Barborde

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Stort udvalg af barborde og barmøbler 

Mange af de barborde du kan købe hos Unoliving er holdt i neutrale nuancer, hvor hvid, sort, brun og natur går meget igen. De mange barborde kan derfor inkorporeres i enhver stilart. 

Har du en hyggelig krog, hvor der er plads til et barbord, så er du kommet til det rette sted. Unoliving præsenterer en masse barborde, hvor der både er de klassiske runde barborde og de mere moderne firkantede barborde. Du kan vælge imellem flere forskellige materialer og finde både barborde og højborde til enhver smag. Barbordene kan eksempelvis bruges til køkkenet, stue, teenageværelset eller manderummet. Et barbord kan også bruges som højbord til receptioner, lounges, messestande, som bardisk til hjemmet og meget mere. Siden du er havnet på denne side med barborde, går vi ud fra, at du er ved at indrette en form for barmiljø eller højbords-miljø. I vores shop kan du købe alt til baren blandt de mange barmøbler. Se barmøbler som barstole, counterstole, vinreoler i vores sortiment. Køb dine nye flotte barmøbler hos Unoliving. 

Et barbord kan bruges til alle festligheder

Et barbord passer til forskellige sammenkomster. Eksempelvis er barbordet perfekt til networking, hvad end der serveres kaffe eller canapeer. Skal du holde et dejligt sommerbryllup i haven eller måske i en gammel lade, så tænk barborde ind, når du skal arrangere brylluppet. Barmøbler er både smarte og praktiske i den forstand, at du giver dine gæster mulighed for at stille velkomstdrinken fra sig, imens de har en god samtale og nyder jeres fest. Forestil dig, at I har spist den lækre mad, hørt en masse rørende taler, og sunget smukke sange, der er skrevet af din familie og venner. Efter de mange indtryk og følelsen af at være spændt hele dagen, har I brug for et lille pusterum. Her kan I gå ud til barbordet, der står uden for i det gode vejr og socialisere med hinanden. I får noget frisk luft og strækker benene inden, I skal ind og danse til den lyse morgen. Har du et barn, der snart bliver konfirmeret eller færdig med studiet? Så skal det fejres med manér. Inviter venner og familie over på mad og fest for at fejre dit barn. Har I en minibar, hvor I kan byde på alverdens smagfulde drinks, skal I ved siden af placere nogle barmøbler, som jeres gæster kan sidde og stå ved. Til en fest hører sig snacks, så stil nogle små skåle på barbordene, som dine gæster kan nippe af i løbet af aften.

Barborde i alle størrelser 

Et barbord er smart, hvis du har en lille hjemmebar eller gerne vil lave en bardisk til hjemmet. Holder du en mandeaften, kan du byde på lækre cognacs- og likører fra din bar, imens dine gæster står ved dit lille runde barbord. Det lille høje barbord tager ikke for meget af pladsen, men har den perfekt størrelse til, at du kan stille eller hvile drinken på barbordet. Stil også et par barstole, så dine venner kan sidde ned, når I snakker om de gode gamle dage. Holder du et arrangement, kan du også bruge de større barborde til at servere og præsentere maden flot på. Find et bredt barbord med hylder i siden, så du får mere bordplads og hvor du eksempelvis kan opbevare glas. På en fredag kan du skænke dig selv og din partner et glas rødvin, imens I snakker om ugens forløb og weekenden, I går i møde.

Se også vores store udvalg af bordekonsolborde, rulleborde, vitrineskabe og counterstole.

Et barbord til enhver stil og indretning

Er du til den rå stil, er Dutchbone og homii brands, som du skal kigge på. Invester eksempelvis i et barbord i jern. Det rå materiale giver et industrielt og vintage look til din indretning. Er du mere til den skandinaviske stil er det brands som Kave Home og Rowico, du skal kigge på. De designer barborde med smukke træoverflader. Den gyldne træfarve komplimenterer flere farver og skaber visuelt et blødt look. Er du forelsket i den lyse nordiske indretning, skal du anskaffe dig et barbord i en hvid eller lys farve. Den hvide farve giver barbordet et let udtryk. Er din indretning præget af en eksklusiv stil, vil Bloomingville og AYTM barborde passe ind i din indretning. Deres barborde er designet med elegante linjer, som skaber et stilrent look.