Hylder

Hylder

Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Vis alle
Side:
  Side
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 

Praktiske hylder til hele boligen

Indret dit hjem med moderne hylder til væggen og få plads til nips, vaser og små malerier. Det giver personlighed til hjemmet og kan let udskiftes, hvis du skulle blive træt af at se på det. Væghylder er perfekte til formålet, og kræver ikke ret meget at sætte op. Sæt f.eks. hylden eller hylderne over sofaen, i køkkenet eller i soveværelset.

 

Brug en svævehylde til at udstille nips og pynt

Den mest kendte og brugte form for hylde, er svævehylder. De bruges både i stuen, gangen, køkkenet, værelset og på badeværelset. Det er en nem og hurtig måde at få plads til nips og andet pynt, og samtidig er det nemt at udskifte diverse genstande der står på hylden.

Svævehylder er derfor den nemme og praktiske løsning, både til opbevaring, men også i forbindelse med indretning. Svævehylder findes i mange forskellige størrelser, farver og former, og den minimalistiske stil passer ind i de fleste moderne hjem. Der benyttes ingen hyldeknægte i forbindelse med ophænget af svævehylder, og monteringen sker ved hjælp af nogle få huller i væggen, hvor beslaget sættes op og samtidig er gemt bag selve hylden.

Vælg en svævehylde når du skal bryde væggens overflade. Svævehyldens visuelle design gør, at rummets fremtoning og akustik ikke fremstår så klinisk og rungende. Gør svævehylder til en del af din indretning og brug dem som display for det du gerne vil vise frem, eller til praktisk opbevaring.

 

Bogkasser som hylder

Bogkasser er i mange år blevet betegnet som gammeldags og noget der hører studieboligen til. Men efter flere år i glemmekassen, er bogkasserne igen blevet moderne og har fundet vej til de danske hjem.

Som navnet antyder, er bogkassen optimal til opbevaring af bøger. Men bogkassen er også blevet populær som hylde, hvor den har et mere dekorativt formål end blot at opbevare bøger. I bogkasserne kan der nemlig fremvises nips og andre genstande, som er med til at pynte indretningen og supplere fremtoningen af rummet.

Du kan bl.a. få bogkasser i asymmetriske former, hvilket giver et rigtig godt blikfang. De populære bogkasser fra We Do Wood som er produceret i bambus, har et meget moderne look, og det er endda muligt at kombinere kasserne på forskellige måder.

Bogkasser er også meget populære på børneværelset, hvor de især bliver brugt til opbevaring.

 

Brug en skohylde og en hattehylde i entreen

Vi skal efterhånden en del år tilbage for at finde tiderne hvor alle gik med hat, men selvom hatten som beklædningsgenstand har været på retræte i mange år, er det bestemt ikke tilfældet for hattehylden.

Hattehylder finder du ofte i entreen, og af og til kombineret med en knagerække. Hattehylden er både praktisk og funktionel. Her er plads til opbevaringskasser med vanter, halstørklæder og andet udetøj, og et oplagt sted at opbevare cykelhjelme.

 

I enhver entre er der risiko for at sko og støvler står hulter til bulter, men du kan nemt komme rodet til livs ved hjælp af en skohylde eller skostativ, som både er en praktisk og billig løsning.

Om du leder efter en skohylde med plads til mange par sko, eller noget som passer ind i din indretning, så finder du det hos Unoliving. Vi har mere end 50 forskellige skohylder og skostativer i forskellige materialer, bl.a. træ og metal.

Leder du efter et skoskab, finder du vores store udvalg her.

 

Hylder i jern, metal, marmor og træ

Der findes et væld af hylder i forskellige former og materialer. De fleste hylder er lavet i træ, men i sortimentet finder du også hylder lavet i stål, jern og marmor.

Du finder bl.a. de moderne hylder fra Anne Linde, som har givet sine hylder i jern og metal, et moderne og tidløst design. Showcase og Ledge:able hylderne er blandt kundernes favoritter.

Marmorhylderne fra hollandske Zuiver er også nogle af de hylder som skiller sig markant ud. De flotte hylder med læderstrop som hyldebærer, giver marmorhylden et helt unikt look.

 

Hylder fra House Doctor og Bloomingville

I det store sortiment finder du bl.a. hylder og bogkasser fra House Doctor og Bloomingville. Bogkasserne med motiver fra Bloomingville, er meget populære på fx børneværelset, men bruges også som en del af indretningen i stuen.

Du finder også hylder fra WOUD, GUBI og KNAX