Sengegavle

Sengegavle

Vis alle
Side:
    Side
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Vis alle
Side:
    Side
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Vælg den helt rigtige sengegavl

Trænger dit soveværelse til fornyelse? Så sæt en sengegavl op i en pæn farve eller materiale bag din seng. Sengegavlen giver sengen og rummet personlighed og følelsen af hygge. Desuden kan det være dejligt at sidde op af, hvis du læser en bog i sengen. Hos unolivng.com kan du finde sengegavle i stof, træ og læder, så du kan skabe det udtryk du ønsker i dit soveværelse. Vi har lækre sengegavle fra brands som LaForma, Sika-Design og BePureHome. Tag et kig her på siden og bliv inspireret.

 

Personliggør soveværelset med en sengegavl

Soveværelset er et vigtigt rum i hjemmet. Det er her, vi skal have vores søvn og blive gennemudhvilet til den næste travle arbejdsdag. For at du kan sove godt, skal din madras først og fremmest være god. Men noget andet der er lige så vigtigt er, at du skaber dig nogle omgivelser, hvor du føler dig tryg og hjemme. Det kræver, at du sætter et personligt præg i dit soverum med forskellige farver og materialer. En sengegavl er en perfekt måde at bringe farve ind i soveværelset. Sengegavlen har en tilpas højde til at fylde noget af den hvide væg ud, og så pynter den også. Et lille tip er at købe en sengegavl, som er bredere end din seng, så du på den måde også ”indhegner” dit sengebord til at være en del af møblet. Du kan også tilføje et tungt sengetæppe, som løfter stilen og skaber et eksklusivt look. Placer et sengebord ved siden af eller foran sengegavlen, så du kan have dine vigtigste ting tæt på dig, når du går i seng og står op igen. Du kan ydermere pynte sengen med nogle flotte puder, der passer godt til farven på sengegavlen, så din seng altid ser præsentabel ud.

 

Sengegavle i flere farver og materialer

Når du vil forkæle dig selv eller din partner, er morgenmad på sengen en hyggelig måde at vågne op, og gøre sig klar til weekendens gøremål. Med en sengegavl kan I begge sidde oprejst med god støtte og nyde den gode hjemmelavet morgenmad.

Forestil dig at du vågner en lørdag morgen, fuglene kvidrer, og solens stråler skinner ind ad vinduet. Du har måske vinduet lidt på klem, så du kan mærke den stadig kolde luft i ansigtet. Så er du ikke i tvivl om, at foråret er her. Den friske forårsstemning bringer en lyst til lyse farver og smukke blomster i hver en krog i hjemmet. Der er bare et problem - Din sengegavl har en mørk overflade, og passer ikke ind i dine forestillinger om lyse friske toner. Bare rolig. LaForma har designet enkle og smukke sengegavle i flere farver, så du nemt kan udskifte din gamle sengegavl. Er du glad for din sengegavl, men bare trænger til fornyelse i form af nye farver, har de også covers til sengegavle, så du kan skabe det udtryk du ønsker. Ønsker du et elegant udtryk i soveværelset, har Sika-Design designet smukke sengegavle i rattan i mere boheme stil. Det smukke mønster fra sengegavlen kommer til udtryk op af den bare væg.