Bliv erhvervskunde hos Unoliving

Når din virksomhed har brug for nye møbler og interiør, så hjælper Unoliving dig. Vi har Danmarks største udvalg af møbler og boligtilbehør med over 25.000 forskellige varer. Hos os finder du alt, hvad du har brug for til dit projekt. Gør det nemt for dig selv og handl ét sted.

Ingen projekter er hverken for store eller for små for os. Vi står til rådighed for projekter lige fra møblering af restauranter, mødelokaler, kontorer, skoler og børnehaver til spacentre og idrætscentre. Vi har stor erfaring med mange typer af indretningsprojekter indenfor en bred vifte af brancher. Du kan være sikker på, at dit projekt er i gode og erfarne hænder.

Dine fordele som erhvervskunde

  • Attraktive rabatter
  • Mere end 25.000 produkter
  • Dedikeret og personlig kontaktperson
  • Gratis levering over 499 kr

Attraktive rabatter

Opnå eksklusive rabatter på dine erhvervskøb for ordrer over 10.000 DKK. Det kan godt betale sig at købe alle produkter samme sted. Derudover er der altid gratis levering på dine ordrer.

Dedikeret og personlig kontaktperson

Få kyndig vejledning under hele dit projekt og få tilknyttet en personlig medarbejder. På den måde har I altid den samme person at gå til, når spørgsmål melder sig. Samtidig kan I også være sikre på, at jeres projekt er i dedikerede og kyndige hænder.

Kontakt os og hør mere om mulighederne

Skriv til kundeservice@unoliving.com eller ring til +45 7242 4343 så fortæller vi mere.