Borde

Fuldend din spisestue med stil - Opdag Unolivings eksklusive udvalg af spiseborde, perfekt designet til enhver spisestue. Vores sortiment byder på et væld af stilarter – fra moderne og minimalistiske til klassiske og rustikke designs. Hvert bord er nøje udvalgt for sin kvalitet og bæredygtighed, sikrende langvarig værdi. Uanset om du søger et bord til hyggelige familiemiddage eller elegante middagsselskaber, finder du det perfekte match hos os. Oplev fri fragt og sublime spiseborde, der inviterer til samvær.
Læs mere Read less
Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

De gode stunder foregår ved bordet

Det er helt essentielt at have et bord i sit hjem. Det er et bord, vi sidder omkring, når vi skal spise en smagfuld middag med gode venner. Det er på bordet, vi tager popcornene fra, når vi hygger med familien på en fredag aften. Det er ved et bord, vi har de mere alvorlige, som de hyggelige samtaler. Hos Unolving har vi et bredt udvalg af borde. Udforsk vores store udvalg af forskellige borde til hjemmet. Vi har en bred vifte af forskellige materialer, former og størrelser, så du nemt og bekvemt kan finde det bord, eller de borde, der passer perfekt til din spisestue, stue eller køkkenalrum. Du kan blandt andet finde forskellige spiseborde, barborde, rulleborde, konsolborde og klapborde. Her på siden finder du alle slags borde, som kan bruges i alle rum i hjemmet. Udover spisestueborde, kan du også finde et stuebord her på siden. Alle typer af borde kan bruges som stuebord. Du kan finde borde fra brands som Rowico Home, Temhome, House Doctor og Andersen Furniture.

Stort udvalg af forskellige borde til hjemmet

Spisestuen er samlingspunktet for dagen. Det er her vi mødes og spiser morgenmad og aftensmad og snakker om, hvordan dagen har været. Få fat i et spisebord hvor hele familien kan sidde og hygge. Bor du i et lille fint rækkehus, vil et lille rundt spisebord passe perfekt ind i din bolig. De runde former er med til visuelt at skabe ro i spisestuen. Har du en stor spisestue, kan du placere et fint rullebord i hjørnet. Her på kan du stille dine yndlingslikører og cognacs sammen med nogle fine krystalglas. Så byd dine gæster på et glas, hvor de har mulighed for at se din velsmagende lille udstilling. Mangler du et bord, hvor du kan stille en pæn bordlampe, en dekorativ vase eller en pæn lysestage, skal du have et konsolbord. Konsolbordet er smukt at have til at stå, da det pynter i spisestuen, og du kan skabe en personlig indretning med dit boligtilbehør.
Er du måske ejer af en flot restaurant eller cocktail bar, skal du se vores udvalg af barborde. Her kan dine gæster sidde tæt, imens de nyder en god drink fra din bar. Her giver du dine gæster mulighed for både at sidde og stå op efter behov.
Se også det moderne plankebord og bakkeborde til spisestuen, samt tilbehør til borde som bordben og tillægsplader.

Borde fra lækre brands

Lige meget hvilket spisebord og bord du søger, har vi borde i smukke designs og smarte funktioner. Hvis du har en moderne nordisk indretning har Nordal og ferm LIVING designet nogle borde til spisestuen i træ. Det naturlige materiale bringer varme og hygge til rummet. Går du mere efter en rustik og vintage stil, så har Dutchbone og Ib Laursen designet borde med overflader, der giver et råt look. Efter hvilken stil du kan lide, har vi borde i metal, marmor, træ, glas, bambus, beton og mange, mangle flere. Gå på jagt i vores store udvalg af borde og stueborde her på siden, og køb dit næste bord hos Unoliving. Når du køber borde hos Unoliving får du altid gratis fragt.