Udendørslamper

Udendørslamper

 

Når sæsonen skifter og vinterhalvåret er over dig, fylder de mørke timer mere og mere. Derfor er det rart at lyse sit hus op med udendørslamper. Hos Unoliving kan du finde forskellige slags udendørslamper. Vi har udendørs væglamper og stående væglamper, som kan lyse din indkørsel op. VI har også udendørslamper, du kan hænge i dine træer, som giver en hyggelig belysning til havefester og grilleaftner med familien. Se det store udvalg fra vores anerkendte brands og bliv inspireret til, hvordan du kan lyse dit udendørsareal op med smukke og praktiske udendørslamper.  

Vis alle
Side:
    Side
  1. 1
  2. 2
Vis alle
Side:
    Side
  1. 1
  2. 2

Føl dig tryg med udendørslamper

Det er en klassiske efterårsaften i oktober. Du og din partner kører hjem en sen aften, hvor jeres udendørslamper tændes, i det I kører ind i indkørslen. I parkerer I karporten, hvor jeres udendørslamper på væggen lyser op hele vejen hen til hoveddøren. I føler jer trygge fordi I kan se, hvor I går, og nemt kan se, hvor nøglen i hoveddøren skal sættes i.

 

Udendørslamper kan give den tryghed og ro ved at komme hjem på en mørk aften. Har du en børnefamilie, bringer det en tryghed for både dig og de små, at I kan se i mørket med udendørslamper. Det giver en vished om, at I er i sikre rammer. Udendørslamper er også praktiske, da lyset baner vejen for dig hen til døren. Placer nogle udendørs væglamper langs huset, så hele vejen bliver lyst op for dig, hvor end du er gående eller i bil. Har du en lang indkørsel, kan du placere nogle stående lamper langs indkørslen eksempelvis fra Nordlux, for at skabe lys hele vejen hen til dit hus.

 

Udendørslamper i forskellige materialer og farver

Hos Unoliving kan du finde udendørslamper i forskellige materialer som kobber, metal, glas og plastik, som alle er materialer, der er egnet til udendørsbrug. Find udendørslamper, der passer med stilen af dit hus. En udendørslampe i metal er en klassiske farve, der egner sig til et hvert hus. Det er et stilsikkert valg. Elsker du efterårets gyldne farver, skal du vælge udendørslamper i en bronze farve, som vil komplimentere de varme og gyldne toner, der findes i efterårets blade og træer.

 

Lys også det indvendige af dit hus op med smukke og elegante indendørslamper. Se eksempelvis også vores store udvalg af loftslamper, bordlamper og gulvlamper.

 

Pynt din havefest med udendørslamper

Når det er sommer i Danmark, betyder det hyggelige havefester med skønne venner og familie. Når solen er ved at gå ned, vil nogle udendørslamper fra Fatboy give en behagelig belysning til din havefest. Placer udendørslamperne i træerne eller langs havebordet, så hele bordet bliver lyst op. Med udendørslamper kan havefesten vare lidt længere.