SPAR 10% EKSTRA PÅ ALT TIL HAVEN! BRUG RABATKODE: GARDEN10MAY

SPAR 10% EKSTRA PÅ ALT TIL HAVEN! BRUG RABATKODE: GARDEN10MAY

 

Om os

Velkommen til Unoliving - et univers af flere tusind forskellige møbler og brands

Hos Unoliving har vi et stort sortiment af moderne og spændende møbler og møbeltilbehør, som passer til alle indretningsstile, behov og ønsker. Vi sælger dagligt mange flotte møbler til de danske, svenske og norske hjem, og vi glæder os til at kunne levere nye produkter til dit hjem. Vi vil rigtig gerne bidrage til, at du kan få skabt dit drømmehjem med lige den stil, du elsker.

Gå på opdagelse blandt vores spændende sortiment og bliv inspireret til din indretning. Vi garanterer dig, at du finder produkter og brands, du ikke har set før - og måske bliver du endda betaget af trends og stile, du ikke før har stiftet bekendtskab med. Ved at handle på Unoliving kan du købe alt, du har brug for ét sted og dermed sikre dig, at du ikke gå glip af noget. Vær kreativ med din indretning og prøv nye brands, der kan pifte din indretning op og give et nyt og spændende look.

Unoliving er en online butik, hvilket også betyder, at vi ikke har nogen fysisk butik. I stedet handler vi direkte fra producenterne og leverandørerne. Det betyder levering direkte fra producenterne og hjem til dig, og det giver dig de bedste priser og hurtig levering.

Vi har en outlet med et meget begrænset udvalg af vores møbler og boligtilbehør. Her kan du både se og prøve møblerne, ligesom du kan købe produkterne til favorable priser med op til 70% rabat. Læs mere om, hvad du kan forvente, når du besøger outletten her.  

Spændende og unikke møbler og brands fra hele verden

Hos Unoliving går vi op i at fremme lokale og mindre virksomheder såsom Moebe, Juvila og Kristina Dam Studio, men vi forhandler også store populære brands som Bloomingville, Nordal, Kave Home, Montana og Karup Design. På den måde sikrer vi at have både populære møbler, der passer ind i alle hjem, men også mere unikke og anderledes møbler. Ved at forhandle denne brede vifte af brands kan du være sikker på, at du hos Unoliving altid kan få lige dét, du har brug for i præcis den stil du har. Vores dedikerede indkøbere sørger for, at vi jævnligt får nye spændende produkter i vores sortiment, som omfatter møbler til alle hjemmets rum, i alle prisklasser og kvaliteter. Vi er ikke smagsdommere, hvorfor du ser mange stilarter og designs i vores webshop. Desuden finder du spændende brands fra udlandet, som kun Unoliving sælger. Vi bestræber os på at være det sted, hvor du er sikker på, at du kan finde lige det du mangler - om det så er et specialfremstillet skrivebord, en standard kommode til tøj eller mere unikke og eksklusive varer. Vi håber, du lader dig inspirere af de mere end 22.000 produkter.

Levering og ekstra services

Når du køber for mere end 995 kr er fragten altid gratis, uanset hvor meget og hvor til i Danmark (dog ej ikke-brofaste øer) du ønsker at få levering. Hvis du køber for under 995 kr, koster fragten 49 kr. Vi tilbyder ekstra services som f.eks. opbæring af dine varer, hvis du bor i etageejendom og aftenlevering, hvis du ønsker varerne leveret efter arbejde, samt lørdagslevering. Kort sagt; vi gør alt for, at du uden besvær kan forny dit hjem med smukke møbler. Læs mere om vores leverings- og fragtordninger her.

God kundeservice og sikker handel

Vi mener selv, at vi har Danmarks bedste kundeservice med mange dedikerede og personlige medarbejdere, der sidder klar på telefon, mail og chat til at vejlede dig. Vores kundeservice bestræber sig hele tiden på at blive bedre, og de arbejder hårdt hver dag for at hjælpe vores kunder bedst muligt.

Kontakt os

Du kan finde svar på mange af dine spørgsmål på vores kundeservice side.

Dalsagervej 25F
8250 Egå
Tlf: +45 7242 4343
E-mail: kundeservice@unoliving.com
CVR: 34056099