Loftslamper

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Loftslamper i flotte udformninger

Lys dit hjem op med smukke loftslamper fra Unoliving. Med en loftslampe er du sikret en god belysning, som skaber det udtryk og stemning, du ønsker. Vi har et stort udvalg af hænge lamper i forskellige former, farver, materialer, størrelser og priser. Det giver dig mulighed for at finde netop den hænge lampe, der matcher dine behov. Se for eksempel vores smukke pendler og lysekroner, hvor vi både har trasitionelle lysekroner og moderne. Vi har også mange varianter af pendler, som du selv kan mixe og sammensætte forskelligt. Hænge lamper kan anvendes i alle rum i hjemmet. De fungerer både over spisebordet, sofabordet, i soveværelset, i entréen, og hvor du ellers har brug for at få oplyst et rum, samt indrette med en smuk hænge lampe. Når du er på udkig efter en nu hænge lampe kan du vælge en komplet løsning, eller du kan sammensætte flere pendler efter eget valg. Se det store udvalg hos Unoliving og find den loftlampe, der passer hjemme hos dig. Se også vores udvalg af bordlamper, gulvlampervæglamper og udendørslamper. Lys hverdagen op med lamper til loft fra Unoliving. 

Flere typer af loftslamper

Loftslamper kan give en fantastisk belysning i ethvert rum i dit hjem. Find en loftslampe der designmæssigt passer ind i din indretning, så når lyset er slukket, så vil den også pynte dekorativt fra loftet. Hænge lamper skal ikke kun være funktionelle, de skal også være æstetisk smukke og pryde indretningen.  

Mangler du en lampe over spisebordet, skal du finde en loftslampe, der lyser hele bordet op. Har du et langt spisebord, kan du hænge pendler på en række eller sætte dem sammen i en klynge, så lyset spredes hen langs med bordet. En pendel består som regel af en enkel pære, derfor er den helt ideel at hænge i hjørnet i en stue eller over sofabordet. Ønsker du en hyggelig belysning, skal du finde en lyskilde med et varmt lys. Ønsker du et mere direkte lys, skal du finde en loftslampe med en skærm, som kan positionere lyset. Se alle vores lyskilder her. 

Har du en dejlig stor entré, kan du hænge en smuk lysekrone. Her vil lysekronen kommer til sin ret og lyse hallen op i sin smukkeste form. Lysekronen ser elegant ud alene og skaber et eksklusivt look til dit hjem. Hos Unoliving kan du finde alt lige fra moderne til klassiske lysekroner, som med garanti vil pynte i dit hjem. En lysekrone vil også være flot i den store stue, hvor loftlampen vil tiltrække opmærksomhed. Indret med en statement designer loftslampe og skabe wow-effekt i dit hjem. Har du en lang gang, så hæng flere loftslamper på række og pryd hele gangen. Vi har amnge flotte designer lamper til formålet, og alle vores spændende brands tilbyder unikke og elegange designer lamper. 

Designer lamper til enhver smag

Hos Unoliving kan du finde loftslamper i alle stilarter. Vores store udvalg gør, at du kan finde din ønskede belysning til dit hjem. Er du vild med det eksklusive look, skal du se GUBI og Designs By Us loftslamper. Deres designs giver et ekstravagant udtryk til rummet og er smukke både slukket og tændt. Er du mere til en vintage og rå stil, er Dutchbone et sikkert brand at kigge på. De er kendt for at lege med rå overflader, som giver deres loftslamper et unikt look. Ønsker du en loftslampe, som har et unikt design, har EBB&Flow skabt smukke loftslamper med sjove og elegante former. Til den nordiske og skandinaviske stil er ferm LIVING, Nordal og Zuiver brands, som har designet loftslamper der komplimenterer denne indretningsstil godt.

Design af lamper er en ting for sig. Udover at en lampe har et design, er der også en anden stor faktor - lys. Mange elementer spiller altså ind, når designere designer lamper. Ikke nok med at designe ét element - lampen - spiller lyset, som lampen giver, også en enormt stor rolle, og dette element kan eksperimenteres med, skabes og udføres for et væld af muligheder. Det er disse ting, som i sidste ende skaber de unikke designer lamper. Vi samarbejder med unikke, anerkendte og spændende brands og leverandører, som har lampe design i fokus. Find dem på denne side og køb ikke bare en hænge lampe, men et kunstværk til boligen.