Loungesofaer

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Loungesofaer til haven

Hos Unoliving har vi et væld af loungesofaer, som du kan matche med resten af vores udvalg af hyggelige loungemøbler til haven. Vi har nemlig sofaer til udendørs brug i flere flotte modeller og et væld af materialer og farver, så du kan bestille en sofa, som passer til netop din have, terrasse eller altan. På den måde kan du skabe et hyggeligt udeområde for dig, din familie og dine gæster, hvor du kan byde på iskolde drinks og godt selskab under åben himmel eller i parasollens behagelige skygge.

Tag derfor et kig på udvalget, og bestil den loungesofa, som passer til dig og dine præferencer.

Udendørs sofaer med plads til hele familien

Uanset hvor mange du skal have plads til i dit udendørs loungeområde, kan du finde en loungesofa her på siden, som passer til dit behov. Vi har alt lige fra små to-personers-sofaer til større sofaer, hvor der er plads til både familien og de inviterede gæster. Tag blandt andet kig på udvalget fra Fatboy, som har flere lækre møbler, der passer godt ind på den lille altan eller terrasse - såvel som i stuen eller på værelset.

Har du ikke plads til hverken en stor eller en lille udendørs sofa på terrassen eller altanen? Hos Unoliving kan du også finde mindre loungestole, som sørger for en behagelig siddeplads med rum for afslapning.

Bestil din loungesofa i det rigtige materiale

Hos Unoliving finder du loungesofaer i flere forskellige materialer, så du kan vælge den model, du synes bedst om. Fælles for alle materialer er, at de er specielt udviklede til at modstå det til tider hårde udeklima. Se udvalget igennem, og vælg mellem lækre loungemøbler i blandt andet:

* Aluminium
* Polyrattan
* Træ

Vælg en loungesofa med hynder i flotte farver

En loungesofa har komfortable hynder, som sikrer en behagelig sidde- og liggeplads. Og hos Unoliving kan du lægge netop den nuance på de bløde hynder, som du foretrækker. Vi har nemlig et udvalg i et væld af farver. Her er blandt andet sofaer med hynder i alt fra sort og grå til beige og blå. Udforsk derfor alle nuancerne her på siden, og vælg den loungesofa og de hynder, som passer bedst til dig og din have.

Få det meste ud af sommeren med loungemøbler fra Unoliving

Kunne du tænke dig et komplet loungeområde i haven eller på terrassen? Så kan du selvfølgelig også finde loungestole, loungeborde og komplette loungesæt i hyggelige og naturlige designs. På den måde kan du nemt skabe et dejligt udendørs fristed, hvor du kan tage en slapper og nyde den dejlige danske sommer.

Se hele udvalget af loungemøbler hos Unoliving her.