Taburetter

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Skammel til stuen

Leder du efter en ny skammel til stuen, der passer ind i din boligstil? Hos Unoliving kan du finde skamler og lignende i høj kvalitet, såvel som skamler til den prisbevidste shopper. Vi har et bredt udvalg af skamler i mange varianter, farver og materialer, og vores brede vifte af leverandører sørger for, at vi har de smukkeste skamler på markedet i vores sortiment. Ønsker du dig derfor en skammel, kan du let og nemt finde og bestille den her hos os. 

En skammel kan bruges i forskellige miljøer alt efter, hvad du har behov for. En skammel er både praktisk og kan skabe et hyggeligt miljø. Eksempelvis kan du i stuen både bruge den til at smække dine ben op for at få en bedre siddekomfort eller benytte skamlen som ekstra siddeplads. Omvendt kan du også bruge skamlen mere dekorativt til for eksempel stuen, entreen eller badeværelset, hvor du kan bruge den som et lille bord for en vase eller planter. Få inspiration på siden og se de mange muligheder nedenfor.

Se også vores store udvalg af stole, puffer, bænke til stuen, lænestole og loungestole.

Køb skamler online

Vi vil gerne gøre det nemt for dig, og hos os kan du altid få leveret dine varer gratis, uanset hvad du har bestilt. Når du skal finde den skammel, som passer lige til dig, kan du i vores feature funktion på hjemmesiden vælge mellem mange unikke funktioner som eksempelvis, hvilket materiale og form du ønsker, samt om din skammel skal have 3 ben eller 4 ben. På denne måde sørger vi for, at dine søgeresultater snævrer sig ind, og du lynhurtigt kommer hen til den stil, du er på udkig efter. Find din nye skammel fra brands såsom Bloomingville, Muubs og Broste Copenhagen. Husk, vi har gratis fragt på alle ordre.