Trimm Copenhagen

Den danske designvirksomhed TRIMM Copenhagen laver loungemøbler med kvalitet i højsædet. TRIMM Copenhagens produkter er til dig, der er på udkig efter komfort og minimalistisk design, når du skal vælge dine havemøbler. Virksomheden er grundlagt i 2010 af sejlmager Tim Nielsen og designer Rikke Gjørlund. Alle TRIMM Copenhagens møbler er produceret i Europa. På den måde kan TRIMM Copenhagen i samarbejde med deres fabrikker, sikre sig at kvaliteten altid er i top. Loungemøblerne kan købes enkeltvis eller i sæt og kan fås i farverne beige, taupe, grå, graphite og cognac.

TRIMM Copenhagen vil fremme livskvaliteten

TRIMM Copenhagen har et stort fokus på komfort, hvilket de vægter højt i deres designs. Loungemøblerne fra TRIMM Copenhagen bidrager til et afslappet og uformelt miljø og lægger op til hygge og en god relation mellem mennesker. Uanset om du har en mindre altan eller en stor terrasse, kan TRIMM Copenhagen skabe en hjemlig stemning udendørs. TRIMM Copenhagens produkter kan gøre dine udendørsarealer til et sted, du kan læne dig tilbage og slappe af alene eller i godt selskab.

TRIMM Copenhagen har maritime rødder

TRIMM Copenhagen har et bredt sortiment af multifunktionelle og praktiske loungemøbler. Inspirationen fra sejlermiljøet kan tydeligt fornemmes i loungemøblernes design og materialevalg. De smukke og stilrene møbler fra TRIMM Copenhagen kan benyttes inde, såvel som ude, og er modstandsdygtige overfor al slags vejr. Møblerne kan tåle at stå ude året rundt. Mange af TRIMM Copenhagens møbler er nemlig lavet af det slidstærke materiale SUNBRELLA PLUS. SUNBRELLA PLUS er oprindeligt udviklet og designet til både. Materialet er vandtæt og åndbart for at forbygge kondens og skimmel. TRIMM Copenhagen passer altså perfekt til Danmarks lunefulde vejr. Møblerne kan nemt rengøres ved brug af vand og mild sæbe. Skal du bruge multifunktionelle loungemøbler, der kan holde mange sæsoner ud i fremtiden, så er TRIMM Copenhagens møbler helt sikkert noget for dig!