Barstole

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Flotte høje barstole fra mange populære brands 

Barstole er moderne igen, og det er fordi de er praktiske, og passer godt til samtalekøkkenet, hvor familien samles. Placér barstolen, så børnene kan hjælpe til ved det høje køkkenbord, eller så gæsterne kan følge med i madlavningen. Vi har i Unoliving designer barstole i mange forskellige materialer som eksempelvis metal, træ og plastik og i de populære farver som hvid, sort, brun og mange flere. Du kan finde designer barstole fra lækre brands som Zuiver, Andersen Furniture, FDB Møbler, Dutchbone og ferm LIVING. Vores store udvalg af designer barstole byder både på stole med og uden ryglæn, benstøtte og hæve-sænke funktion. Du finder alverdens styles både til den klassiske og moderne indretningsstil. Fandt du ikke den høje barstol, du ledte efter her på siden, så se også vores store udvalg af counterstole, hvor du også finder flotte barstole. 

Afslapning og stil i køkkenet, hjemmebaren og ved højbordet med en høj barstol

En barstol er en god måde at kunne sidde og slappe af, imens du kan følge med i madlavningen, og nyde duften af den varme ret, der simrer. Det er her, du skænker et glas rødvin på en dejlig og rolig fredag, som du lige hentet fra din smarte vinreol. Det er her, vi snakker, om hvordan dagen er gået, og hvad weekenden vil byde. Når børnene kommer hjem fra skole, har de mulighed for at hjælpe til i køkkenet, eller lave deres lektier imens maden forberedes. Du kan også skabe din egen hjemmebar med et par stilrene høje barstole og et flot barbord. Hjemmebaren vil være et hit til de hyggelige fester, hvor gæsterne kan nyde en god kold drink i en passende højde. Placér eventuelt hjemmebaren med dine designer barstole i hjørnet af spisestuen med din samling af lærke flasker og toppings til drinks. Mangler du mere inspiration til indretning af spisestuen, kan du også kigge på vores store udvalg af stolevitrineskabe, skænke, spiseborde og spisebordsstole.

Indret med høje barstole og få mest muligt ud af den

Hos os kan du både finde en høj barstol fra blandt andet House Nordic, Kave Home, Unique Furnitures og Actona, der kan reguleres i højden, barstole der har ryglæn og med armstøtte. Du kan også finde barstole uden ryglæn eller uden armlæn fra brands som Nordal og Hübsch. Kan du godt lide det eksklusive og vintage look, skal du finde dig barstole design af læder eller velour. Læderet vil med tiden "knække" og få et mere patineret udtryk. Se for eksempel de flotte designer barstole i læder fra BePureHome og AYTM. Velour ser meget eksklusivt og elegant ud, og vil tilføje et strejf af luksus til din bolig. For høje barstole i velour, kan vi anbefale dig at se nærmere på brands som House Nordic og Kave Home

Har du et klassisk moderne hvidt køkken, kan du bringe lidt kulør i rummet med et par farverige høje barstole. Vi har designer barstole i flere forskellige farve såsom orange, blå, grøn, rosa eller okker. En barstol er en god løsning for dig, der ønsker at kunne bruge stolen flere steder i hjemmet. Er du så heldig at have et udekøkken, har vi barstole der også vil fungere i udendørs såvel som indendørs. De udendørs barstole vil sætte prikken over i’et til dit udekøkken. Husk bare lige at tage barstolen ind, når det regner og er dårlig vejr. Har du en moderne nordisk stil i dit hjem, har vi flere brands, såsom Natures Collection, FDB Møbler, WOUD og Sika-Design, der alle designer barstole af træ. Træet giver et hyggeligt og varmt udtryk til rummet, og har solide ståben, så du sidder komfortabelt. Se især de flotte flettede barstole fra Sika-Design og Nordal

Find den rigtige høje barstol online og køb med gratis fragt

Barstole er moderne igen og det er fordi, de er praktiske og passer godt til samtalekøkkenet, hvor familien samles. Placér barstolen, så børnene kan hjælpe med madlavning eller andet ved det høje køkkenbord, eller så gæsterne kan følge med og være inkluderet i madlavningen. På den måde kan du være en god vært samtidig med de praktiske gøremål. Du finder også barstole, der passer perfekt til den hyggelige bar i kælderen, som typisk er mandens domæne. Unoliving har barstole i mange forskellige materialer som eksempelvis metal, træ og plastik samt i de populære farver som hvid, sort, brun og mange flere. Mange vælger et sæde i plastik eller læder, fordi det er praktisk og nemt at vedligeholde, selvom træ er tidens trend og passer godt til de fleste hjem. Har du brug for en barstol med høj ryg, benstøtte eller hæve/sænke funktion, så har vi også det.

Her hos Unoliving får du gratis levering på dine ordrer, så bestil din barstol i dag, og glæd dig til at placere dem i hjemmet.