Senge og madrasser

Senge og madrasser

Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Stort udvalg af senge og madrasser

Hos Unoliving.com kender vi vigtigheden af at sove godt. Derfor har vi samlet et stort udvalg af senge, så du frit kan vælge, om en elevationssengeller en boxmadras er det rigtige for dig og din eventuelle partner. Her finder du både senge i størrelsen 80x200, 140x200, 160x200, 180x200 samt 180x210. Elevationsseng, kontinentalseng eller boxmadras? Valget er dit, men hos Unoliving.com får du altid et stort udvalg af senge og fri levering lige til døren. Er du i tvivl om hvilken seng du bør vælge, så kontakt vores kundeservice eller få hjælp via vores sengeguide.

 

Vælg den rigtige seng

Det er både dejligt at sove, men også helt afgørende for din sundhed og generelle velvære. Dårlig søvn gør dig først og fremmest mere træt og uoplagt den følgende dag, og derved kan det være en udfordring at klare dagens arbejde og opgaver. Dårlig eller for lidt søvn kædes desuden sammen med overvægt, forhøjet blodtryk, diabetes og andre alvorlige sygdomme. Giv dig selv det bedste udgangspunkt for en god søvn ved at finde en seng, der passer til dig. Det er den ultimative selvforkælelse og noget, du vil blive glad for i mange år fremover. Føler du dig stresset og presset i hverdagen, er en god søvn også helt essentiel for at kunne føle dig oplagt og veludhvilet dagen efter. Sover du for lidt, påvirkes desuden både din indlæring og din performance. En god søvnrytme og en rimelig sengetid er derfor vigtigt, men for at få en god nats søvn er det helt essentielt, at du finder en god madras og seng, der passer præcist til dig og din krop.

 

Elevationsseng - til de aktive

En elevationsseng er for nogle den ultimative luksus og et stort ønske. Her kan du nemt hæve den del af sengen, du ønsker. Dette er en god mulighed for dig, der elsker at dyrke sport, og det kan også være en stor fordel, hvis du har helbredsmæssige udfordringer. Døjer du med vand i benene, kan du hæve den nederste del af sengen ganske lidt, så du sover bedre om natten. Hvis du er ramt ind i en forkølelse, kan det skabe en bedre nattesøvn at hæve den øverste del af sengen ganske lidt, så du bedre kan trække vejret. Hvis du elsker at læse eller se fjernsyn inden sengetid, er en elevationsseng også det helt rigtige valg. Derved gøres din seng mere fleksibel, så den både passer til søvn og afslappende aktiviteter.

 

Er en boxmadras det rigtige for dig?

Selvom en elevationsseng har mange fordele, er en boxmadras ofte et valg, der fint dækker dine behov, så du kan få en god nats søvn. Her er det vigtigt, at du vælger den type madras, der passer til din krop, længde og vægt. Er du lille og tungt bygget, vil en hård seng være langt bedre end en blød, så du får støtte igennem natten. Dette er også vigtigt at huske, hvis du både skal finde en madras til dig og din partner – find dem, der præcist passer til jer, så I begge kan sove godt. I kan desuden supplere med en god topmadras for yderligere komfort. En boxmadras er desuden helt oplagt som seng, hvis du vil have en enkel indretning. En boxmadras ”larmer” ikke meget, da den blot består af en madras og dertilhørende ben.

 

Vælg den rigtige madras

Når du har besluttet dig for typen af seng, skal du vælge den rigtige madras, og her er det vigtigt, at overveje hårdheden af sengens madras. Den mest optimale hårdhed er afhængig af din vægt, og hvor blød/hård du gerne vil have, at sengen føles. Vi har lavet følgende vejledende oversigt, som kan give dig et overordnet billede af, hvilken hårdhed, og hvilken type fjedre, der vil passe bedst til dig. Vær opmærksom på, at det er meget individuelt, hvordan de forskellige madrasser føles. Som en generel hovedregel skal folk af spinkel eller normal bygning ikke have så meget støtte til hofterne, som en person, der er kraftigt bygget. Så, hvis du er kraftigt bygget og er på grænsen mellem en medium og fast madras, så vil det oftest være bedst at vælge den faste madras. Dette er også vigtigt at huske, hvis du både skal finde en madras til dig og din partner – find dem, der præcist passer til jer, så I begge kan sove godt. I kan desuden supplere med en god topmadras for yderligere komfort.

 

Se vores store udvalg af boxmadrasser, springmadrasser og topmadrasser.