Vægreoler

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Vægreoler i indretningen

Indret din stue, entré, soveværelse eller kontor med flotte og funktionelle vægreoler. Med vægreoler skaber du overskuelig opbevaring til rummet. I vores udvalg har vi mange fede vægreoler - både de klassiske og mere moderne reoler. Reolen er det funktionelle møbel, der kan bruges overalt i hjemmet. Søger du klassiske hvide reoler, unikke nye designs eller bare en billig reol, finder du det helt sikkert i vores store udvalg. Vælg praktiske bogreoler til kontoret eller væghængte reoler med låger til stuen. De smukke rejseminder udstilles elegant på de åbne hylder side om side med bøgerne og de praktiske opbevaringskasser. Hjælp til at finde den nye reol. Bag lågerne behøver du ikke tænke på andet end opbevaring, mens de væghængte reoler efterlader mere af den eftertragtede gulvplads. Tænk stil og funktion, når du vælger blandt de mange skønne reoler. En reol er ikke bare en reol!

En vægreol giver plads og luft i rummet, da den har en svævende fornemmelse. En svæve reol optager ikke plads på gulvet, og svæve reolen kan bruges på mange forskellige måder i indretningen – flere end de stationære reoler. En svæve reol kan hænge på alle vægge, alle steder, og er ikke begrænset til at stå op ad en stor væg, eller begrænset til et sted, hvor der er plads på gulvet. En vægreol kan du for eksempel sagtens hænge over et konsolbord, en skænk eller andet.  

Skab din egen unikke modul vægreol

Som vægreol vælger de fleste i dag at bruge såkaldte modul reoler, som ofte er væghængte skabe, hylder og kassereoler, der passer sammen i farver og materialer og kan mikses på kryds og tværs. Vælger du at bruge modul reoler i flere rum i boligen giver det en indretningsmæssig sammenhæng og stor fleksibilitet, fordi du altid kan flytte rundt på modulerne i din vægreol. Se moduler til en væghængt reol her.