Skriveborde

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Funktionelt skrivebord til kontormiljø i stuen

Har du et tomt hjørne i stuen, kan det være en ide at placere et skrivebord. På den måde kan du danne et kontorområde med et skrivebord, så det passer til din stil. 
Her på siden kan du se vores lækre, smarte og funktionelle skriveborde, som kan bruges til din stue, entré, køkken, børneværelse eller dit kontor. Her finder du blandt andet moderne, skandinaviske og rustikke skriveborde i forskellige designs, materialer og størrelser. Du kan for eksempel finde skriveborde fra brands som TemaHome. Vi har et stort udvalg og noget for en hver smag.

Det er vigtigt, du finder det skrivebord, som passer til dit hjem og dine behov. Hvis du har en lille stue, vil det eksempelvis være ideelt med et skrivebord, som kan hænges op på væggen. Med sådan et ophæng tager skrivebordet ikke plads på gulvet, og rummet vil virke større og mere luftigt. Har du omvendt en stor og åben stue, kan du skabe et lækkert kontormiljø med et rustikt skrivebord og en tilhørende præsentabel stol, som både giver god komfort og matcher det udtryk, du vil skabe i stuen.

Hvis du vil indrette en lille arbejdsstation i stuen, kan du for eksempel også bruge et lille skrivebord eller konsolbord. På den måde har du aktivt skabt dig en kontorplads. På samme vis kan der laves et kreativt hjørne til børnene, når de skal tegne. Du kan også placere skrivebordet i entreen, på børneværelset eller simpelthen give det en ikonisk plads på kontoret. Se også vores store udvalg af borde til stuen.

Hvis du har nogen spørgsmål til, hvilket skrivebord du skal vælge til lige netop dit hjem, så giv os et kald på 7242 4343 eller skriv en mail til os.