Udendørs-lamper

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Skab lys og fremhæv hjemmet

Når sæsonen skifter og vinterhalvåret tage fat, fylder de mørke timer mere og mere. Derfor er det rart at lyse sit hus op med udendørslamper. Hos Unoliving kan du finde forskellige slags udendørslamper og udendørsbelysning. Vi har udendørs væglamper og stående udendørslamper, som kan lyse din indkørsel, hoveddør eller havegang op. I vores store udvalg af udendørslamper har også udvendige lamper, der kan hænges op i dine træer eller andet, og som giver en hyggelig belysning til havefester og grilleaftner med familien. Scroll rundt på denne side og bliv inspireret til, hvordan du kan lyse dit udendørsareal op med smukke og praktiske udendørslamper.

Udendørslamper er en fantastisk måde at fremhæve dit hjem på udefra. Du kan nemt vise hvor indkørsel, have og hoveddør er, når du benytter udendørsbelysning. Hos Unoliving finder du både udvendige lamper, der kan hænge, og der kan stå. Udendørslamper der kan stå er en fordel i indkørslen, hvorimod hængende udendørslamper er gode at anvende på husets ydre vægge og i garagen. 

Føl dig tryg med udendørslamper

Det er en klassiske efterårsaften i oktober. Du og din partner kører hjem en sen aften, og det er mørkt. Som I kører ind i indkørslen tændes jeres lamper udendørs. I parkerer garagen, hvor jeres væghængte udvendige lamper lyser op hele vejen hen til hoveddøren. I føler jer trygge fordi I kan se, hvor I går, og nemt kan se, hvor nøglen i hoveddøren skal sættes i. Placér også gerne en udendørslampe lige ved hoveddøren, så døren og nøglehullet er ekstra godt belyst. 

Udendørslamper kan give tryghed og ro, når du kommer hjem på en mørk aften. Er I en børnefamilie, bringer det en tryghed for både dig og de små, at I kan se i mørket takket være de udendørs lamper. Det giver en vished om, at I er i sikre rammer. Udendørslamper er også praktiske, da lyset baner vejen for dig hen til døren. Placér nogle udendørs væglamper langs huset, så hele vejen bliver lyst op for dig, hvor end du er gående, i bil eller på cykel. Har du en lang indkørsel, kan du placere nogle stående udvendige lamper langs indkørslen eksempelvis fra Nordlux, for at skabe lys hele vejen hen til dit hus.

Udendørslamper i forskellige materialer og farver

Hos Unoliving kan du finde udendørslamper i mange forskellige materialer som kobber, metal, glas og plastik hvilke alle er materialer, der er egnet til udendørsbrug. Find din næste udendørslamper, der passer med stilen af dit hus. En udendørslampe i metal er en klassiske farve, der egner sig til et hvert hus. Det er et stilsikkert valg. Elsker du efterårets gyldne farver, skal du vælge udendørslamper i en bronze farve, som vil komplimentere de varme og gyldne toner, der findes i efterårets blade og træer.

Indret også det indvendige af dit hus op med smukke og elegante indendørslamper. Se eksempelvis også vores store udvalg af loftslamper, bordlamper, væglamper og gulvlamper.

Pynt din havefest med udendørslamper

Når det er sommer i Danmark, betyder det hyggelige havefester med skønne venner og familie. Udendørslamper og lamper til udendørs til pifte enhver havefest op og skabe stemning og atmosfære. Lys giver liv og varme, så pynt din havefest med udendørslamper. Når solen er ved at gå ned, vil udendørslamper fra for eksempel Fatboy give en behagelig belysning til din havefest. Lyskæder er også altid et sikkert hit til havefesten. Placér udendørslamperne i træerne eller langs havebordet, så hele bordet og gæsterne bliver lyst op. Med udendørslamper vil stemningen ryge i vejret og havefesten kan vare lidt længere.