Skoskabe

Filtre

Filtre

Brand
Pris
Material
Color
Højde
Length/Depth
Bredde
Diameter
666 fundet produkter
grid-4 grid-6
SORT BY  
666 fundet produkter
grid-single grid-2

Find det rigtige skoskab

Skoskabe er et perfekt møbel til din entré, da den giver dig mulighed for at opbevare dine sko i et praktisk møbel. Det giver dig et bedre overblik over dine sko, i stedet for de ligger i en bunke på gulvet. Det giver et mere indbydende hjem, lige fra du træder ind ad døren. Skoskabe findes i et væld af størrelser. Uanset om du har en lille eller store entré, mange eller få sko eller en bestemt stil, finder du helt sikkert et skoskab, der passer perfekt hjemme hos dig.
Hos Unoliving har vi et bredt udvalg af skoskabe i flere farver, materialer og stilarter. Heriblandt kan du blandt andet finde mærkerne by Lassen, Mavis og Tvilum. Du kan finde skoskabe i de klassiske smukke farver såsom sort, hvid, brun, grå og blå samt mange flere. Find skoskabe i høj kvalitet såvel som skoskabe til den prisbevidste her på siden. Se også vores andre former for opbevaring til entréen.

Små og store skoskabe til entréen

Hverdagens strabadser gør, at vi hurtigt skal ind og ud ad døren. Vi har en tendens til at smide taskerne og svuppe ud af skoene, for så at falde over begge dele senere på dagen. Et skoskab er et flot møbel, der kan bidrage til at frigøre gulvet og bringe mere luft i entréen. På den måde får du et større overblik, når næste dag byder sig. Ved at vælge et skoskab med flere låger over hinanden, kan hvert familiemedlem have sit eget rum. De sko du oftest bruger, skal være lettilgængelige. Derfor er det en god ide at have et skoskab i entréen, og så kan sommer- eller vinterskoene gemmes væk i kælderen, indtil det bliver deres tur.
Inden du går ud ad døren og skal på farten igen, er det rart at kunne sikre sig, skoene passer til dit outfit. Det er derfor praktisk og smart at have en spejl hængende i entréen ved siden af skoskabet. Her kan du se vores store udvalg af spejle. Se også vores store udvalg af knager, entréskabe og bænke til entréen.

Skoskabet til skoelskeren

Har du en forkærlighed for sko, vil et skoskab være en perfekt måde at opbevare dine sko med manér. Flere af vores brands såsom Mavis og Tvilum har designet lækre skoskabe, som hver kan opbevare 12 par sko. På den måde har du rig mulighed for at samle både stiletter, gummisko og de pæne støvler et sted, og dermed skabe mere gulvplads i entréen. Hvis du ønsker et eksklusivt og stilrent look i din entré, kommer vi ikke uden om at nævne by Lassen. By Lassen har designet det smukke frame skoskab, der med dens slanke metal kanter og stilrene farver, vil den stå flot i en hver entré. Er i parret der har mange sko tilsammen, har Woodman designet Hannover skoskabet med plads til opbevaring af 18 par sko. Det er et stilfuldt skoskab i mørkt laminat, der har ben og greb i birketræ, som giver det et moderne look.

Hos Unoliving kan du altid få leveret dine varer gratis uanset, hvilket skoskab du bestiller. Du kan hurtigt finde det rette skoskab til dine behov her, næsten uanset hvor mange sko du har brug for at få opbevaret.