Vitrineskabe

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Vitrineskabe - æstetisk og praktisk opbevaring

Vitrineskabe handler ikke kun om opbevaring til det fine spisestel – moderne hjem bruger det samme (fine) spisestel året rundt, så vitrineskabe har fået en renæssance med nye funktioner og designs. Den skønne vitrine med glaslåger i forskellige farver og stilarter skaber forskellige hjem. Et hvidt vitrineskab fra den skønne møbelserie Paris giver lys og plads, mens et sort vitrineskab forener hygge og modernitet i hjemmet. Vælg vitrineskabe på ben for en let indretning, på sokkel for den traditionelle stil eller væghængt, når det handler om gulvplads. Brug også vitrineskabe til håndklæder på badeværelset eller til skoene i entreen.

Vitrineskabe er det perfekte møbel til at vise de fine nipsting frem på eller til opbevaring af vinglas eller det fine stel. Mange modeller har både glaslåger, hvor du kan udstille nogle af dine ting, og skuffer eller låger, hvor der er plads til opbevaring af diverse ting, der gerne må blive gemt lidt af vejen. Et moderne vitrineskab giver dig derfor mulighed for både at vise noget personlighed frem og giver dig praktisk opbevaring af mindre vigtige ting. Hos Unoliving har vi sørget for, at der både er store og små vitrineskabe, så der er vitrineskabe både til den store villa og den lille lejlighed. Køb dit nye moderne vitrineskab hos Unoliving.

Et moderne vitrineskab? Et klassisk vitrineskab? Et råt vitrineskab? Mulighederne er mange!

Gode materialer og tidløst design vil holde i enhver indretning år efter år. Et klassisk vitrineskab i træ med udskæringer og metal gren giver hygge og stabilitet til stuen, køkkenet eller entréen. Tvilum laver smukke klassiske vitrineskabe i mange størrelser. Vælger du et vitrineskab med glaslåger giver det en lethed og er samtidig en måde at fremvise smukke pynteting uden at de samler støv. Se blandt andet Actona og WOOODs bud på et glasskab til udstilling. Er du ude efter en mere rå og industriel stil, så kan vi anbefale, at du kigger nærmere på Nordal, WOOOD og Dutchbone, der især arbejder med materialer som metal, træ, jern og glas. Hvis du er på jagt efter et minimalistisk og moderne vitrineskabe, med rene linjer, masser af plads og glaslåger, så find det perfekte glasskab til udstilling ved Unique Furniture.  

Frigiv gulvplads med en smart vitrine til væg

Heldigvis behøver en vitrine ikke optage gulvplads. Også hjem med sparsom gulvplads kan finde plads til et vitrineskab. Vægvitriner findes ligesom gulvvitriner i alle materialer, farver og designs. Om du bruger det til opbevaring eller udstilling afgør, om du skal vælge et vitrineskab med glaslåger eller lukkede låger. Et smukt moderne vitrineskab i højglans sort giver et moderne og stilrent look, mens en vitrine i lyst træ tilføjer den hyggelige nordiske stemning, der har vundet indpas i mange hjem. Hæng et vægvitrineskab lavt ved sofaområder og senge, og højere i brugsområder som ved spisebordet eller køkkenet. Et vitrineskab på væggen er perfekt som glasskab til udstilling, og skaber visuelt mere gulvplads og giver mulighed for at opbevare ting på en enkel måde, der er praktisk og passer til alle hjem og alle generationer.

Det perfekte glasskab til udstilling

Er en vægvitrine ikke løsningen for dit hjem, kan et vitrineskab på ben være det rigtige valg. Synligt gulv under vitrineskabet får rummet til at føles større og indretningen lettere, og vælger du et hvidt vitrineskab tillader du fokus på indholdet i skabet bag glaslågerne. Brug også vitrineskabet til håndklæder på badeværelset, til skoene i entreen eller til bøgerne i soveværelset. Fordelen ved et vitrineskab frem for eksempel en reol eller en hylde er, at du slipper for støvet. Har ungerne legetøj, der nemt går i stykker eller som sviner, kan et aflåst vitrineskab med glaslåger måske være løsningen – børnene kan stadig se legetøjet, men du afgør, hvornår det skal tages frem og bruges. Vitrinen har fået nyt liv og i alle husets rum. Tænk på vitrineskabet som reolen uden støv, skænken med glaslåger eller som den elegante måde at udstille hjemmets elskede klenodier på.