Pendler

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Find lampe pendler og lamper til stuen

Skab en god belysning i dit hjem med smukke pendler og loftslamper. Med vores store udvalg kan du skabe den belysning og stemning, du ønsker. Find lamper til stuen på denne side. Du kan finde pendler med og uden skærm, i sort/hvid eller farver samt i store og små størrelser. Med vores brede vifte af muligheder kan du finde den helt rigtige pendel eller loftslampe til dit behov og smag. Få inspiration i vores store udvalg af pendler her på siden. Vi har også mange andre lamper såsom gulvlamper, spotlamper, bordlamper, udendørslamper og væglamper.

Lampe pendler er typisk belysning med en enkelt pære. De er ofte mindre lamper, der passer godt i et hjørne som ekstra hyggelig belysning. De kan dog også være gode at kombinere i klynger eller på række for eksempel over spisebordet. Mange loftpendler hængende tæt sammen kaldes også klyngependler. Flere brands er begyndt at designe deciderede klyngependler, hvor de har sammensat flere loft pendler sammen. Se foreksempel de flotte loft pendler fra Eglo Danmark

Mulighederne er mange, når du vælger pendler som belysning i dit hjem. Lampe pendler er ikke bare en lampe til stuen. Lampe pandler er utroligt smukke i sig selv, både med og uden lys, og de er altså ikke kun funktionelle. Lampe pendler er derimod et æstetisk element i din indreting, som vil pryde ethvert hjem. Dermed sagt fungerer mange pendler også godt som hyggebelysning og sekundær lyskilde i dit hjem. Hæng for eksempel en loft pendel i et hjørne og lad den være et strategisk indretningselement, der pynter flot og ikke nødvendigvis er beregnet en bestemt praktisk funktion. Hos Unoliving finder du både komplette pendler, der har en integreret lampeskærm og de mere enkle pendler, der kan benyttes som de er, hvor pæren er i fokus, eller ved at tilføje en lampeskærm til. Se også alle vores loftlamper og lysekroner.

Lampe pendler - de perfekte lamper til stuen

Lyset har mange farver og intensiteten skifter efter, om det er morgen, middag eller aften. Lyset er med til at lysne rummet og bringe en bestemt stemning. Her har pendler og loftslamper en helt særlig funktion. Sidder du og din partner og ser en god film i stuen, vil en pendel med en afdæmpet belysning være perfekt, da lyset ikke fjerner fokus fra filmen, men hjælper med at skabe en hyggelig stemning og bringer nok lys til, at I kan finde jeres popcorn. Skal du til gengæld læse en god bog, kan du sætte dig godt til rette i hyggekrogen, hvor pendlen vil give en god belysning fra oven og lyse hjørnet op. Sidder du og arbejder hjemme eller skriver opgave, vil en pendel eller loftslampe med en pære, der har et hvidt lys give dig den bedste belysning. Den hvide farve er med til at giver dig energi og skaber fokus ved skrivebordet.

Køb din lampe til stuen hos Unoliving

Hos Unoliving kan du finde pendler og loftslamper, som giver dig den ønskede belysning. En pendel er typisk belysning med en enkel pære. Pendler er ofte mindre lamper, som passer godt i et hjørne, som ekstra hyggelig belysning. Pendler kan være gode at kombinere i en klynge eller på en række eksempelvis over spisebordet for at give en god belysning, når I spiser. Over spisebordet kan du også vælge en enkelt hængelampe. Mulighederne er mange, når du skal vælge lamper til dit hjem. Her på siden kan du både finde komplette pendler, som har en integreret lampeskærm men også de mere enkle pendler udelukkende med en fatning, hvor pæren er i fokus. Ydermere kan du vælge at tilføje en valgfri lampeskærm til din pendel. Du har mange muligheder for at skabe et helt unikt og personligt look til din belysning i hjemmet med en design pendel. Få inspiration fra vores populære brands, som har designet mange smukke design pendler og hængelamper. Hos os finder du brands som Zuiver, Bloomingville, GUBI, Nordal og Halo Design. Gå ikke på kompromis med din belysning og køb en unik design pendel.