Boxmadrasser

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Er en boxmadras det rigtige for dig?

Boksmadrasser er et rigtig godt valg, hvis du leder efter en nogenlunde standardmadras. Her finder du et stort udvalg af boksmadrasser, hvor størrelsen går fra 80x200 cm til 180x210 cm. Udvalget af boksmadrasser byder på forskellig liggekomfort alt efter, hvilken kropsbygning du har. Når du skal vælge, hvilken hårdhed madrassen skal have, kan du vælge imellem fast en madras og en medium madras. Derudover kan du vælge imellem, om topmadrassen skal være en celcius topmadras, der bland andet er med til at holde på varmen, eller en latex topmadras, som har en mere kølende effekt.

Det er vigtigt, at du vælger den type madras, som passer til din krop, længde og vægt. Er du lille og tung bygget, vil en hård seng være langt bedre valg for dig end en blød seng, da du med en hård seng får støtte igennem hele natten. Fastheden af madrassen er også vigtigt at have i tankerne, hvis du skal vælge en madras som passer til både dig og din partners behov. Det er vigtigt at vælge den rigtige madras, som præcist passer til jer, så I begge kan sove godt og blive udhvilet. I kan desuden supplere med en god topmadras for yderligere komfort, der kan være et godt kompromis, hvis I har forskellige behov.

En boxseng er desuden helt oplagt som seng, hvis du vil have en enkel indretning. En boxseng ”larmer” ikke meget i rummet, da den blot består af en træramme og dertilhørende ben. Den simple seng kan altså give et mere luftigt udtryk, hvilket kan være godt, hvis sengen skal stå i et små værelse.