TV-borde

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

TV-bordet har fået nyt liv

Et TV-bord var engang noget, vi elskede at hade, men moden skifter, og sådan er det heldigvis ikke længere. Årsagen er ikke, at vi er blevet masochister med tiden, men at TV-bordet har ændret udseende. Fra at være kiksede kasser i grimme materialer er TV borde i dag blevet til et skønt møbel i lækkert design og materialer fra øverste hylde. Det er i hvert fald de egenskaber og kvaliteter, der kendetegner alle de TV-borde, du kan finde her hos Unoliving. Forandringen fra uhyre til skønhed var kærkommen, fordi TV-bordet er blevet et meget vigtigt møbel. Selvfølgelig vælger mange at hænge deres fladskærm op på væggen, men ofte er TV-bordet et smartere, flottere og mere funktionelt valg. Det giver dig nemlig mulighed for at opbevare en masse udstyr og tilbehør, der har med Tv’et at gøre, lige i nærheden. Det kan for eksemvel være højtalere, blu ray-afspiller, film, bøger og fjernbetjeninger. Derudover så skjuler et Tv-møbel for ledninger på en helt anden måde, end den ophængte fladskærm har mulighed for. TV-bordet er altså mere, end navnet lægger op til. Ud over at fungere som parkeringsplads for fjernsynet kan et Tv-møbel nemlig også agere som enten reol eller lav skænk.

Vi har mange forskellige bud på dit nye TV-bord, TV-møbel, TV-bænk, TV-reoler, TV-kommoder og andre fjernsynsmøbler. Køb sikkert og nemt online hos Unoliving. Se også vores store udvalg af sofaer, sofaborde, sideborde, lænestole, når du skal indrette stuen. 

Indret stuen stilrent med design

Vi samarbejder med mange spændende og populære brands og leverandører, der designer og producerer smukke og praktiske Tv-møbler og andre mediemøbler. Du er derfor sikker på at kunne finde dit næste TV-bord i design her på siden. Alle TV-borde og Tv-møbler i vores udvalg udgør tilsammen en sand oase af stilrent design og rustikke klassikere med en moderne twist. Du finder TV-borde til alle stilarter og trends på denne side, lige meget om det er den rustikke, minimalistiske, klassiske eller nordiske stil. Find et TV-bord der passer til din indretning, og som vil komplimentere de andre møbler i dit hjem. På vores Pinterest profil kan du finde masser af inspiration og lækre idéer til indretning af din stue. 

TV-borde i hvid, sort, træ eller noget helt andet?

Hvid, sort eller egetræ – hvad passer til dit TV, din stil og indretningen i dit hjem? Overvej om dit nye Tv-møbel skal være usynligt og gå i et med omgivelserne, eller om det skal være et møbel i sig selv. Et hvidt møbel vil åbenlyst gå i et med hvide vægge, mens et sort TV-bord ofte skaber en visuel enhed og forbindelse til det sorte fjernsyn. Begge dele gør Tv-møblet usynligt og flytter fokus til fjernsynet eller til de ting, der opbevares i og på TV-bordet. En TV-bænk i træ med smukke udskæringer fungerer som et møbel i sig selv og kan være med til at skabe en særlig stil i indretningen. Et lille tip: Vælg et TV-bord med front i stof, hvis du vil skjule de elektroniske apparater, men samtidig have mulighed for at styre dem med fjernbetjeningen.

TV-bord med eller uden ben

Den sidste relevante ting at overveje, når du skal vælge dit næste TV-bord, er, om det skal være med eller uden ben. Det vil nemlig alt andet lige gøre en visuel forskel, om bordet er med ben eller uden ben. Hvis benene er til stede, så vil det give et luftigt og let udtryk, som dog kan vise sig at være upraktisk, hvis man har børne- eller hundelegetøj i rummet, der nemt kan trille ind under. TV-borde uden ben giver et stabilt look, men visuelt kan det optage meget gulvplads. Opvej fordele og ulemper op mod hinanden, og vælg den løsning, der passer bedst til dig og dit hjem. Vi garanterer, at du bliver glad for dit valg.

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Du kan fange os i kundeservice på +45 7242 4343 og e-mail. Vi lever af glade kunder og vil derfor sikre os, at du har mulighed for at få hjælp og vejledning, så du får lige det møbel, der passer til dig og din stue.