Plaider

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Plaider i mange designs, materialer og farver

Plaider er anvendelige uanset om du trænger til at lune dig foran pejsen i vinterkulden, på sofaen en regnfuld og mørk efterårsdag eller en kølig sommeraften på terrassen. En flot og lækker plaid er det helt rette valg, som kan bruges året rundt. Hos os finder du et stort udvalg af plaider i forskellige uldkvaliteter. Vi har både alpaca uld, merino uld, lammeuld og skandinavisk uld og så er det helt op til dig, om det skal være med eller uden frynser eller mønster. Du finder desuden et stort udvalg af tæppe plaider i flotte designs og farver. Hvad enten du fortrækker dit tæppe plaid i en helt ensfarvet sort, lilla eller grøn, et flot mønster eller lækre striber, så kig dig omkring i det store sortiment og vælg den plaid, som vil klæde dit hjem bedst. Har du en kedelig grå eller sort sofa, kan en farverig plaid være det, der fuldender din stue og skaber et fedt look. Find plaider fra brands som Silkeborg Uldspinderi og Cozy Living.

Hos Unoliving finder du også mange andre tekstiler, der kan pynte i din stue. Se for eksempel vores store udvalg af puder, skind og sengetæpper. Find masser af indpiration til indretning af stuen på vores Pinterest profil

Plaider og tæpper til sofa

En plaid kan have mange forskellige formål, og tæpperne kan bruges flere steder i hjemmet. Plaider gør sig særdeles godt som tæpper til sofaen. Læg et flot tæppe til sofa på armlænet af din sofa eller foldet sammen på chaiselongen. Med tæpper til sofa har du altid varmt tæppe tæt på - køb bløde tæpper til sofaen og svøb dig snart i dit nye hyggetæppe. Mange af vores plaider og tæpper til sofaen er lavet i uld og strik, hvor du blandt andet kan finde et kæmpe strik tæppe her på siden. Forkæl dig selv med et stort strikket tæppe. En plaid er også stort set uundværlig i de kolde vintermåneder, og det er skønt med et kæmpe strikket tæppe, til at pakke dig helt ind i. Du kan også bruge den, når du skal tage en eftermiddagslur i weekenden eller efter en hård dag på arbejdet. En plaid hører dog ikke kun hjemme i stuen. Elsker du at sidde ude om sommeren, kan det også være en god idé at have en plaid til de kølige sommeraftener på terrassen. Tager du en tyk sweater på og en lækker plaid rundt om dig, kan du nemlig nyde mange aftener uden at fryse. Elsker du at hygge, så er en blød og lækker plaid det helt rette valg. Vælg en lækker plaid efter dit behov og køb måske både en tynd plaid til sommeren og et kæmpe strikket tæppe til vinteren.

En plaid til ethvert behov

En flot og lækker plaid er det helt rette valg, som kan bruges året rundt. Hos Unoliving finder du et stort udvalg af plaider i forskellige materialer og kvaliteter. Vi samarbejder med unikke og spændende brands og leverandører, der har designet og kreeret lækre plaider og bløde tæpper til sofaen, som vil pifte din indretning op og gøre tilværelsen lidt mere blød og komfortabel. Du kan med sikkerhed finde en plaid og tæpper til sofa på denne side, som vil passe ind i din indretning og til dit behov. Skal dit tæppe plaid være tyndt og mest til pynt? Så se for eksempel de quiltede udgaver fra Nordal og Ib Laursen. Eller skal dit tæppe plaid være funktionelt og varmt? Så køb et kæmpe strikket tæppe fra Silkeborg Uldspinderi eller Cozy living - de har et stort udvalg af kæmpe strikkede tæpper.