Opbevaring

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Find den rigtige opbevaring til dine ejendele

Har du brug for opbevaring, så er du havnet det rigtige sted. Hos Unoliving finder du mindre opbevaring såvel som større opbevaringsmøbler. Opbevaring kan være nødvendigt mange forskellige steder i hjemmet. Næsten ethvert rum har brug for en eller anden form for opbevaringsløsning og nogle gange flere forskellige. Herunder kan både køkkenet og entréen nævnes som to rum, der er afhængige af god og funktionel opbevaring. Find også flot opbevaring til stuen.

Hos Unoliving har vi samlet en masse forskellige opbevaringsløsninger, der kan bruges i hele hjemmet. I vores sortiment finder du alt fra kurve og kasser til skoskabe og større opbevaringsmøbler. Find netop den løsning, der er perfekt til dit opbevaringsbehov i blandt vores store sortiment af forskellige designs, farver og materialer. Vi har noget til enhver stilart og ethvert behov. Lav orden og system i tingene med et flot opbevaringsmøbel fra vores sortiment. Find for eksempel skabe til opbevaring, som er perfekte til opbevaring i stuen. Har du brug for opbevaring på væg, så se vores hylder.

Udstil eller gem væk 

Opbevaringsmøbler er ideelle til stuen. På den måde kan du nem udstille nogle af dine yndlingsting. Uanset hvilken type opbevaring du har brug for, kan du med sikkerhed finde det hos Unoliving. I sortimentet har vi både reoler, skabe, glasskabe og reolsystemer, der enten kan stå eller hænges op på væggen.