Kontinentalsenge

Vis alle
Side:
    Side
  1. 1
  2. 2
Vis alle
Side:
    Side
  1. 1
  2. 2

Kontinentalsenge

Leder du efter en ny seng? En kontinentalseng vil give dig en god komfort og dermed give dig den helt optimale søvn. Hos Unoliving har vi et stort udvalg af lækre kontinentalsenge med forskellige topmadrasser. Du kan både finde kontinentalesenge med og uden sengegavl og i flotte farver som lysegrå, mørkegrå og sort. Find din kontinentalseng her på siden og sov god om natten. 

 

Vælg en kontinentalseng for den optimale søvn

Du bruger cirka en tredjedel af dit liv på at sove. Derfor kræver det en god seng af sove i – Det fortjener du og din krop. Det er individuelt, hvad der gør en seng god for dig. Skal den være blød eller hård? Skal den være bred eller smal? Uanset hvad du foretrækker, har vi en seng til dig hos Unoliving. Vores fem serier Oslo, Eos, Zenit, Ophelia og Athena byder på forskellige kontinentalsenge, så vi kan finde den kontinentalseng, der passer bedst til dig.

 

En kontinentalseng er typisk opbygget af tre lag (madrasser), hvilket giver en optimal komfort. Er du i tvivl om hvilken kontinentalseng, du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice eller prøv vores sengeguide. Bor du alene og skal finde en kontinentalseng til dig selv, vil en seng med bredden 90 cm være en minimumsbredde for en voksen person. Mange vælger en kontinentalseng på 140 cm i bredden for at have mere plads. Er I et par, der søger en ny fælleseng, anbefales en kontinentalsend med en bredde på 180 cm. Her kan I både ligge tæt, men også have mulighed for at brede jer hver for sig. Standardlængden for en kontinentalseng er 200 cm. Er du over 190 cm kan du overveje at finde en seng med ekstra længde. 

 

Hos Unoliving har vi et stort udvalg af lækre senge, som du kan sove godt i. Se eksempelvis vores udvalg af elevationssenge og boxmadrasser.

 

En flot kontinentalseng på dit soveværelse

I et hvert soveværelse hører sig en god og behagelig seng til, hvilket også vil optage det meste af pladsen i rummet. Stil din kontinentalseng i midten af soveværelset for at have plads til begge sider af sengen. Hertil kan du tilføje et flot sengebord på begge sider af kontinentalsengen. Har du ikke plads til at stille kontinentalsengen ud i rummet, kan den med fordel skubbes ind i hjørnet, hvor sengen også kan bruges som en form for hjørnesofa. Gør din kontinentalseng indbydende ved at smide et sengetæppe og nogle fine pyntepuder på. På den måde ser din kontinentalseng altid flot ud og gør soveværelset indbydende. Har du en lys nordisk indretning, skal du vælge en kontinentalseng med lysegrå sider. Den lysegrå kontinentalseng vil komplimentere de hvide og cremede farver. Vælg en sort kontinentalseng, hvis din indretning er præget af den eksklusive og minimalistiske stil.