Loftslamper

Loftslamper

 Marset          Nordlux          GUBI          Studio Italia          
Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Find den rigtige pendel og loftslampe

Skab en god belysning i dit hjem med smukke pendler og loftslamper. Med vores store udvalg kan du skabe den belysning og stemning, du ønsker. Du kan finde pendler med og uden skærm, i sort/hvid eller farver samt i store og små størrelser. Med vores brede vifte af muligheder kan du finde den helt rigtige pendel eller loftslampe til dit behov og smag. Få inspiration i vores store udvalg af pendler her på siden.

 

Køb din pendel hos Unoliving

Hos Unoliving kan du finde pendler og loftslamper, som giver dig den ønskede belysning. En pendel er typisk belysning med en enkel pære. Pendler er ofte mindre lamper, som passer godt i et hjørne, som ekstra hyggelig belysning. Pendler kan være gode at kombinere i en klynge eller på en række eksempelvis over spisebordet for at give en god belysning, når I spiser. Over spisebordet kan du også vælge en enkelt loftslampe. Mulighederne er mange, når du skal vælge lamper til dit hjem. Her på siden kan du både finde komplette pendler, som har en integreret lampeskærm men også de mere enkle pendler udelukkende med en fatning, hvor pæren er i fokus. Ydermere kan du vælge at tilføje en valgfri lampeskærm til din pendel. Du har mange muligheder for at skabe et helt unikt og personligt look til din belysning i hjemmet. Få inspiration fra vores populære brands, som har designet mange smukke pendler og loftslamper. Hos os finder du brands som Zuiver, Bloomingville, Nordal og Halo Design.

 

Pendel – den helt perfekte belysning

Lyset har mange farver og intensiteten skifter efter, om det er morgen, middag eller aften. Lyset er med til at lysne rummet og bringe en bestemt stemning. Her har pendler og loftslamper en helt særlig funktion. Sidder du og din partner og ser en god film i stuen, vil en pendel med en afdæmpet belysning være perfekt, da lyset ikke fjerner fokus fra filmen, men hjælper med at skabe en hyggelig stemning og bringer nok lys til, at I kan finde jeres popcorn. Skal du til gengæld læse en god bog, kan du sætte dig godt til rette i hyggekrogen, hvor pendlen vil give en god belysning fra oven og lyse hjørnet op. Sidder du og arbejder hjemme eller skriver opgave, vil en pendel eller loftslampe med en pære, der har et hvidt lys give dig den bedste belysning. Den hvide farve er med til at giver dig energi og skaber fokus ved skrivebordet.

Se også vores udvalg af væglamper og spots, som vil give dig en god belysning i entréen eller gangen. Bring også en god udendørsbelysning, når de mørkere timere nærmer sig.