Barborde

Vis alle
Side:
    Side
  1. 1
  2. 2
Vis alle
Side:
    Side
  1. 1
  2. 2

Stort udvalg af barborde

Mangler du et barbord til din hjemmebar eller til en kommende fest, du skal holde? Hos Unoliving har vi smukke barborde til en enhver smag. Hos os kan du finde barborde i forskellige farver som sort, natur, hvid og grå. Efter hvilken stil du søger, kan du finde barborde i forskellige størrelser, materialer og brands, som vil matche din smag. Få inspiration her på siden. 

Et barbord til alle festligheder

Et barbord passer til forskellige sammenkomster. Eksempelvis er barbordet perfekt til networking, hvad end der serveres kaffe eller canapeer. Skal du holde et dejligt sommerbryllup i haven eller måske i en gammel lade, så tænk barborde ind, når du skal arrangere brylluppet. Et barbord er både smart og praktisk i den forstand, at du giver dine gæster mulighed for at stille velkomstdrinken fra sig, imens de har en god samtale og nyder jeres fest. Forestil dig, at I har spist den lækre mad, hørt en masse rørende taler, og sunget smukke sange, der er skrevet af din familie og venner. Efter de mange indtryk og følelsen af at være spændt hele dagen, har I brug for et lille pusterum. Her kan I gå ud til barbordet, der står uden for i det gode vejr og socialisere med hinanden. I får noget frisk luft og strækker benene inden, I skal ind og danse til den lyse morgen. Har du et barn, der snart bliver konfirmeret eller færdig med studiet? Så skal det fejres med manér. Inviter venner og familie over på mad og fest for at fejre dit barn. Har I en minibar, hvor I kan byde på alverdens smagfulde drinks, skal I ved siden af placere nogle barborde, som jeres gæster kan stå ved. Til en fest hører sig snacks til, så stil nogle små skåle på barbordende, som dine gæster kan nippe af i løbet af aften.

Store og små barborde

Et barbord er smart, hvis du har en lille hjemmebar. Holder du en mandeaften, kan du byde på lækre cognacs og likører fra din bar, imens dine gæster står ved dit lille runde barbord. Det lille høje barbord tager ikke for meget af pladsen, men har den perfekt størrelse til, at du kan stille eller hvile drinken på barbordet. Stil også et par barstole, så dine venner kan sidde ned, når I snakker om de gode gamle dage. Holder du et arrangement, kan du også bruge de større barborde til at servere og præsentere maden flot på. Find et bredt barbord med hylder i siden, så du får mere bordplads og hvor du eksempelvis kan opbevare glas. På en fredag kan du skænke dig selv og din partner et glas rødvin, imens I snakker om ugens forløb og weekenden, I går i møde.

Se også vores store udvalg af konsolborde, rulleborde og vitrineskabe.

Et barbord til enhver stil

Er du til den rå stil, er Dutchbone og homii brands, som du skal kigge på. Invester eksempelvis i et barbord i jern. Det rå materiale giver et industrielt og vintage look til din indretning. Er du mere til den skandinaviske stil er det brands som LaForma og Rowico, du skal kigge på. De designer barborde med en smukke træoverflader. Den gyldne træfarve komplimenterer flere farver og skaber visuelt et blødt look. Er du forelsket i den lyse nordiske indretning, skal du anskaffe dig et barbord i en hvid eller lys farve. Den hvide farve giver barbordet et let udtryk. Er din indretning præget af en eksklusiv stil, vil Bloomingville og AYTM barborde passe ind i din indretning. Deres barborde er designet med elegante linjer, som skaber et stilrent look.