Pedestal

Enkelt, tidløst og funktionelt. Pedestal er en designvirksomhed som har specialiseret sig i stilfuldt og funktionelt tilbehør til fladskærme og lignende elektronikprodukter inden for TV. Med industrielle referencer og inspiration fra den skandinaviske designtraditions enkelhed og funktionalitet skaber Pedestal karakteristiske, tidstypiske designprodukter udviklet med blik for livet, der leveres i moderne hjem. 

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Enkle og ærlige designs med funktionalitet til dit TV

Pedestal bygger på en vision om at skabe rammerne for fremtidens elektronik i hjemmet. Med udgangspunkt i livsstils- og indretningstendenser er ambitionen at tilbyde et relevant og dynamisk produktsortiment, som hele tiden tager udgangspunkt i og former sig efter den måde, vi i dag lever og omgiver os med skærme og lyd.

Med industrielle referencer og inspiration fra den skandinaviske designtraditions enkelhed og funktionalitet skaber Pedestal karakteristiske, tidstypiske designprodukter udviklet med blik for livet, der leves i moderne hjem.

Pedestal er en privatejet virksomhed med produktion på moderne maskinvirksomheder i Europa. I hele produktionsprocessen gennemgår produkterne en systematisk, grundig kvalitetskontrol for at sikre den høje kvalitet, som er kendetegnet for Pedestals designs. Samtidig sikres der under produktionen løbende dokumentation fra underleverandører og samarbejdspartnere.