Barstole

Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Stilrene barstole

Barstole er moderne igen, og det er fordi de er praktiske, og passer godt til samtalekøkkenet, hvor familien samles. Placér barstolen, så børnene kan hjælpe til ved det høje køkkenbord, eller så gæsterne kan følge med i madlavningen. Vi har i Unoliving barstole i mange forskellige materialer som eksempelvis metal, træ og plastik og i de populære farver som hvid, sort, brun og mange flere. Du kan finde barstole fra lækre brands som Zuiver, Andersen Furniture, FDB Møbler, Dutchbone og ferm LIVING.

 

Afslapning i køkkenet og hjemmebaren

En barstol er en god måde at kunne sidde og slappe af, imens du kan følge med i madlavningen, og nyde duften af den varme ret, der simre. Det er her, du skænker et glas rødvin på en dejlig og rolig fredag, som du lige hentet fra din smarte vinreol. Det er her, vi snakker, om hvordan dagen er gået, og hvad weekenden vil byde. Når børnene kommer hjem fra skole, har de mulighed for at hjælpe til i køkkenet, eller lave deres lektier imens maden forberedes.

Du kan også skabe din egen hjemmebar med et par stilrene barstole og et flot barbord. Hjemmebaren vil være et hit til de hyggelige fester, hvor gæsterne kan nyde en god kold drink i en passende højde. Placér eventuelt hjemmebaren med din ebarstole i hjørnet af spisestuen med din samling af lærke flasker og toppings til drinks.

Mangler du mere inspiration til indretning af spisestuen, kan du også kigge på vores store udvalg af vitrineskabe, skænke, rulleborde, spiseborde og spisebordsstole.

 

Barstole i god stil og komfort

Hos os kan du både finde barstole, der kan reguleres i højden, barstole der har med eller uden ryglæn, og med eller uden armstøtte. Kan du godt lide det eksklusive og vintage look, skal du finde dig en barstol af læder. Læderet vil med tiden sprække og få et mere patineret udtryk. Har du et klassisk moderne hvidt køkken, kan du bringe lidt kulør i rummet med et par farverige barstole. Vi har barstole i flere forskellige farve såsom orange, blå, grøn, rosa eller okker. En barstol er en god løsning for dig, der ønsker at kunne bruge stolen flere steder i hjemmet. Er du så heldig at have et udekøkken, har vi barstole der også vil fungere i udendørs såvel som indendørs. De udendørs barstole vil sætte prikken over i’et til dit udekøkken. Har du en moderne nordisk stil i dit hjem, har vi flere brands der designer barstole af træ. Træet giver et hyggeligt og varmt udtryk til rummet, og har solide ståben, så du sidder komfortabelt.