Plaider

Tæpper og plaider

Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Find den rigtige plaid

En plaid er både blød, varm og er indbegrebet af hygge. For mange er en plaid et lige så fast inventar i sofaen, som sofapuderne. En plaid kan både bruges som pynt, men det er også varmt og hyggeligt at putte sig under. Har du en kedelig grå eller sort sofa, kan en farverig plaid være det, der fuldender din stue og skaber et fedt look. Hos os finder du plaider fra mærker som Silkeborg Uldspinderi, Natures Collection, Ib Laursen og Bloomingville.

 

Plaider i mange designs, materialer og farver

Hos os finder du et stort udvalg af plaider i forskellige uldkvaliteter. Vi har både alpaca uld, merino uld, lammeuld og skandinavisk uld og så er det helt op til dig, om det skal være med eller uden frynser eller mønster. Du finder desuden et kæmpe udvalg af flotte designs og farver. Hvad enten du fortrækker din plaid i en helt ensfarvet sort, lilla eller grøn, et flot mønster eller lækre striber, så kig dig omkring i det store sortiment og vælg den plaid, som vil klæde dit hjem bedst. 

 

Hos Unoliving finder du også mange andre tekstiler, der kan pynte i din stue. Se for eksempel vores store udvalg af puder, skind og tæpper.

 

Plaider og varme tæpper

En plaid kan have mange forskellige formål, og tæpperne kan bruges flere steder i hjemmet. En plaid er også stort set uundværlig i de kolde vintermåneder. Du kan også bruge den, når du skal tage en eftermiddagslur i weekenden eller efter en hård dag på arbejdet. Plaider hører dog ikke kun hjemme i stuen. Elsker du at sidde ude om sommeren, kan det også være en god idé at have en plaid til de kølige sommeraftener på terrassen. Tager du en tyk sweater på og en plaid rundt om dig, kan du nemlig nyde mange aftener uden at fryse. Elsker du at hygge, så er en blød og lækker plaid det helt rette valg. Vælg en plaid efter dit behov og køb måske både en tynd plaid til sommeren og en tyk plaid til vinteren.