Stole

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Den perfekte stol til stuen

En stol er langt fra bare en stol. En stol kan være med til at understrege stilen i rummet samtidig med at den skal være komfortabel at sidde i og give mening for indretningen. En smuk stol i stuen kan være prikken over i’et i stuens indretning og måske også agere blikfang – specielt hvis man går den modige vej med et farvet betræk eller et vovet design. Gå på opdagelse og bliv inspireret af vores store udvalg af kvalitetsstole til stuen i et lækkert design. Find bl.a. stole til stuen fra Broste Copenhagen, WOOOD, FDB Møbler og Bloomingville. I denne kategori finder du både lænestole, loungestole, hvilestole, kurvestole, puffer, gyngestole og mange andre typer stole. Vores udvalg af stole byder på mange forskellige designs, farver og materialer, alt efter hvad du har behov for. 

Hos Unoliving finder du stole til stuen i mange forskellige designs, materialer, farver og ikke mindst formål. I vores sortiment finder du bl.a. hvile- og lænestole, der passer godt til læsehjørnet, loungestole, som er et hyggeligt supplement til sofagruppen, samt skamler i mange forskellige udformninger, som både kan anvendes til at hvile fødderne, men som også kan bruges som en ekstra siddeplads. Skal stolen have et personligt præg, kan du snildt tilføje lammeskind, en pude eller en plaid.

Er du i tvivl om, hvilken størrelse, farve eller stil du skal vælge, kan du altid kontakte os på tlf. 7242 4343 eller på mail: kundeservice@unoliving.com. Husk at vi altid leverer gratis uanset stolens størrelse.