HANDVÄRK

Æstetisk bæredygtighed er nøglen til HANDVÄRKs produkter. Den passionsdrevne designer og arkitekt, Emil Thorup er designeren bag HANDVÄRK - en kollektion af møbler bestående af håndlavede møbler i stål, jern, messing, marmor og læder.

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

En passion og et behov drev værket

Den tidligere TV-vært Emil Thorup, lancerede sit møbelbrand HANDVÄRK i 2015, der er møbler i stål, marmor, messing og læder produceret i Danmark. Det hele startede med et besøg på verdens største møbelmesse i Milano. Om natten tegnede Emil Thorup skitser på en serviet på hotellets restaurant – skitser til et system i metal, der efterfølgende blev kernen af HANDVÄRKs designs. Emil Thorup lancerede sin første kollektion i 2015, da han savnede et alternativ til den nordiske stil, hvor omdrejningspunktet er træ. Hos Unoliving finder du den helt unikke og enestående kollektion, som vil give din stue, spisestue eller entré et klassisk udtryk. Du kan være sikker på, at du vil opleve et godt og gennemført stykke håndværk, og materialer som kun vil blive smukkere med tiden.

Alle HANDVÄRKs borde er lavet i ægte marmor, som hentes rundt om i hele verden. Den hvide marmor kommer fra stenbrud i Italien. Den sorte marmor udvindes fra et spansk stenbrud, og den grønne og eksklusive marmor, Vert Olympia, bliver hentet i store blokke i Indien. I dag sælges HANDVÄRK i 25 lande.