Sengetæpper

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Pift soveværelset op med et sengetæppe

Pift soveværelset op med et lækkert sengetæppe i flot og stilfuldt design. Med et sengetæppe kan du nemt gøre soveværelset lidt mere indbydende. Et sengetæppe kan give harmoni og et ryddeligt udtryk i soveværelset. Hos Unoliving har vi et bredt udvalg af flotte sengetæpper i lækre materialer, med smukke mønstre og i en masse forskellige farver. Vores brede udvalg af sengetæpper giver dig rig mulighed for at finde et sengetæppe, der passer til resten af indretningen i dit soveværelse. Vælg bl.a. mellem flottede quiltede sengetæpper, sengetæpper i velour eller afdæmpede versioner i lækkert linned. I vores sortiment finder du sengetæpper til både enmands-, trekvart- og dobbeltsengen.

Brug sengetæppet som et lærred

Forny dit soveværelse med et nyt sengetæppe i en ny farve eller anderledes stil. Et sengetæppe i en god basis farve eller med et smukt, roligt mønster er et godt grundlag for at skabe et smukt og elegant – og ikke mindst indbydende – blikfang i indretningen. Ved at tilføje puder i kontrastfarver eller i matchende toner opnås et harmonisk og personligt udtryk i indretningen. Man kan også sagtens kombinere to sengetæpper i komplementærfarver og i to forskellige materialer. Det giver et cool touch og en ekstravagant hotelstemning til indretningen. Vi forhandler sengetæpper fra flere forskellige brands, og vi leverer altid kvit og frit. Tjek f.eks. modellerne ud fra de danske designhuse Ib LaursenBroste Copenhagen eller Nordal.

Indret med sengetæpper

I stedet for synet af rodede dyner viser du din seng fra en pænere side med et sengetæppe på. Det gør sengen præsentabel, når solen er gået ned, og du skal i seng. Gør din seng ekstra præsentabel med et par dekorative pyntepuder og en smuk sengegavl. Placer et lille sengebord til at opbevare dit sengetæppe pænt, så du nemt og hurtigt kan smide det på, når en ny dag byder sig. Hvis du ønsker et nordisk look, skal du smide et skind over dit sengetæppe. Dette danner en smuk collage på din seng og bringer et hyggeligt look til dit soveværelse.

Se også vores store udvalg af plaiderspejle og sengerammer.