Fatboy

Fatboy har siden 1998 designet enkle og funktionelle møbler og interiør til den livsglade forbruger. Deres møbler er fremstillet i høj kvalitet, så du er sikret et holdbart produkt, du kan have glæde af i lang tid.

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Lækkert og simpelt design med Fatboy

Leder du efter møbler eller boligtilbehør, der både kan fungere inde og ude? Fatboy har designet lækre møbler med deres interne team, men de er ikke alene om at forme og skabe alle deres originale designs. Fatboy tror på, at når kreative mennesker mødes, kan der blive skabt de mest smukke idéer. Fatboy har imødekommet både ældre, som nye designere og sammen har de fået skabt sjove, simple og funktionelle møbler og interiør til dig og dit hjem. Møbler fra Fatboy byder på smukke farver, som vil bringe et friskt pust til din have eller stue. Deres møbler er komfortable og bløde, så du kan snuppe en lur i den varme sol eller sidde med computeren og se en god film en hyggelig aften. Det var dengang den finske designer Jukka Setälä, der designede den berømte og ikoniske Fatboy sækkestol. Siden har Fatboy udvidet deres kollektioner, og nu designer Fatboy også produkter som lamper, hængekøjer, puffer, havestole og loungesofaer. 

Fatboy hjælper til den bæredygtige fremtid

Fatboy tænker på miljøet. De arbejder løbende med at finde mere bæredygtige løsninger igennem hele deres proces til et færdiglavet produkt. Fatboy har reduceret deres indhold af plastik i deres produkter, og hjælper dermed at spare 204 km plastik hvert år. Fatboy prøver fortsæt at finde løsninger på at yderligere reducere plastik fra deres produkter. Fatboy indarbejder også genanvendeligt plast i deres produkter. Fatboy fylder deres sækkestole med hænderne, på den måde reducerer de deres transport og verden for CO2 udslip. Når du modtager en pakke fra Fatboy er den FCS-certificeret, det betyder, at emballagen kommer fra bæredygtige skove og sikre menneskers og dyrs miljø. Derudover har Fatboy kun samarbejde med virksomheder, der er ISO-certificeret, så de er sikre på, at deres produkter er fremstillet af mennesker med ordentlige arbejdsforhold. 

Fatboy tekstiler – Sunbrella

De fleste af Fatboys møbler er fremstillet af stærke tekstiler fra Sunbrella. Deres tekstiler har en robust ydeegenskab, der har modstand over for solens stråler, så farven ikke falmer på møblet. Materialet er fleksibelt og stadig holdbart, der gør den nem at pleje, og dermed giver produktet en lang levetid. Med Fatboy er du sikret et møbel med høj kvalitet, som du kan have længe.