge

Elevationssengen udelukker heller ikke et skønt sengestel. Elevation fungerer glimrende i sengerammer til både enkelt- og dobbeltsenge. Gå ikke på kompromis med stilen i soveværelset, fordi der er behov for at tilpasse madrassen med elevation – vælg en sengeramme til elevation i den størrelse og det materiale, du ønsker.