Vitrineskabe

Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Vitrineskab - flot og praktisk opbevaring

Vitrineskab handler ikke kun om opbevaring til det fine spisestel – moderne hjem bruger det samme (fine) spisestel året rundt, så vitrineskabe har fået en renæssance med nye funktioner og design. Det skønne vitrine med glaslåger i forskellige farver og stilarter skaber forskellige hjem. Et hvidt vitrineskab fra den skønne møbelserie Paris giver lys og plads, mens et sort vitrineskab forener hygge og modernitet i hjemmet. Vælg vitrineskabe på ben for en let indretning, på sokkel for den traditionelle stil eller væghængt, når det handler om gulvplads. Brug også vitrineskabe til håndklæder på badeværelset eller til skoene i entreen.

 

Kvalitet og hygge

Gode materialer og tidsløst design vil holde i enhver indretning år efter år efter år. Et vitrineskab i træ giver hygge og stabilitet til stuen, køkkenet eller entreen. Og vælger du et vitrineskab med glaslåger giver det samtidig en lethed og måde at fremvise smukke pynteting uden at de samler støv.

 

Vitrine til væg

Heldigvis behøver en vitrine ikke optage gulvplads. Også hjem med sparsom gulvplads kan finde plads til et vitrineskab. Vægvitriner findes ligesom gulvvitriner i alle materialer, farver og designs. Om du bruger det til opbevaring eller udstilling afgør, om du skal vælge et vitrineskab med glaslåger eller lukkede låger. Et smukt vitrineskab i højglans sort giver et moderne og stilrent look, mens en vitrine i lyst træ tilføjer den hyggelige nordiske stemning, der har vundet indpas i mange hjem. Hæng et vægvitrineskab lavt ved sofaområder og senge, og højere i brugsområder som ved spisebordet eller køkkenet. Et vitrineskab på væggen skaber visuelt mere gulvplads og giver mulighed for at opbevare ting på en enkel måde, der er praktisk og passer til alle hjem og alle generationer.

 

Brug dit vitrineskab

Er en vægvitrine ikke løsningen for dit hjem, kan et vitrineskab på ben være det rigtige valg. Synligt gulv under vitrineskabet får rummet til at føles større og indretningen lettere, og vælger du et hvidt vitrineskab tillader du fokus på indholdet i skabet bag glaslågerne. Brug også vitrineskabet til håndklæder på badeværelset, til skoene i entreen eller til bøgerne i soveværelset. Fordelen ved et vitrineskab frem for f.eks. en reol eller en hylde er, at du slipper for støvet. Har ungerne legetøj, der nemt går i stykker eller som sviner, kan et aflåst vitrineskab med glaslåger måske være løsningen – børnene kan stadig se legetøjet, men du afgør, hvornår det skal tages frem og bruges. Vitrinen har fået nyt liv og i alle husets rum. Tænk på vitrineskabet som reolen uden støv, skænken med glaslåger eller som den elegante måde at udstille hjemmets elskede klenodier på.