Kom til møbeloutlet hos Unoliving!

Tag din veninde, kæreste, mor eller en anden boligentusiast under armen, når vi fredag d. 22. oktober kl. 13.00-17.00 åbner dørene til vores store Outlet! 
Vi byder indenfor i vores store lager og showroom, hvor du kan finde møbler og boligtilbehør med store besparelser og til gode priser.
Til vores Outlet kan du spare mellem 30-70% på alle varer. Tilbudden gælder kun fredag d. 22. oktober kl. 13.00-17.00.  

Hvad du kan forvente og betingelser  

Til vores Outlet finder du mange forskellige møbler og tilbehør til din bolig, og hvor det hele er i et begrænset antal. 
Du kan blandt andet finde møbler som spisebordsstole, lænestole, sofaer, spiseborde, sofaborde, skænke, skabe, skoreoler, lamper og meget mere. Derudover kan du finde boligtilbehør som flotte puder, sengetæpper, lysestager, figurer, vaser og meget mere. 

Produkterne til vores Outlet er en blanding af nye udstillingsmøbler, fejlfrie returvarer samt produkter med små skader og mangler. En skade kan være en ridse, en mindre skade, ujævnheder i malingen ligesom der også blot kan være noget galt med emballagen. Derfor gør vi også opmærksom på, at når du køber noget til outlettet, så er det ofte uden emballage. 

  • Køb til outlettet kan ikke byttes eller refunderes.
  • Varer skal medtages og betales på dagen i det åbne tidsrum. Det er ikke muligt at reservere og afhente senere - medbring derfor med fordel en trailer. 
  • Produkter købes som beset.
  • Der er kun det antal produkter, som vi har fremme.
  • Vi har desværre ikke mulighed for at sende varer fra outlettet.
  • Betaling sker med MobilePay.

Besøg os på 

Dalsagervej 25F
8250 Egå

Vi glæder os til at se dig!