Konsolborde

Vis alle
Side:
    Side
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Vis alle
Side:
    Side
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Find det helt rigtige konsolbord

Et konsolbord er både et funktionelt og pænt møbel, og kan sættes i stort set alle rum i dit hjem. Hvis du har en mindre bolig, tager konsolbordet ikke meget plads, og kan fungere både som et opbevaringsmøbel og et dekorationsbord. Hos unoliving.com har vi et stort udvalg af smukke konsolborde. Så alt efter om du søger et konsolbord i træ, messing, metal, marmor eller glas, kan du finde det her hos os. Vi har flere lækre designer brands, som har designet smukke konsolborde i forskellige stilarter. Få inspiration her på siden.

 

Konsolborde fra lækre designer brands

Hos unoliving.com har vi smukke og unikke konsolborde fra forskellige brands som Rowico, Temahome, Novasolo, LaForma, GUBI, Hübsch, Handvärk og mange flere. Vi har et bredt udvalg af konsolborde, som byder på stilarter til enhver bolig. Ønsker du et minimalistisk look i dit hjem, har LaForma designet enkle konsolborde med en stilren finish. Holder du derimod af den nordiske stil, har Nordal skabt smukke konsolborde i naturmaterialer, som vil fremstå smukt i den hyggelige stilart. Er du en af dem der blevet forelsket i marmor overflader, skal du gå på udkig i temahomes konsolborde. De har designet forskellige marmor konsolborde, som giver et elegant og eksklusivt look til din indretning.

 

Indret med konsolborde

Konsolbordet er et fantastisk møbel, da det netop kan stå alle steder i hjemmet. Nogle vil finde den mest nyttig i entréen. Det er her, du kan lægge dine nøgler, lægge dine handsker i skuffen og stille en smuk grøn plante til at pynte entréen. Placér et spejl over konsolbordet, så du kan nå at se dig selv inden, du begiver dig udenfor og begynder dagen. Konsolbordet har en perfekt højde og bredde til at stå i gangen. Her kan du pynte bordet med smukke blomster i en vase, en dekorativ skål og pæne lysestager for at opnå en gennemgående stemning af hygge i dit hjem. Hvis du har en fritstående sofa i stuen, vil et konsolbord både kunne fungere som et sidebord til dit glas rødvin, når du nyder en fredag på sofaen, og som pyntebord til at udstille din smukke bordlampe, familiebilleder og vaser. Invester i et konsolbord med hylder, hvis du mangler mere til opbevaring. Hertil kan du købe fine kasser, hvor laptoppen, ledninger og diverse kan gemmes væk, så det bringer mere luft i rummet.
Mangler du en gave til din teenagedatter? Så kan du købe et konsolbord, der fungere som et make up bord på hendes værelse. Her kan hun stille et spejl og bordlampe for god belysning, når hun lægger make up, og have mulighed for at gemme sit make up væk, og tage det frem efter behov.

Se også vores udvalg af skænke, bænke, rulleborde, vitrineskabe og spiseborde.