Kontinental

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Køb nemt din nye kontinentalseng online

Hos Unoliving vægter vi din nattesøvn højt. Vi har derfor samlet et stort udvalg af kontinentalsenge for netop at sikre dette. Med en kontinentalseng får du en fantastisk sovekomfort på grund af hele opbygningen af sengen. Kontinentalsenge er typisk opbygget af tre madraslag, der er med til at give en ideel komfort, så du kan få en god nats søvn. Vi har et stort udvalg af lækre kontinentalsenge med forskellige topmadrasser. Du kan både finde kontinentalesenge med og uden sengegavl og i flotte farver som lysegrå, mørkegrå og sort. Gå på opdagelse i det store udvalg og find den kontinentalseng, der passer perfekt til dit soveværelse. Se også alle vores senge og elevationssenge.

Vælg en kontinentalseng for en optimal søvn

Du bruger cirka en tredjedel af dit liv på at sove. Derfor kræver det en god seng at sove i – det fortjener du og din krop. Det er individuelt, hvad der gør en seng god for dig. Skal den være blød eller hård? Skal den være bred eller smal? Uanset hvad du foretrækker, har vi en seng til dig hos Unoliving. Læs vores sengeguide inden du køber seng, hvor vi hjælper dig til at finde den rigtige madras. Vores fem serier Oslo, Eos, Zenit, Ophelia og Athena byder på forskellige kontinentalsenge, så du kan finde den kontinentalseng, der passer bedst til dig.

Her på siden finder du alle vores kontinentalsenge. En kontinentalseng er typisk opbygget af tre madras lag, hvilket giver en optimal komfort. Med en kontinentalseng er du sikker på at købe en seng i højeste kvalitet. Bor du alene og skal finde en kontinentalseng til dig selv, vil en seng med bredden 90 cm være en minimumsbredde for en voksen person. Mange vælger en kontinentalseng på 140 cm i bredden for at have mere plads. Er I et par, der søger en ny fælles seng, anbefales en kontinentalseng med en bredde på 160 cm eller 180 cm. Her kan I både ligge tæt, men også have mulighed for at brede jer hver for sig. Standardlængden for en kontinentalseng er 200 cm. Er du over 190 cm kan du overveje at finde en kontinental seng med ekstra længde i 210 cm. Hos Unoliving har vi et stort udvalg af lækre senge, som du kan sove godt i. Se eksempelvis vores udvalg af boxmadrasser og springmadrasser.

En flot kontinentalseng på dit soveværelse

I et hvert soveværelse hører sig en god og behagelig seng til, hvilket også vil optage det meste af pladsen i rummet. Stil din kontinentalseng i midten af soveværelset for at have plads på begge sider af sengen. Hertil kan du tilføje et flot sengebord på begge sider af kontinentalsengen. Har du ikke plads til at stille kontinentalsengen ud i rummet, kan den med fordel skubbes ind i hjørnet, hvor sengen også kan bruges som en form for hjørnesofa. Gør din kontinentalseng indbydende ved at placere et sengetæppe og nogle fine pyntepuder ovenpå. På den måde ser din kontinentalseng altid flot ud og gør soveværelset indbydende. Har du en lys nordisk indretning, skal du vælge en kontinentalseng med lysegrå sider. Den lysegrå kontinentalseng vil komplimentere de hvide og cremede farver. Vælg en sort kontinentalseng, hvis din indretning er præget af den eksklusive og minimalistiske stil. 

Find den rigtige kontinentalseng

Er du i tvivl om, hvilken kontinentalseng, du skal vælge, så kontakt vores kundeservice eller prøv vores sengeguide. Husk at du kan bruge filtrene øverst til at sortere i sengene, så der kun vises de senge der er relevante for dig. På denne side finder du Unolivings store udvalg af fantastiske kontinentalsenge, der sikrer dig en optimal nattesøvn.