Om unoliving.com

Velkommen til Unoliving.com - 21.000 spændende møbler

Unoliving.com har ingen showroom eller fysiske butikker. Til gengæld har vi Danmarks bredeste møbelsortiment, med mere end 21.000 spændende møbler til hjemmet. Det unikke koncept betyder levering direkte fra producenterne og hjem til dig. Det giver dig de bedste priser og hurtig levering. Levering er tilmed gratis!

 

Et bredt og spændende udvalg af møbler

Vores dygtige indkøbere sørger for, at vi hver eneste uge får nye spændende produkter. Vores sortiment omfatter møbler til alle hjemmets rum, i alle prisklasser og kvaliteter. Vi er ikke smagsdommere, hvorfor du ser mange stilarter og designs i vores webshop. Desuden finder du spændende brands fra udlandet, som kun Unoliving.com sælger. Vi håber du lader dig inspirere af de mere end 21.000 produkter.

 

Gratis fragt og ekstra service

Uanset hvor meget og hvor til i Danmark (dog ej ikke-brofaste øer) leverer vi altid dine varer gratis - få flere oplysninger her. Vi tilbyder ekstra services som f.eks. opbæring af dine varer, hvis du bor i etageejendom og aftenlevering, hvis du ønske varerne leveret efter arbejde. Kort sagt; vi gør alt for, at du uden besvær kan forny dit hjem med smukke møbler.

 

God kundeservice og sikker handel

Vi tilstræber at have Danmarks bedste kundeservice og er som resultat heraf meget stolte af vores rating på Trustpilot. Samtidig lægger vi også vægt på sikkerhed og troværdighed, hvorfor Unoliving.com naturligvis er godkendt hos e-mærket. Det er din sikkerhed og garanti for, at du handler med et seriøst firma. Du kan se vores certifikat her.

 

Kontakt Unoliving.com

Du kan finde svar på mange af dine spørgsmål i vores Kundeservice sektion

 

Kontoradresse til Unoliving.com

Unoliving.com
Dalsagervej 25F
8250 Egå
Tlf: 7242 4343
CVR: 34056099