Nova Solo

NovaSolo er en dansk familieejet virksomhed fra 1996. NovaSolo ønsker at skabe funktionelle og dekorative møbler til det moderne hjem. Stilen er romantisk med rene linjer, hvilket giver et klassisk og enkelt udtryk til møblerne.

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

NovaSolos design og inspiration

Funktionel, tidløs, holdbar og høj kvalitet er nøgleord, der beskriver møbler og inventar fra NovaSolo. Designs fra NovaSolo er præget af klassiske linjer og enkelthed, som uden besvær kan kombineres med andre møbler. Mange af møblerne fra NovaSolo er malet hvide, som giver selv tunge møbler et let udseende. Solene fra NovaSolo er lavet af rattan, hvilket giver møblerne et romantisk udtryk til indretningen. NovaSolo prioriterer kvaliteten, så du er garanteret et møbel, som er smukt i håndarbejdet og stærkt i materialet. Halifax serien emmer af fransk landlig charme, der omfavner møblerne til boligens spisestue og soveværelse. Hvert møbel har en detaljeret profilering, og med den varme efterbehandling og finish med antik messing, er møblerne et klassisk pust til det moderne hjem. Den populære Halifax serie fra NovaSolo emmer af fransk landlig charme, der omfavner møbler til både spisestue, soveværelse og entré. Hvert møbel har en detaljeret profilering og med den varme efterbehandling og finish med antik messing, er møblerne et klassisk pust til det moderne hjem.

NovaSolo - Materialer og håndarbejde

NovaSolo prioriterer kvaliteten. Derfor har NovaSolo sikret sig at materialerne er i god stand og certificeret af internationale kontrolsystemer. Deres træmaterialer bliver indkøbt fra Indonesien, som er SVLK certificeret. Det skal sikre at træsorterne kommer fra bæredygtige plantager, der sikrer verden og miljøet i fremtiden. NovaSolo udvælger nøje sine møbler i rattan, for at sikre kvaliteten. Rattan skal være så naturlig og ren så muligt, når de skal bruges i møblerne. Når materialerne er kvalitetsgodkendt, skal møblerne skabes. Alle møblerne er håndsamlet af NovaSolos egne håndværkere, som kæler for de fine detaljer. Det personlige håndværk kombineret med det originale NovaSolo design og naturlige materiale gør, at der bliver skabt et unikt produkt, som kun findes én af. Hele processen om at designe et nyt møbel starter ved at identificere et behov, som NovaSolo arbejder ud fra. Herefter tegnes en konstruktion og en fysisk produktprøve bliver skabt. Til sidst bliver funktionaliteten, holdbarheden og møblets visuelle appel vurderet for at sikre, at alt er fyldestgørende. NovaSolo kontrollerer kvaliteten igennem hele processen.

Historien bag NovaSolo

Bo Lauritzen gik ud på en verdensomspændende rejse. Hans sidste stop mod øst skulle snart vise sig at være starten på en ny forretning. Han kom til Indonesien, og mødte Dahlia Nova. Sammen blev de forretningspartnere, og etablerede NovaSolo i byen Solo i Central Java i Indonesien.