Bænke til stuen

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Stort udvalg af indendørs bænke

Indendørs bænke er både flotte og funktionelle. Den indendørs bænk kan fungere som en ekstra siddeplads, dekorationsbord eller til opbevaring. Alt efter hvilken bænk du søger, har vi hos Unoliving helt sikkert en indendørs bænk, der vil opfylde dine behov og ønsker til både design og funktionalitet. Vi har et bredt udvalg af indendørs bænke i forskellige størrelser, mærker, materialer og prisklasser fra populære brands som Bloomingville, House Doctor og WOOOD. Gå på jagt her efter en indendørs bænk her på siden, og køb en bænk i dag. 

Køb bænk til stuen hos Unoliving

Her hos Unoliving har vi et stort udvalg af bænke indendørs, som passer til din stue. Indendørs bænke har flere funktioner, og er praktiske i den forstand, at du kan bruge den indendørs bænk til et hav af forskellige formål. Bænken er let at rykke rundt på, så du kan nemt stille bænken frem for en ekstra siddeplads, når du har familie og venner på besøg. Den kan være en erstatning for skrivebordsstolen, hvis du har et lille skrivebord i stuen. Den kan også placeres foran klaveret, så du har en god komfort, når du skal spille din musik, eller bare bruges som pynt med en flot plante oven på. En bænk til stuen pepper din indretning op, og giver et twist til den traditionelle indretning med udelukkende stole. Brug en bænk i stuen til både funktionelle formål, men også til pynt. Lav et dekorativt stilleben med en lysestage, en smuk vase og en spændende skulptur. Alt efter hvilket formål du skal bruge bænken til, har vi bænke i forskellige størrelser, materialer, farver og priser, som vil matche dit behov. Så byd bænken indenfor i stuen, og køb bænk hos Unoliving. 

Indendørs bænke i træ, rattan, læder og velour

Mangler du en ekstra siddeplads i stuen eller udestuen? Se eksempelvis de lækre bænke i både træ og rattan fra Nordal, som vil passe perfekt til diverse rum. Vælger du en bænk til stuen i rattan, vil det smukke flet og den brune nuance give et romantisk og let look til rummet. Har du derimod et hjem med en moderne nordisk stil, så har Bloomingville og Hübsch designet nogle indendørs bænke i bambus og egefinér, der med sit naturlige udtryk er ideelle i den nordiske indretning. Er du mere til det rustikke look, har Ib Laursen designet en lækker bænk til stuen i indisk genbrugstræ. Træet er fra nedbrydning af huse, derfor er træsorterne varierende, og det er dette, som gør bænken så unik og enestående. Du får altså en bænk, der er unik, som kommer med sin egen sjæl og stemning. Brandet AYTM har designet enkle og elegante indendørs bænke, som passer ind i flere stilarter. Når du vælger din nye bænk til stuen, kan du også kigge efter det populære velour, som fås i flere farver. Velour tilføjer eksklusivitet og elegance til dit hjem, og en indendørs bænk til stuen i velour pifter enhver indretning op.

En bænk til stuen med flere funktioner

Ikke nok med at bænken kan indgå i stuen og fungere som en ekstra siddeplads, så har indendørs bænke også andre egenskaber. Når indendørs bænken ikke er i brug, kan du stille bænken op ad væggen og bruge det som dekorationsbord. Placer eksempelvis en flot bakke med levende lys og en lille vase med smukke blomster til som pynt ovenpå rummet. Hvis du mangler et bord til pynteting eller til at smide nøglerne på, kan du også kigge på vores konsolborde. Hvis du mangler en bænk til stuen, hvor du også kan opbevare ting i, så kig eksempelvis på Broste Copenhagen og Novasolo, som har designet indendørs bænke med opbevaring, så dine ting nemt kan gemmes væk og tages frem. Hvis bænken har en hård overflade, eller trænger til et nyt look, kan du nemt drapere nogle dekorative puder, tæpper eller lammeskind hen over bænken for at give et hyggeligt og varmt look.