Kontorstole

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Køb en god kontorstol online

En stol til skrivebordet er et must til kontoret, hvor du har dit skrivebord stående. Du finder gode kontorstole i forskellig siddekomfort, så du kan finde en, der passer til dig. Bruger du kontoret som arbejdsstation, er siddekomforten meget vigtig, når du skal vælge stol til skrivebordet, da du højest sandsynligt sidder der flere timer hver eneste dag. Det er meget individuelt, om man har behov for, at der er armlæn på skrivebordsstolen. Der er derfor flere tanker, du kan gøre dig, når du er på jagt efter den helt rigtige kontorstol. Se også vores udvalg af opbevaring til kontoret.

Kontorstole er som regel kendetegnet ved enten rullefødder, roterbart sæde og vippefunktioner. På denne side kan du finde kontorstole med både enkelte af disse funktioner, og kontorstole med samtlige af disse funktioner. Kontorstolene er alle godkendte og gennemtestede modeller, der ikke vil skuffe på arbejdspladsen i hjemmet. Når du skal finde den stol, der præcis passer til dig, vil du i vores feature funktion kunne vælge mellem mange unikke funktioner, som eksempelvis armlæn, materiale, farve, gamerstol og meget mere. Søgeresultaterne snævrer sig derfor lynhurtigt ind til, hvad du er på udkig efter. Hos Unoliving kan du finde kontorstole fra brands såsom Zuiver og Dan-Form. Find din næste stol til skrivebordet her.

Sid rigtigt på kontorstolen

Er du i tvivl om, hvorvidt du sidder rigtigt ved skrivebordet? Hvis ja, så tag et kig her. Det er vigtigt at du har den rette siddeposition, når du skal arbejde ved skrivebordet, så du undgår rygsmerter i løbet af dagen. Vi vil gerne hjælpe dig med at undgå dette. Derfor har vi hos Unoliving lavet en guide til dig, hvordan du får den bedste arbejdsstilling ved skrivebordet, og hvordan du sidder rigtigt.
Vi har samlet 6 tips, du skal være opmærksom på, når du skal sidde rigtigt på din kontorstol.

Ned med skulderne når du arbejder

Dine arme skal hænge afslappet ned langs siden, så dine skuldre slapper af, når du hviler dine arme på skrivebordet. På den måde spænder du ikke i nakken, og du vil undgå hovedpine og ømheder i nakken. Når du sidder på kontorstolen, skal vinklen på dine armene bør være bøjet ved en 90-120 grader vinkel, når du bruger tastaturet, så dine muskler slapper af.

Placer begge fødder på jorden

For at opnå den rette siddeposition, bør du have begge fødder placeret faldt på gulvet. Ved at bruge denne metode, sikre du, at din læn og nedre ryg bliver støttet bedre af din stol, da numsen er skudt helt tilbage. Du vil på den måde slappe mere af i lænden, og ikke føle spændingerne fra din nedre ryg i løbet af dagen.

Stræk dig i løbet af dagen

Din nakke vil have godt af, at du strækker dig i løbet af dagen, da nakkemusklerne hurtigt blive stive. Ved at strække dem, bliver din nakke mere smidig, og du vil undgå smerter i den, hvis du har siddet på kontoret i lang tid.

Se nedad

Mange tror det er bedst at computerskærmen er lige ud for dit hoved. Det er helt forkert! Det er bedst at sætte din computerskærm på skrivebordet, så du kigger ned på skærmen, da det er den bedste position for din nakke. Ved at kigge ned, undgår du spændinger i din nakke. 

Skift stilling

Din krop er skabt til bevægelse, derfor er det vigtigt at du varierer din siddeposition, hvis du bruger mange timer på kontoret. Har du et hæve-sænke bord, er det en god ide at varierer imellem at sidde på kontorstolen og stå op. Bevægelse i kroppen gør at du undgår smerter i nakke og ryg, da dine muskler bliver løsnet op.
TIP: Husk at holde pauser, hvor du bevæger din krop, så du er klar til at få mere fra hånden efter pausen.

Sid ordentlig på kontorstolen

Det er vigtigt at du sidder rigtigt på kontorstolen, så din krop bliver støttet de rigtige steder. Derfor er det en god ide at have en god kontorstol, uanset hvor lang tid du skal bruge på kontoret. En god kontorstol er en der kan tilpasse sig dig og din krop med forskellige indstillinger. På den måde sørger kontorstolen for, at du har fuld bevægelse i løbet af dagen. 

Når du skal vælge en god kontorstol, er det en god ide at vælge en stol, der kan reguleres i højden, for at opnå den mest optimale siddehøjde i forhold til skrivebordet. En kontorstol med 5 hjul, vil desuden give din stol mere stabilitet. Bruger du mange timer på kontoret, anbefaler vi, at du bør vælge en god kontorstol med tilt-funktion i sædet, så du kan få den helt rette sideposition der passer på din krop. Se også vores store udvalg af møbler til kontoret såsom reoler, kontorskabe og skuffemoduler