HANDVÄRK

Æstetisk bæredygtighed er nøglen til HANDVÄRKs produkter. Den passionsdrevne designer og arkitekt, Emil Thorup er designeren bag HANDVÄRK. Emil Thorup lancerede sin første kollektion i 2015, da han savnede et alternativ til den nordiske stil, hvor omdrejningspunktet er træ. Ud fra naturmaterialer skabte Emil HANDVÄRK - en kollektion af møbler bestående af håndlavede møbler i stål, jern, messing, marmor og læder. 

Hos Unoliving finder du den helt unikke og enestående kollektion, som vil give din stue, spisestue eller entré et klassisk udtryk. Du kan være sikker på, at du vil opleve et godt og gennemført stykke håndværk, og materialer som kun vil blive smukkere med tiden.

Den tidligere TV-vært Emil Thorup, lancerede sit møbelbrand, HANDVÄRK, i 2015, der er møbler i stål, marmor, messing og læder produceret i Danmark. Det hele startede med et besøg på verdens største møbelmesse i Milano. Om natten tegnede Emil Thorup skitser på en serviet på hotellets restaurant – skitser til et system i metal, der efterfølgende blev kernen af HANDVÄRK’s design

Alle HANDVÄRK’s borde er lavet i ægte marmor, som hentes rundt om i hele verden. Den hvide marmor kommer fra stenbrud i Italien. Den sorte marmor udvindes fra et spansk stenbrud, og den grønne og eksklusive marmor, Vert Olympia, bliver hentet i store blokke i Indien. I dag sælges HANDVÄRK i 25 lande.