Puffer

Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Køb puffer online

Find et stort udvalg af puffer og ottomaner hos Unoliving.com. Hos os kan du altid få leveret dine varer gratis uanset hvad du har bestilt. Vi har et stort udvalg af puffer til stuen og der kommer løbende flere til. Ønsker du muligheden for at finde præcis den type puf du leder efter, uden at skulle læse igennem for mange produktsider, har du et max budget, og en ønsket farve, så kan vores søgemaske uden tvivl hjælpe dig til at finde frem til din nye puf så let som ingenting. Bestil den idag, få gratis levering og og læg fødderne op og slap af. 

Find den helt rigtige puf til hjemmet

En puf er et multifunktionelt møbel til stuen, der både kan bruges som fodskammel, ekstra siddeplads og et lille bord. Du kan dog også sagtens bruge en puffe i både soveværelset, walk-in closet og børneværelset. En puf kan være et godt alternativ til en chaiselong i forbindelse med sofaen. På denne side kan du finde puffer i et moderne, skandinavisk og rustikt design - alt efter hvad du er til. Du kan blandt andet finde puffer fra brands som ferm LIVING, Bloomingville og House Doctor.

Bryd rummet med en puffe

Pift dit hjem op med lækre puffer fra Unoliving. Puffer er i de sidste år blevet utrolig populære. Puffer er et designelement, der kan gøre meget for din stue. Med puffer har du mulighed for at give din indretning kant. Ofte er sofaer og andre større møbler placeret ind mod væggen for at skabe et mere rummeligt lokale. En puffe kan være en fin måde at samle rummet ved at placere den lidt ude i lokalet. Puffer kommer i mange former og farver og kan være med til at skabe liv i et rum. Vælger du en farverig eller mønstret puffe, kan det give et frisk pust og et mere skævt udtryk til din indretning. Omvendt kan en stilren puffe også udstråle eksklusivitet og være en sjov og anderledes måde at bryde den sædvanlige sofaarrangement.

Puffer i flere materialer

Hos Unoliving finder du puffer i mange forskellige materialer, størrelser, farver og mønstre. Hos os finder du puffer i velour, stof, polyester, skind og læder i flere farver. Du finder også et stort udvalg af firkantede og runde puffer i forskellige højder og størrelser. Nogle af vores puffer fås med ben i træ eller metal. I vores sortiment kan du også finde puffer med mulighed for opbevaring. Her kan du gemme blade, puder eller plaider ad vejen. Vi garanterer, at du uanset indretningsstil og budget kan finde en puf, der passer til dig. Mangler du andre ting til indretning af stuen, se vores udvalg af Lænestole og skamler.

Køb puffer online

Find et stort udvalg af puffer og ottomaner hos Unoliving. Hos os kan du altid få leveret dine varer gratis uanset, hvad du har bestilt. Vi har et stort udvalg af puffer til stuen og andre rum i dit hjem, og der kommer løbende flere puffer til. Ønsker du muligheden for at finde præcis den type puf du leder efter, uden at skulle læse igennem for mange produktsider? Har du et max budget, og en ønsket farve? I så fald kan vores søgemaske uden tvivl hjælpe dig til at finde frem til din nye puf så let som ingenting. Hvis du bestiller en puffe i dag, får du den gratis leveret. Det eneste du skal gøre er at lægge fødderne op på puffen og slappe af, når du modtager den.