Hvem er Unoliving

Velkommen til Unoliving.com - 21.000 spændende møbler

Unoliving har ingen fysiske butikker. Til gengæld har vi Danmarks bredeste møbelsortiment med mere end 21.000 spændende møbler til hjemmet. Det unikke koncept betyder levering direkte fra producenterne og hjem til dig. Det giver dig de bedste priser og hurtig levering. Levering er tilmed gratis!

Vi har et showroom med et meget begrænset udvalg af møbler. Kontakt kundeservice på +45 7242 4343 eller kundeservice@unoliving.dk for at høre mere om åbningstider og varer.

Et bredt og spændende udvalg af møbler

Vores dygtige indkøbere sørger for, at vi jævnligt får nye spændende produkter. Vores sortiment omfatter møbler til alle hjemmets rum, i alle prisklasser og kvaliteter. Vi er ikke smagsdommere, hvorfor du ser mange stilarter og designs i vores webshop. Desuden finder du spændende brands fra udlandet, som kun Unoliving sælger. Vi bestræber os på at være det sted, hvor man er sikker på, at man kan finde lige det man mangler - om det så er et specialfremstillet skrivebord, en standard kommode til tøj eller mere unikke og eksklusive varer. Vi håber du lader dig inspirere af de mere end 21.000 produkter.

Gratis fragt og ekstra services

Uanset hvor meget og hvor til i Danmark (dog ej ikke-brofaste øer) leverer vi altid dine varer gratis - få flere oplysninger her. Vi tilbyder ekstra services som f.eks. opbæring af dine varer, hvis du bor i etageejendom og aftenlevering, hvis du ønske varerne leveret efter arbejde. Kort sagt; vi gør alt for, at du uden besvær kan forny dit hjem med smukke møbler. Læs mere om vores leverings- og fragtordninger her. 

God kundeservice og sikker handel

Vi tilstræber at have Danmarks bedste kundeservice og er som resultat heraf meget stolte af vores rating på Trustpilot. Samtidig lægger vi også vægt på sikkerhed og troværdighed, og Unoliving.com naturligvis er godkendt hos e-mærket. Det er din sikkerhed og garanti for, at du handler med et seriøst firma. Du kan se vores certifikat her.

Kontakt os

Du kan finde svar på mange af dine spørgsmål i vores kundeservice sektion

Dalsagervej 25F
8250 Egå
Tlf: +45 7242 4343
E-mail: kundeservice@unoliving.dk
CVR: 34056099