Senge og madrasser

Senge og madrasser

Vælg den rigtige seng ved at bruge vores sengeguide.

Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

En ny seng til en bedre søvn

Mmh. En dag er forbi, alle huskelister er krydset af, og børnene er lagt i seng. Det er nu, du kan slappe af med en god bog og gøre dig klar til en god nats søvn. Og netop søvnen er vigtig – for får du ikke en god søvn, kan det påvirke både dit stressniveau og din generelle velvære.

Giv dig selv det bedste udgangspunkt for en god søvn ved at finde en seng, der passer til dig. Det er den ultimative selvforkælelse – og noget, du vil blive glad for i mange år fremover. Elevationsseng, kontinentalseng eller boxmadras? Valget er dit, men hos Unoliving.com får du altid et stort udvalg af senge og fri levering lige til døren.

Er du i tvivl om hvilken seng du bør vælge, så kontakt vores kundeservice eller få hjælp via vores sengeguide.

 

Hvor dagen ender, og vi lader op

Det er både dejligt at sove, men også helt afgørende for din sundhed og generelle velvære. Dårlig søvn gør dig først og fremmest mere træt og uoplagt den følgende dag, og derved kan det være en udfordring at klare dagens arbejde og opgaver. Dårlig eller for lidt søvn kædes desuden sammen med overvægt, forhøjet blodtryk, diabetes og andre alvorlige sygdomme.

Føler du dig stresset og presset i hverdagen, er en god søvn også helt essentiel for at kunne føle dig oplagt og veludhvilet dagen efter. Sover du for lidt, påvirkes desuden både din indlæring og din performance.

En god søvnrytme og en rimelig sengetid er derfor vigtigt. Men for at få en god nats søvn er det helt essentielt, at du finder en god madras og seng, der passer præcist til dig og din krop.

Elevationsseng – til de aktive

En elevationsseng er for nogle den ultimative luksus og et stort ønske. Her kan du nemt hæve den del af sengen, du ønsker. Dette er en god mulighed for dig, der elsker at dyrke sport – og det kan også være en stor fordel, hvis du har helbredsmæssige udfordringer. Døjer du med vand i benene, kan du hæve den nederste del af sengen ganske lidt, så du sover bedre om natten. Hvis du er ramt ind i en forkølelse, kan det skabe en bedre nattesøvn at hæve den øverste del af sengen ganske lidt, så du bedre kan trække vejret.

Hvis du elsker at læse eller se fjernsyn inden sengetid, er en elevationsseng også det helt rigtige valg. Derved gøres din seng mere fleksibel, så den både passer til søvn og afslappende aktiviteter.

Er en boxmadras det rigtige for dig?

Selvom en elevationsseng har mange fordele, er en boxmadras ofte et valg, der fint dækker dine behov, så du kan få en god nats søvn. Her er det vigtigt, at du vælger den type madras, der passer til din krop, længde og vægt. Er du lille og tungt bygget, vil en hård seng være langt bedre end en blød, så du får støtte igennem natten. Dette er også vigtigt at huske, hvis du både skal finde en madras til dig og din partner – find dem, der præcist passer til jer, så I begge kan sove godt. I kan desuden supplere med en god topmadras for yderligere komfort.

En boxmadras er desuden helt oplagt som seng, hvis du vil have en enkel indretning. En boxmadras ”larmer” ikke meget, da den blot består af en træramme og dertilhørende ben.

Stort udvalg af senge hos Unoliving.com

Hos Unoliving.com kender vi vigtigheden af at sove godt. Derfor har vi samlet et stort udvalg af senge, så du frit kan vælge, om en elevationsseng eller en boxmadras er det rigtige for dig og din eventuelle partner. Her finder du både senge i størrelsen 80x200, 140x200, 160x200, 180x200 samt 180x210. Derfor er der stor chance for, at du kan finde en, der passer præcist til dig. Vi kan bl.a. byde på brands som Athena og Muubs, som begge leverer produkter, hvor kvaliteten er helt i top. Derved skal du ikke gå på kompromis, når det gælder din nattesøvn.

Gå igennem vores udvalg og se, hvilke senge der ser interessante ud. Skulle der komme spørgsmål undervejs, er du altid velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Sammen kan vi finde den helt rigtige seng – så du får en god nattesøvn og en bedre dag i morgen. Hos Unoliving.com er leveringen altid gratis og hurtig – selvfølgelig.

Sov rigtig godt i en ny og komfortabel seng fra Unoliving.com.