Bovento

Bovento laver flotte lænestole og sofaer. Med Bovento får du møbler med ergonomisk komfort, moderne detaljer og et harmonisk udtryk. Møblerne har naturen som fokus, hvilket ses på de organiske og bløde former og de varme farver. 

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

En stolt og lang historie

Bovento er etableret af Kauno baldai, en møbelfabrik med huse i Litauen med en historie helt tilbage fra 1880. Dog skal man nok nærmere tænke på år 1954 som deres oprindelses år, da det var her Kauno baldai som virksomhed blev etableret som en fusion af tre store møbelfabrikker i Litauen. Herfra tog det fart for virksomheden, der udover at producere og sælge populære møbler, også var den første Litauenske møbelfabrik repræsenteret på den prestigefyldte møbelmesse i Milano "Salone Internazionale del Mobili". I dag arbejder Kauno baldai sammen med internationale designere, der skaber smukke og moderne møbler - blandt andet Bovento møblerne.

Unikke møbler i naturens farver og former

Du kan finde møbler i blandt andet varme grønne, gule, rosa og orange farver, der leder tankerne hen på rolige nåleskove, sommersol og efterårets løvfald. Møblerne i kunstlæder, velour, fløjl og stof vil passe flot ind i alle hjem, og de unikke designs bringer æstetik til din indretning.