Sengegavl

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Vælg den helt rigtige sengegavl

Vil du gerne give din indretning i soveværelset lidt mere karakter, så er det værd at udforske vores store udvalg af sengegavle. En sengegavl kan tilføje et stilfuldt look til soveværelset og give udtryk for at indretningen ikke er overladt til tilfældighederne. Selvom en sengegavl kan synes meget enkel, så er den alligevel med til at tilføje noget personlighed til indretningen. Det giver noget til soveværelset, da sengen ikke står helt bart op ad væggen. Sengegavle fås i alverdens stile og faconer. Du kan finde traditionelle sengegavle i træ, der fremstår meget stilrent samt polstrede sengegavle, der er meget moderne for tiden. Hos os kan du finde sengegavle i stof, træ og læder, så du kan skabe det udtryk du ønsker i dit soveværelse. Vi har lækre sengegavle fra brands som Sika-Design og Kave Home.

Sengegavle - giv dit soveværelse personlighed

Der er ikke noget flottere end en seng med sengegavl. Senge med gavl er lige prikken over i'et i indretningen. Forny dit soveværelse og seng med en flot sengegavl. En sengegavl giver sengen og rummet personlighed, og følelsen af et lækkert hotel hver morgen, når du slår øjnene op, eller hver aften, når du skal i seng. En sengegavl er ikke kun flot, men en sengegavl gør det også mere behageligt for ryggen at sidde op ad, når du læser, ser fjernsyn eller måske bliver forkælet med morgenmad på senge. En sengegavl er en perfekt måde at bringe farve ind i soveværelset. Sengegavlen har en tilpas højde til at fylde noget af den hvide væg ud, og så pynter den også. Et lille tip er at købe en sengegavl, som er bredere end din seng, så du på den måde også ”indhegner” dit sengebord og giver bedre sammenhæng mellem seng og sengegavl, og det bliver ét møbel. Ydermere giver en sengegavn den fordel, at du ikke slider på væggen bag sengen. Der kan nemlig godt blive lidt snavset på væggen, der hvor man har sit hoved opad - og det er kun naturligt, men med en sengegavl undgår du dette. 

Du kan også tilføje et tungt sengetæppe, som løfter stilen og skaber et eksklusivt look. Placér et sengebord ved siden af eller foran sengegavlen, så du kan have dine vigtigste ting tæt på dig, når du går i seng og står op igen. Du kan ydermere pynte sengen med nogle flotte puder, der passer godt til farven på sengegavlen, så din seng altid ser præsentabel ud.

Et nyt sengegærde til din seng skal helst matche dit sengestel, så overvej om det skal være stof, træ eller læder – og sort, hvid eller grå? Skift eventuelt enkeltdynerene ud med en dobbeltdyne og tilføj et tungt sengetæppe, som løfter stilen og skaber et eksklusivt look. Du kan ligeledes toppe looket med at lægge et par flotte pyntepuder oven på sengetæppet, der vil give det ekstra til indretningen. Soveværelset er et vigtigt rum i hjemmet. Det er her, vi skal have vores søvn og blive gennemudhvilet til den næste travle arbejdsdag. For at du kan sove godt, skal din madras først og fremmest være god. Men noget andet der er lige så vigtigt er, at du skaber dig nogle omgivelser, hvor du føler dig tryg og hjemme. Det kræver, at du sætter et personligt præg i dit soverum med forskellige farver og materialer. 

Sengegavl i flere farver og materialer

Når du vil forkæle dig selv eller din partner, så er der ikke nogen hyggeligere måde at vågne op på end morgenmad på sengen. Det er den ultimative måde at blive klar til weekendens gøremål på. Med en sengegavl kan I begge sidde oprejst med god støtte og nyde den gode hjemmelavet morgenmad.

Forestil dig at du vågner en lørdag morgen, fuglene kvidrer, og solens stråler skinner ind ad vinduet. Du har måske vinduet lidt på klem, så du kan mærke den stadig kolde luft i ansigtet. Så er du ikke i tvivl om, at foråret er her. Den friske forårsstemning bringer en lyst til lyse farver og smukke blomster i hver en krog i hjemmet. Der er bare et problem - din sengegavl har en mørk overflade, og passer ikke ind i dine forestillinger om lyse friske toner. Bare rolig. LaForma har designet enkle og smukke sengegavle i flere farver, så du nemt kan udskifte din gamle sengegavl. Er du glad for din sengegavl, men bare trænger til fornyelse i form af nye farver, så kan du også finde covers til din sengegavl, så du kan skabe det udtryk du ønsker. Ønsker du et elegant udtryk i soveværelset, har Sika-Design designet smukke sengegavle i rattan i mere boheme stil. Det smukke mønster fra sengegavlen kommer til udtryk op ad den bare væg. I vores store udvalg af senge med gavle, kan du finde en sengegavl i mange designs ligefrem romantiske med i velour til mere moderne i læder. Gå på jagt her på siden og find din nye gavl til sengen.