Om unoliving.com

Velkommen til Unoliving.com - 15.000 spændende møbler

Unoliving.com har ingen fysiske butikker. Til gengæld har vi Danmarks bredeste møbelsortiment, med mere end 15.000 spændende møbler til hjemmet. Det unikke koncept betyder levering direkte fra producenterne og hjem til dig. Det giver dig de bedste priser og hurtig levering. Levering er tilmed gratis!

 

Et bredt og spændende udvalg af møbler

Vores dygtige indkøbere sørger for, at vi hver eneste uge får nye spændende produkter. Vores sortiment omfatter møbler til alle hjemmets rum, i alle prisklasser og kvaliteter. Vi er ikke smagsdommere, hvorfor du ser mange stilarter og designs i vores webshop. Desuden finder du spændende brands fra udlandet, som kun Unoliving.com sælger. Vi håber du lader dig inspirere af de mere end 20.000 produkter.

 

Gratis fragt og ekstra service

Uanset hvor meget og hvor til i Danmark (dog ej ikke-brofaste øer) leverer vi altid dine varer gratis - få flere oplysninger her. Vi tilbyder ekstra services som f.eks. opbæring af dine varer, hvis du bor i etageejendom og aftenlevering, hvis du ønske varerne leveret efter arbejde. Kort sagt; vi gør alt for, at du uden besvær kan forny dit hjem med smukke møbler.

 

God kundeservice og sikker handel

Vi tilstræber at have Danmarks bedste kundeservice og er som resultat heraf meget stolte af vores rating på Trustpilot. Samtidig lægger vi også vægt på sikkerhed og troværdighed, hvorfor Unoliving.com naturligvis er godkendt hos e-mærket. Det er din sikkerhed og garanti for, at du handler med et seriøst firma. Du kan se vores certifikat her.

 

Unoliving.com nomineret til E-handelsprisen 2016

Unoliving.com blev i 2016 nomineret til E-handelsprisen 2016. Vi var nomineret i kategorien ”Bedste B2C-virksomhed med online omsætning fra 3-25 mio kr.”. I et stærkt felt blev det til en meget flot andenplads, som vi er meget stolte af. Næste gang går vi dog efter guldet.

 

Unoliving.com giver en hjælpende hånd

Hos Unoliving.com er vi glade for at kunne hjælpe og støtte, der hvor vi kan. Dette betyder bl.a. at vi har indgået et tæt samarbejde med Shop Med Hjertet, som er en organisation, der samler penge ind til Børnecancerfonden. Helt konkret støtter vi med en lang række møbler, som de to søstre bag Shop Med Hjertet sælger på deres velgørenheds loppemarked d. 7 og 8 Maj 2016 i KFUM Hallerne i Kolding. Hele salgsbeløbet doneres naturligvis til det vigtige arbejde for cancerramte børn. 

Du kan læse meget mere om dette vigtige velgørenhedsarrangement herunder:

http://shopmedhjertet.dk/loppemarked%202016-2.html

 

Kontakt Unoliving.com

Du kan finde svar på mange af dine spørgsmål i vores Kundeservice sektion. Du er også velkommen til at benytte vores chat (Alle hverdage 9:00-12:00), skrive en email eller ringe til os på 7242 4343. Telefonerne er åbne mandag – fredag 8:00-20:00 og i weekenden fra 9:00-17:00.

 

Kontoradresse til Unoliving.com

Unoliving.com
Dalsagervej 25F
8250 Egå
Tlf: 7242 4343
CVR: 34056099

 

Holdet bag

 

Ulrik C.
Adm. Direktør

Janne M.
Founder / Direktør

Carsten W.
IT Direktør

Lasse S.
CFO

Rasmus G.
Kundeservice

Louise H.
Kundeservice

Laila
Kundeservice

Martin O.
Logistics manager

Cecilie L.
Nordic Marketing Manager

Evelyn F.
Country Manager, Norge

Sandra J.
Country Manager, Sverige

Martin D.
IT

Pernille M.
Product Manager