Skriveborde

Her på siden kan du se alle de lækre, smarte, moderne og funktionelle skriveborde unoliving.com har til din stue. Du kan bruge et af disse mindre konsolborde som arbejdsstation i stuen, hvor du kan få lidt arbejdsplads, et kreativt hjørne til børnene, eller du kan placere det i entréen.
Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
På denne siden her kan du se alle de lækre, smarte, moderne og funktionelle skriveborde unoliving.com har til dit hjem. Du kan bruge et af disse mindre konsolborde som arbejdsstation i stuen, placere det i entréen eller simpelthen bruge det på kontoret eller børneværelset.

 

På denne side kan du finde de forskellige, praktisk, funktionelle og smukke skriveborde til din stue, din entré, dit køkken, dit børneværelse eller dit kontor. Find lækre konsolborde fra eksempelvis House Doctor, JensenPlus, TemaHome og Design By Us. Giv os gerne et kald på 7242 4343, hvis du har nogen spørgsmål til hvilket skrivebord du skal vælge til lige netop dit hjem.

 

Kundevurdering

4-stjerner  4 ud af 5 stjerner

 

Hos Unoliving stræber vi altid efter at blive bedre. Derfor sætter vi stort pris på tilbagemeldinger fra vores kunder, da det er med til at gøre os endnu bedre.
Baseret på vores kunder tilbagemelding, har skriveborde solgt hos Unoliving en gennemsnitlig vurdering på 4 ud af 5 stjerner.