Sofaborde

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Sofaborde til enhver smag

Et sofabord er svært at undgå i stuen ved sofaen. Bordet er praktisk og perfekt til at stille glas, snacks og andre ting på, når der skal hygges i stuen. Hos Unoliving finder du et stort udvalg af moderne sofaborde. Ønsker du et sofabord med mere opbevaring, har vi borde med skuffer eller hylder, så du kan have flere ting lige ved hånden. Gå på opdagelse og se de mange moderne sofaborde i forskellige designs fra forskellige brands. Se også alle vores borde til stuen, og køb sofabord hos Unoliving.

Sofabordets funktion er blevet ændret og udvidet gennem tiden. Fra udelukkende at fungere som det, navnet ligger op til, nemlig som et bord foran sofaen til kaffekopper eller bogen, tjener det nu også som både sidebord, spisebord, arbejdsbord, legebord og meget mere. Hvilket sofabord du vælger, er derfor langt fra ligegyldigt. Det skal have en størrelse og en højde, der får det til at passe ind i stuen, og så skal det kunne dække de behov, du har derhjemme. Så hvis det bruges til mad og arbejde, skal det åbenlyst være større, end hvis det kun skal have plads til et par kopper kaffe om eftermiddagen.

Ligegyldigt hvilket sofabord du vælger her hos Unoliving, får du dog et udført i god kvalitet og lækkert design, som med garanti vil passe godt ind og berige stuens øvrige indretning. Stil dit sofabord foran, ved siden af eller bare i nærheden af sofaen. De mange designs tilbyder en lang række praktiske løsninger.

Sofabordets form og funktion

Hvis køkkenet er husets hjerte, så er stuen husets hjerne. Det er her, vi har gæster, men også her vi lader op. Derfor har stuen i mange år været hjemmets omdrejningspunkt. Og til enhver succesfuld stue hører selvfølgelig et sublimt moderne sofabord. Vores udvalg er dog så stort, at det kan være svært at finde ud af, præcis hvilket flotte sofabord du skal vælge. Af den grund har vi samlet en række vigtige punkter, du skal overveje, før du køber dit næste sofabord. De er:

Funktion
Hvad skal du bruge sofabordet til? Det har gennem tiden ændret sin funktion på voldsom vis. Derfor skal du gøre dig det klart, hvordan du skal bruge sofabordet i dit hjem. Skal det bruges som et ekstra spisebord – bare foran fjernsynet? Sidder du tit og arbejder i stuen, så du måske har brug for mere bordplads? Eller skal bordet bare være til pynt, så det – som The Dude siger i Cohen-brødrenes film ”The Big Lebowski” – binder rummet sammen? 

Højde
Næste punkt på listen er bordets højde. Åbenlyst er det, at bordet skal passe til sofaen, men der er også andre variabler at tage højde for, når det kommer til netop højden. Har I for eksempel hund eller små børn, kan det være rart med et lidt højere bord, så nysgerrige snuder, glade haler eller lystige pilfingre ikke får for let spil og ender med at vælte kopper eller fjernbetjeninger på gulvet. Børn og dyr skal dog heller ikke have mulighed for at kunne slå sig på bordets kanter, så et bord med afslebne kanter kan være en god investering.

Størrelse
Størrelsen hænger sammen med funktionen og rummets indretning. Hvor stort skal bordet være for at passe ind i rummet, og hvad bruger du bordet til. Det er de afgørende overvejelser, når det kommer til størrelsen.

Stil
Hvilken stil skal sofabordet være udført i? Skal det være den stilrene skandinaviske? Den minimalistiske eller den modernistiske? Vi har både moderne sofaborde, klassiske sofaborde, specielle sofaborde og smarte sofa borde med innovativt design. 

Materiale
Sidste overvejelse, du som minimum skal gøre dig, er sofabordets materialer. Hvilke materialer er du til? Er det træ, glas, metal, marmor eller noget femte, der tiltrækker dit øje mest?

Sofabordet samler

Et godt sofabord passer så godt ind i rummet, at det automatisk tiltrækker folk omkring sig. Det er her, man slapper af med en god bog, drikker kaffe, ser film med familien eller serverer cocktails for venner og veninder. Tænk dig derfor godt om, inden du vælger dit næste sofabord. Dit valg kan nemlig få større betydning, end du måske sådan umiddelbart går og tror.

Du kan dog også tænke på, at bare fordi sofabordet har det navn, det nu har, så har behøver det ikke at stå i stuen – den ofte lave højde gør sofabordet til en ideel bestanddel i børneværelset som legebord eller i soveværelset som et lidt større natbord.

Hos Unoliving finder du morderne sofaborde i forskellige materialer og prisklasser. Se blandt andet vores udvalg af sofaborde fra Bloomingville, TemahomeRowico og mange flere. Du kan for eksempel lade dig inspirere af den japanske udgave, hvor et meget lavt sofabord er ideelt til hjem, hvor man godt må have fødderne oppe på sofabordet. Eller den trendy 60’er-inspirerede stil med tre ben og organisk formede bordplader. Også det klassisk solide sofabord i træ er naturligvis en del af vores store udvalg af sofaborde. Indskudsborde skaber forskellige højder til forskellige funktioner og giver en fleksibilitet, der gør det muligt at sidde forskellige steder i sofaen med hver sit sofabord. Lad dig også inspirere af vores sideborde, sofaer og loungestole, og køb sofabord hos Unoliving