MID SEASON SALE - Spar op til 70% på designermøbler!

MID SEASON SALE - Spar op til 70% på designermøbler!

 

ferm LIVING

Danske ferm Living laver fint boliginteriør og lækre møbler. De tager udgangspunkt i det traditionelle fra skandinavisk design og giver det et helt enkelt og stilrent look. Designet fokuserer på det nutidige med enkle og charmerende detaljer.

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

ferm LIVING - skandinavisk design med globale tendenser

ferm LIVING har passion for autentisk design og funktionalitet. ferm LIVING har base i København og arbejder med designere overalt i verden. På den måde lader ferm LIVING deres skandinaviske baggrund smelte sammen med globale trends og tendenser. Produkterne er lavet med godt håndværk, der giver en lækker kvalitet. Det diskrete og enkle udtryk kan indkorporeres i enhver indretning.

Brandet begyndte deres rejse tilbage i 2005, hvor virksomheden blev grundlagt af Trine Andersen. Her blev Trines gør-det-selv projekt til ti forskellige tapetdesigns. I løbet af de næste mange år voksede ferm LIVING sig større, og i dag har ferm LIVING en produktportefølje, der rummer meget mere end blot tapet. Ambitionen hos ferm LIVING er at inspirere mennesker til at skabe den form for rum, der gør, at de kan føle sig tilpas og være sig selv. ferm LIVINGs sortiment spænder bredt uanset, om du er på udkig efter flotte nye stole til din spisestue, smukke puder til din sofa eller en dekorativ plantekasse. Du kan nemt sammensætte produkter fra ferm LIVING med både gamle og nye møbler og på den måde opnå et personligt præg på din indretning.

ferm LIVING har æstetik i højsædet

ferm LIVINGs produkter er stilrene og enkle i sit udtryk. Deres produkter passer ind i de fleste skandinaviske hjem og netop her, findes måske årsagen til deres popularitet. Uanset hvilken indretningsstil du har i dit hjem, har ferm LIVING et produkt til dig. Produkterne fra ferm LIVING er æstetiske og fremstår nærmest som kunstværker i sig selv. ferm LIVING vil med smukke materialer og dybe farver skabe en skabe en autentisk og rolig atmosfære i dit hjem.

ferm LIVING har fokus på bæredygtighed

Ferm LIVING har i deres produktion fokus på etiske og bæredygtige metoder. Ferm LIVING har blandt andet forvandlet plastik til en smuk serie af udendørstekstiler i deres Way-serie. De har med hjælp fra teknologi udviklet tekstiler lavet udelukkende af brugte plastikflasker. For ferm LIVING er plastik mere end blot affald.