Daybeds

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Daybed i soveværelset

Hos Unoliving har vi et stort sortiment af daybeds til soveværelset. Vi tilbyder daybeds i mange flotte farver og materialer, så der er noget for enhver smag. Vi tilbyder også daybeds, der nemt kan foldes ud og anvendes som en gæsteseng, hvilket gør dem yderst anvendelige i det lille gæsteværelse. En daybed er et multifunktionelt møbel, der både kan agere siddeplads og hvilemøbel. En daybed er lidt af en luksus og er perfekt til det store soveværelse, hvis der ønskes et sofistikeret og elegant look, der samtidig har et praktisk formål. Daybeden i soveværelset er perfekt til et hvil midt på dagen eller en hyggestund, hvor din gæst kan sidde, når der skal hjælpes med at finde det perfekte outfit til aftenens store begivenhed. Du kan også bruge din daybed i soveværelset til at stille dine tasker efter en weekendtur eller til at lægge næste dags outfit frem på.

Gå på opdagelse i vores inspirerende sortiment af daybeds fra populære brands som Karup Design og ferm LIVING. Vi har sørget for, at vores sortiment rummer daybeds til soveværelset, der varierer i stil og farve, så der er modeller til alle stilarter. Se f.eks. vores flotte modeller i bomuld eller velour, eller hvad med en daybed i en smuk koralrød farve. Tilføj et par puder eller en flot plaid og giv dermed daybeden et mere personligt udtryk, der matcher resten af indretningen på dit soveværelse.

Se også vores store udvalg af sovesofaer og futoner.

Daybeds til en enhver smag

Foruden daybeds til soveværelset, har vi også et stort udvalg af daybeds til stuen, hvor du også kan finde daybeds at stille i soveværelset. Er dit soveværelse præget af en romantisk indretning? Så bliv inspireret af Bloomingville og Broste Copenhagen designs. De har designet flere daybeds til soveværelset, som har et fint og let look. Find eventuelt en daybed i rattan, som komplimenterer den romantiske stil. Har du derimod mørke farver og rå materialer i dit soveværelse, skal du tilføje en daybed i læder eller velour. Læderet giver et vintagelook til dit soveværelse og vil stå flot sammen med de mørke toner. Velour har et eksklusivt look, som vil stå godt som kontrast til de mere hårde overflader. Her skal du lade dig inspirere af House Doctor  og WOUD. Ønsker du en daybed med et tidløs design, er ferm LIVING og HANDVÄRK de brands du skal kigge på. De har designet stilrene daybeds til soveværelset, som vil passe ind i flere stilarter. De rene linjer og flotte farver er tendens vi ser gang på gang, som er et sikkert valg i indretningen.

Vi sætter en stor ære i, at du finder den helt rigtige daybed til dit soveværelse, så er du i tvivl om, hvilken størrelse, farve eller stil du skal vælge, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 7242 4343 eller på kundeservice@unoliving.com.