Spejle

Spejle

Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Find det helt rigtige spejl

Spejle er uundværlige i indretningen både som et funktionelt og et dekorativt indspark. De kan både bruges i entréen, soveværelset, badeværelset, garderoben og stuen – ja, faktisk i alle hjemmets rum. Spejle er fantastiske til at give illusionen af et større rum, hvis du kun har få kvadratmeter, og så er de samtidig gode til at få mere lys lukket ind i rummet. Derudover er det altid rart at have et spejl at kigge i, inden man forlader huset. Hos Unoliving finder du et stort udvalg af spejle til boligindretningen i mange forskellige farver og former. Vi tilbyder både runde, ovale, firkantede og asymmetriske spejle. Derudover er der spejle med de mere særprægede faconer, der giver noget unikt til indretningen og samtidigt nemt kan pifte en kedelig, hvid væg op. I vores sortiment kan du nemt finde et spejl, der passer til din stil og dit farvetema i din indretning. Du kan finde spejle fra kendte brands som Nordal, Bloomingville, GUBI, Broste Copenhagen, House Doctor og LaForma.

 

Spejle i indretningen

Spejle har mange funktioner. Udover at være praktisk i forhold til at sørge for, du ser ordentlig ud, når du forlader hjemmet, så får spejle oftest rummet til at synes større, end det egentlig er. En af tidens helt store spejltrends er at bruge spejlet som en form for vægpynt, der erstatter det klassiske maleri eller rammen med plakaten f.eks. i stuen over sofaen eller i spisestuen over skænken. Unoliving tilbyder spejle i mange størrelser samt prisklasser, så der er noget for enhver. Sortimentet byder både på alt fra klassiske spejle til de mere dekorative spejle. Så om du mangler et lille fint spejl til entréen eller et stort gulvspejl til dit walk-in-closet, så er du kommet til det rigtige sted. Vær i øvrigt opmærksom på om dit spejl er vådrumssikret, hvis du ønsker at bruge det på badeværelset. Som en del af Unolivings service tilbyder vi gratis levering på alle spejle uanset form og størrelse. Skulle der opstå nogle spørgsmål om dit kommende spejl, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 7242 4343 eller på mail: kundeservice@unoliving.com.

Unoliving tilbyder et stort sortiment af boligtilbehør såsom vaser og krukker, puder, plaider og hylder. Derudover har vi et stort udvalg af entrémøbler som skoskabe, knager og bænke til entréen.